tebrikler canım sağlıkla kucağın al insallah...çok teşekkürler canım. belirti bu sefer pek yok gibiydi ama bayramda memleketten dönerken araba tutyordu ilk farklılığı orda hisettim ama daha çok zaman var diye ümitlenmek istemedim. 4-5 gündürde çok hafif göğüs uçlarım ağrıyordu. düşük yaptığımda da bunda da en belirgin olan karnımın çok çabuk şişmesi sanki patlayacak gibi çok sert içeri çekemiyorum bile. ilişkide aslında gün aşırı oluyordu ama bu sefer bayrama denk geldi yum günü olmaz dedim ama nasip arifeden bir gün önce birde son bayram günü oldu ilişki ama ondan öncesi ve sonrası eşimn nöbet günlerine göre ya gün aşırı yada üst üstü gecelerde oldu. umarım yardımcı olur yazdıklarım allah sizlerede nasip etsin inşallah.
Bildigim kadariyla en az 2 kat armasi lazim gebelik gerceklestiginden itibaren.peki ikizin olma ihtimali varmi.ondan yuksek cikmis olabilir.ama dusmedikten sonra problem yok.ya ama geçen hafta çarsambadan bu yana iki katı artmamıs neden? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı oluyor?
Insallah canım benım dualarımız senınle. Yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzinşallah canım dua edin bana, bu hamileliğim de mutlu son olsun inşallah.
ıyyım cok sukur canımm sen nasılsın nasıl gıdıor hamıslık bebek nasılRahisss nasilsin canim benim hamislik nasil gidiyor:)
Kac haftalik hamilesin ilk haftalar icin iyi bir deger tabi en iyisini doktorun bilir.arayip sorabilirsindegerim düşük ikis olsa idi şimdi 5000lerde olmuştu benimki 700
Bende iyiyim canım şükür cumartesi gideceğiz randevu aldık bakalimİyiyim canm sen nasılsın gittinmi doktora
Tabi canım gelsin de bebiş razıyım giden para olsunanladım canım...napıcaksın varsın bebiş gelsin de giden para olsun
@melegim66 @sfkaydnhilal1653 A alitu
kizlar galiba sizleri tebrik etmedim. Allah hepinize cok saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah. insallah cok yakinda kalp atislarini da duyarsiniz ve hersey yolunda gider. Allah bebklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Ayy ne oldu bidanemmm
ne oldu canımcım yaaa
Canım pazartesi değerin 29 ıkı gun sonra carsamba 95 kı bu artıs gayet guzel.( anladıgım kadarıyla bu degerden bıdakı pazartesıye kadar olcturme yaptırmamısın)slm canlar ben geldim geçen pasartesi kan degerim 29 çarsamba 95 ve bu pasartesi 746.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden acaba? yoksa gebelik iyice oturduktan sonra mı iki kat ilerlemesi lasım?
Kuşumm fasa fiso olayını bilmem ama ben korunduğumuz zaman bir kaç kez yapmıştım ve elim sert bir şeye değiyordu... Hamile kaldığım zaman parmağım hem daha çok girdi hemde balon gibi bir şeye değdi... Işte bu değişikti...:)onlar fasa fisoymuş canım doğru çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?