- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
bende de daha bisey yok ama arada kasik agrisi cekiyorum ama ben bu ayida gectim cunki pek fazla iliski olmadi doktor dediyi gunlerde umutlar gelecek aya ins ALLAHAyy canim benim seni anliyorum neyseki az kaldi esinin gelmesine evet yum gecti beklemedeyim ama hic birsey hissetmiyorum galiba bu ayda yumurt cilk cikacak
Gözün aydın canım benım ınsallah yarında guzel sonuclar alırsın ve hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın :)Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
Insallah canim.belki ev doktoruna hormon testi yaptirabilirim.esimde sperm testi yaptirir.bunlarla 2 qy idare ederimHim anldim canim hamis olarak gidersin insallah
bu çok güzell bi haberr çok sevindim canmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et tamam mı belirtiler nelerdi anlat bakalımmm ilşki ne sıklıkla oldu ??Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
canım naptınn test yaptırdın mı???3. canım
Ayy cok guzel bi haber bu cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsinHepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
Rahisss nasilsin canim benim hamislik nasil gidiyor:)canım naptınn test yaptırdın mı???
Amin canim insallah hepimiz guzel haberler verelim rabbim ol dedikten sonra tek geceyle bile olur canim olmazsada onumuzdeki maclara bakacagiz artikbende de daha bisey yok ama arada kasik agrisi cekiyorum ama ben bu ayida gectim cunki pek fazla iliski olmadi doktor dediyi gunlerde umutlar gelecek aya ins ALLAH
INS ALLAH senden guzel haberi alirim batdasim
tebrik ederim tatlim ALLAH tamamina erdirsinHepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
Çok teşekkür ederim. allah sizlerede nasip etsin inşallah hep dua edecem .tebrik ederim tatlim ALLAH tamamina erdirsin
amin canım çok teşekkür ederim.Ayy cok guzel bi haber bu cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin
çok teşekkürler canım. belirti bu sefer pek yok gibiydi ama bayramda memleketten dönerken araba tutyordu ilk farklılığı orda hisettim ama daha çok zaman var diye ümitlenmek istemedim. 4-5 gündürde çok hafif göğüs uçlarım ağrıyordu. düşük yaptığımda da bunda da en belirgin olan karnımın çok çabuk şişmesi sanki patlayacak gibi çok sert içeri çekemiyorum bile. ilişkide aslında gün aşırı oluyordu ama bu sefer bayrama denk geldi yum günü olmaz dedim ama nasip arifeden bir gün önce birde son bayram günü oldu ilişki ama ondan öncesi ve sonrası eşimn nöbet günlerine göre ya gün aşırı yada üst üstü gecelerde oldu. umarım yardımcı olur yazdıklarım allah sizlerede nasip etsin inşallah.bu çok güzell bi haberr çok sevindim canmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et tamam mı belirtiler nelerdi anlat bakalımmm ilşki ne sıklıkla oldu ??
inşallah canım dua edin bana, bu hamileliğim de mutlu son olsun inşallah.Gözün aydın canım benım ınsallah yarında guzel sonuclar alırsın ve hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın :)
amin inşallah canım sevinçten uyuyamam şimdi yarında güzel haberler veririm inşallah.Ayyy cok sevindim canim insaAllah guzel bir degerle gelirsin doktordan
Günaydın canim nasılsın?
oyy kuzum şimdiden geçmiş olsun çektirde kurtul mademCanim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis
anladım canım...napıcaksın varsın bebiş gelsin de giden para olsunInşallah dediği n gibi olur canim ayıptır söylemesi 7-8 i bulacak herhalde
onlar fasa fisoymuş canım doğru çıkmıyorMogami canım bu alttan elle gebelik muayenesi yapılıyodu?
746 baya yukselmis.bence sorun yokslm canlar ben geldim geçen pasartesi kan degerim 29 çarsamba 95 ve bu pasartesi 746.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden acaba? yoksa gebelik iyice oturduktan sonra mı iki kat ilerlemesi lasım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?