2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benim çok sevindim işte 2. Bir dr. A daha danışmanın faydası,ne yazık ki bazı dr ve hatta hast.ler para için insan sağlığı ve psikolojisi ile oynayabiliyorlar,şimdi sırada hamişlerede var desene.ameliyat için ayırdığın parayıda bebişine harcarken inşallah, tez vakitte sağlıklı anne ol inşallah

Sağol canımmmm, ben de çok mutlu oldum. Resmen başım dönüyo doktordan çıktığımdan beri, böyle bi tuhaf oldum, sarhoş gibiyim
Oh ohhh , ne güzel mutluluk sarhoşu
Yerim senii , iyi iyi çok güzel...bazı doktorlara çok sinir oluyorum gerçekten

Bebeğiiiim yeni gördüm yaa , Allahım şifalar versin çok üzüldüm , hemencecik atlat inşaAllah diş ağrısı fena bir şey ya
Sagol tatlisim ama agrim hala cok ilaci 12 saatte bir icicem ictikten 3 saate kdr agri diniyor sonra tekrar basliyor..dikkat edin kendinize ve minnoslara:)

Amin canım inşallah. Hepimiz için dua ediyorum inan, şu foruma takılıp bebek isteyen onlarca hemcinsimi gördüğümden beri dualarımın arasında "Allahım bebek isteyen tüm kadınlara bebek ver" diye de dua ediyorum.

ben kotuyum canim esim yanimda olmadikcada iyi olmicam
sen nasilsin canim yum donemin gectimi?
adeti bekleyelimmi artik?
su zamanda hic gecmek bilmiyor yaa
Ayy canim benim seni anliyorum neyseki az kaldi esinin gelmesine evet yum gecti beklemedeyim ama hic birsey hissetmiyorum galiba bu ayda yumurt cilk cikacak

Sagol tatlisim ama agrim hala cok ilaci 12 saatte bir icicem ictikten 3 saate kdr agri diniyor sonra tekrar basliyor..dikkat edin kendinize ve minnoslara:)
Canımsın sen beniiim...
Çok seviyorum seni , sende dikkat et e miii , dualarım seninle ,çünkü biliyorum diş ağrısının nasıl bir şey olduğunu

Dualarimiz seninle tatlim insallah guzel haberler verirsin
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.

Ayyy cok sevindim canim insaAllah guzel bir degerle gelirsin doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…