Benim pek adet belirtimde olmazdi goguslerimim agrisi disinda bu sefer de sadece gogus hassasiyeti var o kadar.seytan diyor umutla bekleyecegine git kan ver hersey netlessin ? Sen ne zaman kan testi yapmistin üzüm acilden mi yaptiriyorsunuz yoksa kadin dogumdan mi
Senin bat ne zamandi canim :)
Belki bi umit:)Benim 9 haziran canım senin 6 diydi sanırım. :) bazıları hiç belirti yaşamazmis belki biz de onlardanizdir :)
Yaa dogru soyluyorsun üzüm aslinda mesele sabir degil de ümit baglamak istememe meselesicanım ben adet gunumde yaptırdım 56 cıktı once yaptırsaydım cıkmayacaktı onun ıcın bekle adet gununu azcık daha sabret annecık
Canlar erken dollensiyse hemen cikiyor ben 30. Gun yaptim yuksek degerle cikti. Aile hekimi de yapiyor ben ordan ogrendimBenim 9 haziran canım senin 6 diydi sanırım. :) bazıları hiç belirti yaşamazmis belki biz de onlardanizdir :)
Bu arada hic bir belirti yoktu.
Aile hekiminde de sonuc 1 saat sonra cikiyor mu ki? Benim derslerim hep 4 te bitiyor ve o saate aile Hekimleri kapaniyor c.tesi pazar da acik degilCanlar erken dollensiyse hemen cikiyor ben 30. Gun yaptim yuksek degerle cikti. Aile hekimi de yapiyor ben ordan ogrendim
canım ben sordum yazmıstım ama okudunmu bılmıyorum kan degerını olcturmeye devam etsın gebelık yavas ılerlıyor olabılır kese gorunmeden de dıs gebelık vs denmez dedı
Canlar erken dollensiyse hemen cikiyor ben 30. Gun yaptim yuksek degerle cikti. Aile hekimi de yapiyor ben ordan ogrendim
Ay okumamistim canim doktorumda ole dio üniversiteye gidiyorum artık kuzenim doktor orda o ayarladi bu doktoru bakalim ilerlicekmi kendiliğinden mi sonlanicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim ne zaman vereceğini biliyor canım. bir arkadaşım var 6 yıl sonra oldu bebeği. çok iyi biliyorum her ay adet olunca ağlar morali bozulurdu. ama bak sonra çıktı geldi. insana bunlar ümit veriyor. o arkadaşım hekime gitmiş ve karnına masaj yaptırmıştı. memlekete gidince ayrıntıları öğrenip anlatacağım sizlere :)
Günaydın kızlar bu ayda bol hamişli topik olsun inş. Pettyy dualarım seninle bence dış gebelik değil değerlerin yavaşta olsa yükseliyor.
ama benim halaaaaaaaaaaaa umudum vaaaaaaaaaaaaar
bu sabah battan 1 gün önce (gerçi bugün de gelebilir) yaptığım test negatif arkadaşlar. Hazır tuvaletimi yapmışken karbonat da döktüm azcık direk dibe çöktülerheralde hamile falan değilim, adet olucam
oysa dün öyle şeyler yaşamıştım ki tamam dedim geliyo bizimkiiayakta bulaşık zor yıkadım belim nasıl ağrıdı tatlı tatlı. kasığımdaki sızlamaları hareketi görseydiniz siz de bebiş sanardınız.
yaw yoksa ben yumurtlaya yumurtlaya dün mü yumurtladımadetten bikaç gün önce....e yuuuuuuuuuuuuh artık sahi olur mu böyle saçmalık dicem ama ayyy belim gene sızlıyo gıcık kırmızı mı gelecek neeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?