uuufffff tüylerim diken diken olduuu , çok mutlu oldum senin için , inan kiiiii
Hadi inşaAllaaahh en kısa zamanda gelir bebişin bitanemm
Canım benim çok sevindim işte 2. Bir dr. A daha danışmanın faydası,ne yazık ki bazı dr ve hatta hast.ler para için insan sağlığı ve psikolojisi ile oynayabiliyorlar,şimdi sırada hamişlerede var desene.ameliyat için ayırdığın parayıda bebişine harcarken inşallah, tez vakitte sağlıklı anne ol inşallahKızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
Mutluluktan uçmak üzereyim anlatamam, hem ameliyattan kurtuldum hem de umutlandım bebek için. Çok şükür bin şükür Allaha...
Oh ohhh , ne güzel mutluluk sarhoşuSağol canımmmm, ben de çok mutlu oldum. Resmen başım dönüyo doktordan çıktığımdan beri, böyle bi tuhaf oldum, sarhoş gibiyim
canimmmm gozun aydin olsun coookk sevindim senin adina ins ALLAH bebek haberide verirsin yakindaaaSağol canımmmm, ben de çok mutlu oldum. Resmen başım dönüyo doktordan çıktığımdan beri, böyle bi tuhaf oldum, sarhoş gibiyim
Sagol tatlisim ama agrim hala cok ilaci 12 saatte bir icicem ictikten 3 saate kdr agri diniyor sonra tekrar basliyor..dikkat edin kendinize ve minnoslara:)Bebeğiiiim yeni gördüm yaa , Allahım şifalar versin çok üzüldüm , hemencecik atlat inşaAllahdiş ağrısı fena bir şey ya
canimmmm gozun aydin olsun coookk sevindim senin adina ins ALLAH bebek haberide verirsin yakindaaa
Canım benim çok sevindim işte 2. Bir dr. A daha danışmanın faydası,ne yazık ki bazı dr ve hatta hast.ler para için insan sağlığı ve psikolojisi ile oynayabiliyorlar,şimdi sırada hamişlerede var desene.ameliyat için ayırdığın parayıda bebişine harcarken inşallah, tez vakitte sağlıklı anne ol inşallah
Him anldim canim hamis olarak gidersin insallahCok yogun burdaki iyi doktorlardan.bi de normalde en erken 1 ay sonrasina veriyolar.hamile isen anca agrim sizim var diycen oyle aliyolar.cok kotu keske daha once arasaydim.
Hayirli olsun canim insallah bebisin bekletmeden annisinin gobusune gelirolmayan bebşime aldığım zıbın geldi bugün :) erkek olursa ismini de koydum çınar asaf kız olursa henüz düşüünüyorumm
ins ALLAH zibinla birlikte bebeyinde gobusune konarolmayan bebşime aldığım zıbın geldi bugün :) erkek olursa ismini de koydum çınar asaf kız olursa henüz düşüünüyorumm
Canim nasilsin batdasimins ALLAH zibinla birlikte bebeyinde gobusune konar
ben kotuyum canim esim yanimda olmadikcada iyi olmicamCanim nasilsin batdasim
Ayy canim benim seni anliyorum neyseki az kaldi esinin gelmesine evet yum gecti beklemedeyim ama hic birsey hissetmiyorum galiba bu ayda yumurt cilk cikacakben kotuyum canim esim yanimda olmadikcada iyi olmicam
sen nasilsin canim yum donemin gectimi?
adeti bekleyelimmi artik?
su zamanda hic gecmek bilmiyor yaa
Canımsın sen beniiim...Sagol tatlisim ama agrim hala cok ilaci 12 saatte bir icicem ictikten 3 saate kdr agri diniyor sonra tekrar basliyor..dikkat edin kendinize ve minnoslara:)
Oyyy hayırlı olsuuun , ne güzel , güle güle giydir bebişineee yakında gelecek güzel haberler bitanemolmayan bebşime aldığım zıbın geldi bugün :) erkek olursa ismini de koydum çınar asaf kız olursa henüz düşüünüyorumm
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.Dualarimiz seninle tatlim insallah guzel haberler verirsin
Canımsın sen beniiim...
Çok seviyorum seni , sende dikkat et e miii , dualarım seninle ,çünkü biliyorum diş ağrısının nasıl bir şey olduğunu
Ayyy cok sevindim canim insaAllah guzel bir degerle gelirsin doktordanHepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
sağol canım inşallahHayirli olsun canim insallah bebisin bekletmeden annisinin gobusune gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?