2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ben adet gunumde yaptırdım 56 cıktı once yaptırsaydım cıkmayacaktı onun ıcın bekle adet gununu azcık daha sabret annecık

Günaydın kızlar bu ayda bol hamişli topik olsun inş. Pettyy dualarım seninle bence dış gebelik değil değerlerin yavaşta olsa yükseliyor.

Kızlaaaar, 2 gündür deli gibi midem bulanıyor. Bebek istiyoruz ama daha 4-5 gün geçti ilişkiden . Adetime 10 gün var. Olabilir mi acaba bebis? Bu kadar kısa sürede mide bulanir mi? Bi fikriniz var mı?

Canlar erken dollensiyse hemen cikiyor ben 30. Gun yaptim yuksek degerle cikti. Aile hekimi de yapiyor ben ordan ogrendim
Aile hekiminde de sonuc 1 saat sonra cikiyor mu ki? Benim derslerim hep 4 te bitiyor ve o saate aile Hekimleri kapaniyor c.tesi pazar da acik degil

bu sabah battan 1 gün önce (gerçi bugün de gelebilir) yaptığım test negatif arkadaşlar. Hazır tuvaletimi yapmışken karbonat da döktüm azcık direk dibe çöktüler heralde hamile falan değilim, adet olucam

oysa dün öyle şeyler yaşamıştım ki tamam dedim geliyo bizimkii ayakta bulaşık zor yıkadım belim nasıl ağrıdı tatlı tatlı. kasığımdaki sızlamaları hareketi görseydiniz siz de bebiş sanardınız.

yaw yoksa ben yumurtlaya yumurtlaya dün mü yumurtladım adetten bikaç gün önce....e yuuuuuuuuuuuuh artık sahi olur mu böyle saçmalık dicem ama ayyy belim gene sızlıyo gıcık kırmızı mı gelecek neeeeee

canım ben sordum yazmıstım ama okudunmu bılmıyorum kan degerını olcturmeye devam etsın gebelık yavas ılerlıyor olabılır kese gorunmeden de dıs gebelık vs denmez dedı

Ay okumamistim canim doktorumda ole dio üniversiteye gidiyorum artık kuzenim doktor orda o ayarladi bu doktoru bakalim ilerlicekmi kendiliğinden mi sonlanicak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlar erken dollensiyse hemen cikiyor ben 30. Gun yaptim yuksek degerle cikti. Aile hekimi de yapiyor ben ordan ogrendim

Ben aile hekimine gittin beni eczane te yolladı dedi git test al biz kan testine güvenmiyoruz faln bende boşver dedim özele gittim gerizekalılar ya hayır yani ben onu evdede yaparım ne fark var ki 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bwnımkıde prof canım capanın oda ole dedı eger sorun varsa kendı atar yoksa ılerler dedı 8 haftayı bulur hala ılerleme olmaz ozaman sonlandırıyoruz dedı

Tamam bize solemeyi unutma :)

Günaydın kızlar bu ayda bol hamişli topik olsun inş. Pettyy dualarım seninle bence dış gebelik değil değerlerin yavaşta olsa yükseliyor.

Sağol canim inş oledir tesekkur ederim :)

Geç yumurtlamis olabilirsin calisma yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…