Elfim simdi kuzenimi aradimda antibiyotik vermemis parol kullan demis dr simdi 7 yasinda cocugu kadin dogum dr u verdiyse kullansin dediSagol canim benim ilac kullandimi peki
Canim cok sevindim senin adina peki onceki dr niye ameliyat demis demekki tek drla kalmamak gerekiyormusKızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
Mutluluktan uçmak üzereyim anlatamam, hem ameliyattan kurtuldum hem de umutlandım bebek için. Çok şükür bin şükür Allaha...
Canim cok sevindim.hadi gelsin bebis o zamanKızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
Mutluluktan uçmak üzereyim anlatamam, hem ameliyattan kurtuldum hem de umutlandım bebek için. Çok şükür bin şükür Allaha...
Canim cok sevindim senin adina peki onceki dr niye ameliyat demis demekki tek drla kalmamak gerekiyormus
Canim cok sevindim.hadi gelsin bebis o zaman
InsaAllah kurtuluruz canim ya :)DR. verdikten bir etkisinin olacağını düşünmüyorum ben, Allah izniyle çekilde sende bebekte kurtulursun bu durumdan
Ayyy cok sagol canim ya icimi ferahlattin Allah sanada bir minnak nasio etsin insaAllah:)Elfim simdi kuzenimi aradimda antibiyotik vermemis parol kullan demis dr simdi 7 yasinda cocugu kadin dogum dr u verdiyse kullansin dedi
Canim cok sevindim durumuna tez zamanda hayrlisyla bebisin gelsin gobusuneŞöyle ki, bi önceki doktora ben zaten direkt kendim polip ameliyatı olucam diye gittim. O da özelde yapıyo bu arada ameliyatı. Ultrasonla baktığında ne büyüklüğünü söyledi bana mesela ne başka bi şeyini. Zaten adetim geliyodu tam, rahim kalınlaşmıştı. Sağlıklı bi ultrason olmamıştı pek ama en azından polibin çok küçük olduğunu söyleyip rahatlatabilirdi beni. Yapmadı. Bundan sonra kadın jinekolağa tövbe gitmem. Teşhisi ilk koyan da kadındı.
Niye oyle gec verdi kiYa saka gbi kadin doktoru 10 aralik a gub verdi deliricem
Yogun cunku.90 lik moruklar bile orda deli oluyorum.Niye oyle gec verdi ki
Canim cok sevindim durumuna tez zamanda hayrlisyla bebisin gelsin gobusune
canim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin :)Fitili bende kullandım canım.. Hatta şöyle anlatayım, ilk jinekoloğumun bana uyguladığı tedavi yani ilaçlar milattan öncesinden kalmış ilaçlardı.. 1 ay kullandım sonra baktım ki geçmiyor başka bir doktora gittim ki o doktor da çok iyi, hamile kalırsam Allah ın izniyle ona gitmeyi düşünüyorum. Neyse sonradan gittiğim doktor çok kızdı ilk gittiğim doktora ve kullandığım ilaçların neredeyse hiç etkisi olmadığını soylediYine fitil verdi hemde 2 farklı vajinal fitil
Sonrasında kullandığım ilaçlar iyi gelmişti..
arada kaşıntı olursa die verdiği kremin adı tarlusal dı sanırım..
Biraz uzun oldu kusura bakma :)
Bencede gitme tatlim sana bilgi vermesi gerekiyordu onceki drun iyiki baska bi dr a gitmissin canimŞöyle ki, bi önceki doktora ben zaten direkt kendim polip ameliyatı olucam diye gittim. O da özelde yapıyo bu arada ameliyatı. Ultrasonla baktığında ne büyüklüğünü söyledi bana mesela ne başka bi şeyini. Zaten adetim geliyodu tam, rahim kalınlaşmıştı. Sağlıklı bi ultrason olmamıştı pek ama en azından polibin çok küçük olduğunu söyleyip rahatlatabilirdi beni. Yapmadı. Bundan sonra kadın jinekolağa tövbe gitmem. Teşhisi ilk koyan da kadındı.
Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana amin canim tesekkur ederim cabucak iyilesirsin insallahAyyy cok sagol canim ya icimi ferahlattin Allah sanada bir minnak nasio etsin insaAllah:)
Bencede gitme tatlim sana bilgi vermesi gerekiyordu onceki drun iyiki baska bi dr a gitmissin canim
Kiz o kadr niye gec verdi ki drYa saka gbi kadin doktoru 10 aralik a gub verdi deliricem
Cok yogun burdaki iyi doktorlardan.bi de normalde en erken 1 ay sonrasina veriyolar.hamile isen anca agrim sizim var diycen oyle aliyolar.cok kotu keske daha once arasaydim.Kiz o kadr niye gec verdi ki dr
Bebeğiiiim yeni gördüm yaa , Allahım şifalar versin çok üzüldüm , hemencecik atlat inşaAllahSagol canim benim ilac kullandimi peki
uuufffff tüylerim diken diken olduuu , çok mutlu oldum senin için , inan kiiiiiKızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?