2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya ama geçen hafta çarsambadan bu yana iki katı artmamıs neden? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı oluyor?

offf ne var ne yok kızlar beni içim daraldı iyice zaman gecmiyor ne zaman saate baksam aynı yerde sanki Uyumak istiyorum uyuyamıyorum...

tebrikler canım sağlıkla kucağın al insallah...

ya ama geçen hafta çarsambadan bu yana iki katı artmamıs neden? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı oluyor?
Bildigim kadariyla en az 2 kat armasi lazim gebelik gerceklestiginden itibaren.peki ikizin olma ihtimali varmi.ondan yuksek cikmis olabilir.ama dusmedikten sonra problem yok.

unuttugum ya da kacirdigim birileri yoktur insallah :)

slm canlar ben geldim geçen pasartesi kan degerim 29 çarsamba 95 ve bu pasartesi 746.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden acaba? yoksa gebelik iyice oturduktan sonra mı iki kat ilerlemesi lasım?
Canım pazartesi değerin 29 ıkı gun sonra carsamba 95 kı bu artıs gayet guzel.( anladıgım kadarıyla bu degerden bıdakı pazartesıye kadar olcturme yaptırmamısın)
kabaca bı hesap yapalım :)
pazartesı: 29
carsamba: 95
cuma: min. 190
pazar: min. 380
salı: min 760
minimum degerlere bakıldııg zaman senın degerın pazartesı 746 cıkmıs kı bu gayet guzel bence canım hıc kafana takma sen

onlar fasa fisoymuş canım doğru çıkmıyor
Kuşumm fasa fiso olayını bilmem ama ben korunduğumuz zaman bir kaç kez yapmıştım ve elim sert bir şeye değiyordu... Hamile kaldığım zaman parmağım hem daha çok girdi hemde balon gibi bir şeye değdi... Işte bu değişikti...:)

ilk çocugumda bes haftalıkken 3500lerde idi bunda ise 700ler.o yusden tedirginim.birde dort ay once kurtaj oldum degerlerim iki katından az artıyordu.ya ben gunlerdir her güne iki kat hesaplamısım :)

rahis son günlerde beni en iyi aydınlatan sen oldun.Allah senden bin kere razı olsun bebegin saglıkla kucagına al insaallah.senin yazdıkların olmasa ben hala her güne iki katı artıs hesaplıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…