Canim agridan duramiyorum artk iltihap oldugu icnde cekilemiyor ilac tedavisi sonrada cekilme islemi yapilacak bebegim Allah'a emanetbi şey olmaz deyip yanlış bir şey yapmasınlar dikkat et kendine ve pıtpıta lütfen :)
Canım benimm çok geçmiş olsunnn, üzülme çarçabuk iyileşirsin inşallahhh,kıyamam yaa neyse dr. a gitmekle çok iyi yaptın,tedavin başladı ızdıraptı yoksa senin için :) bebişe bir zarar gelmez allahın izniyleCanim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis
peki üstüne görme derken normal adet döneminizdeki gibi mi oldu?yani 6 gün dolu dolu mu yoksa azar kanama şeklinde mikızlar ben adet olmadan bır gun once hamiş kaldım galiba doktorun dediğine göre oyle sonra adet oldum ustune görmüşsün diyorlar bebeği bir aylıkken öğrenmiş olduk o yüzden bence yumurtlama günlerine fazla takılmayın genel olarak değerlendirin derim öpüyorum hepinizi
InsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demiCanım benimm çok geçmiş olsunnn, üzülme çarçabuk iyileşirsin inşallahhh,kıyamam yaa neyse dr. a gitmekle çok iyi yaptın,tedavin başladı ızdıraptı yoksa senin için :) bebişe bir zarar gelmez allahın izniyle
inşallah seve seve veririm bu haberi zaten sizler dışında kimseyle paylaşmayacam bir süre yalnız siz bileceksiniz bebiş gelmişse inşallah.inşallahh hayırlısıyla haberdar et bizi güzel çift çizgili haberler ver bizeeee :)
teşekkür ederim canım çok sağol. allah razı olsun.İnşaAllah canım dualarımdasııınn
Dualarimiz seninle tatlim insallah guzel haberler verirsinteşekkür ederim canım çok sağol. allah razı olsun.
ben regl oldumHeyooo ben geldim ne var ne yok kızlar?
Bisey olmaz tatlim benim kuxenimde iki hamileliginde de dis agrisi cekti biseycik olmadi bebeklerine gecmis olsun rabbim acil sifalar versinInsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi
Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis
Sagol canim benim ilac kullandimi pekiBisey olmaz tatlim benim kuxenimde iki hamileliginde de dis agrisi cekti biseycik olmadi bebeklerine gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
Allah razi olsun canim Allah kimseye yasatmasin su agriyiçok geçmiş olsun canım benim... Rabbim acil şifalar versin
Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre hayırlısıyla tez vakitte versin canım benim...bende bebek istiyorum
Birinde kullanmisti sanirim hamilelerin kullandigi ilac vardi ondandi yanlis hatirlamiyorsamSagol canim benim ilac kullandimi peki
Ne zamandir istiyorsunuz canimbende bebek istiyorum
amin canım benim... helede hamileyken daha zordur...A
Allah razi olsun canim Allah kimseye yasatmasin su agriyi
DR. verdikten bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ben, Allah izniyle çekilde sende bebekte kurtulursun bu durumdanInsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?