2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy canim benim seni anliyorum neyseki az kaldi esinin gelmesine evet yum gecti beklemedeyim ama hic birsey hissetmiyorum galiba bu ayda yumurt cilk cikacak
bende de daha bisey yok ama arada kasik agrisi cekiyorum ama ben bu ayida gectim cunki pek fazla iliski olmadi doktor dediyi gunlerde umutlar gelecek aya ins ALLAH
INS ALLAH senden guzel haberi alirim batdasim

Gözün aydın canım benım ınsallah yarında guzel sonuclar alırsın ve hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın :)

bu çok güzell bi haberr çok sevindim canmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et tamam mı belirtiler nelerdi anlat bakalımmm ilşki ne sıklıkla oldu ??

Ayy cok guzel bi haber bu cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin

bende de daha bisey yok ama arada kasik agrisi cekiyorum ama ben bu ayida gectim cunki pek fazla iliski olmadi doktor dediyi gunlerde umutlar gelecek aya ins ALLAH
INS ALLAH senden guzel haberi alirim batdasim
Amin canim insallah hepimiz guzel haberler verelim rabbim ol dedikten sonra tek geceyle bile olur canim olmazsada onumuzdeki maclara bakacagiz artik

tebrik ederim tatlim ALLAH tamamina erdirsin

bu çok güzell bi haberr çok sevindim canmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et tamam mı belirtiler nelerdi anlat bakalımmm ilşki ne sıklıkla oldu ??
çok teşekkürler canım. belirti bu sefer pek yok gibiydi ama bayramda memleketten dönerken araba tutyordu ilk farklılığı orda hisettim ama daha çok zaman var diye ümitlenmek istemedim. 4-5 gündürde çok hafif göğüs uçlarım ağrıyordu. düşük yaptığımda da bunda da en belirgin olan karnımın çok çabuk şişmesi sanki patlayacak gibi çok sert içeri çekemiyorum bile. ilişkide aslında gün aşırı oluyordu ama bu sefer bayrama denk geldi yum günü olmaz dedim ama nasip arifeden bir gün önce birde son bayram günü oldu ilişki ama ondan öncesi ve sonrası eşimn nöbet günlerine göre ya gün aşırı yada üst üstü gecelerde oldu. umarım yardımcı olur yazdıklarım allah sizlerede nasip etsin inşallah.

Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis
oyy kuzum şimdiden geçmiş olsun çektirde kurtul madem

slm canlar ben geldim geçen pasartesi kan degerim 29 çarsamba 95 ve bu pasartesi 746.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden acaba? yoksa gebelik iyice oturduktan sonra mı iki kat ilerlemesi lasım?

slm canlar ben geldim geçen pasartesi kan degerim 29 çarsamba 95 ve bu pasartesi 746.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden acaba? yoksa gebelik iyice oturduktan sonra mı iki kat ilerlemesi lasım?
746 baya yukselmis.bence sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…