2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim cok sevindim senin adina peki onceki dr niye ameliyat demis demekki tek drla kalmamak gerekiyormus

Canim cok sevindim.hadi gelsin bebis o zaman

Canim cok sevindim senin adina peki onceki dr niye ameliyat demis demekki tek drla kalmamak gerekiyormus

Şöyle ki, bi önceki doktora ben zaten direkt kendim polip ameliyatı olucam diye gittim. O da özelde yapıyo bu arada ameliyatı. Ultrasonla baktığında ne büyüklüğünü söyledi bana mesela ne başka bi şeyini. Zaten adetim geliyodu tam, rahim kalınlaşmıştı. Sağlıklı bi ultrason olmamıştı pek ama en azından polibin çok küçük olduğunu söyleyip rahatlatabilirdi beni. Yapmadı. Bundan sonra kadın jinekolağa tövbe gitmem. Teşhisi ilk koyan da kadındı.

Elfim simdi kuzenimi aradimda antibiyotik vermemis parol kullan demis dr simdi 7 yasinda cocugu kadin dogum dr u verdiyse kullansin dedi
Ayyy cok sagol canim ya icimi ferahlattin Allah sanada bir minnak nasio etsin insaAllah:)

Canim cok sevindim durumuna tez zamanda hayrlisyla bebisin gelsin gobusune

canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin :)

Bencede gitme tatlim sana bilgi vermesi gerekiyordu onceki drun iyiki baska bi dr a gitmissin canim

uuufffff tüylerim diken diken olduuu , çok mutlu oldum senin için , inan kiiiii
Hadi inşaAllaaahh en kısa zamanda gelir bebişin bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…