2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi şey olmaz deyip yanlış bir şey yapmasınlar dikkat et kendine ve pıtpıta lütfen :)
Canim agridan duramiyorum artk iltihap oldugu icnde cekilemiyor ilac tedavisi sonrada cekilme islemi yapilacak bebegim Allah'a emanet

Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis
Canım benimm çok geçmiş olsunnn, üzülme çarçabuk iyileşirsin inşallahhh,kıyamam yaa neyse dr. a gitmekle çok iyi yaptın,tedavin başladı ızdıraptı yoksa senin için :) bebişe bir zarar gelmez allahın izniyle

peki üstüne görme derken normal adet döneminizdeki gibi mi oldu?yani 6 gün dolu dolu mu yoksa azar kanama şeklinde mi

InsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi

InsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi
Bisey olmaz tatlim benim kuxenimde iki hamileliginde de dis agrisi cekti biseycik olmadi bebeklerine gecmis olsun rabbim acil sifalar versin

Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis

çok geçmiş olsun canım benim... Rabbim acil şifalar versin

DR. verdikten bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ben, Allah izniyle çekilde sende bebekte kurtulursun bu durumdan

Kızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
Mutluluktan uçmak üzereyim anlatamam, hem ameliyattan kurtuldum hem de umutlandım bebek için. Çok şükür bin şükür Allaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…