İyi akşamlar tatlimm...:) oturuyorum yatar vaziyette , nasil oluyorsa ışteiyi akşamlar fıstıklarrrrrrrr :)
İyi akşamlar tatlimm...:) oturuyorum yatar vaziyette , nasil oluyorsa ışte
Ohh catlasin yumurtlar gelsin bebisler inşaAllah kuşummm...:) çatlamış ve dolleniyor da olabilir insaAllahKızlar benım kasıklarıma sancı gırıp cıkıyor sankı ben yarına yumurtlayacagım gıbı yarın 14 gunum ınsallah kacırmam gercı dun ılıskıye gırdık daha 24 saat olmadı ama
Sağol tatlim benim...:)Uzun oturuyorsun yanı tatlım :) ıyı oturmalar sekerım
Ohh catlasin yumurtlar gelsin bebisler inşaAllah kuşummm...:) çatlamış ve dolleniyor da olabilir insaAllah
İnşaAllah tatlim insaAllaaahhhh... Rabbim bebisi nasip etsin...sakin kafanı rahat tut tatlim... E mi :)İnşallah canım bnım ınsallah bu ay bal tarcın corekotu yedım ya belkı 1 2 gun erkende catlaabılır kullananlada olabılıyormus ama normal unum yarın aaaaaaaaaaaaa catlams ve dollenıyor olabılırmı :) :) ayyyy ınsallah öyledır agzından bal damlıyor kuzum
bacııııım hamile misin sen kuzum çoooooooook sevindimilk çocugumda bes haftalıkken 3500lerde idi bunda ise 700ler.o yusden tedirginim.birde dort ay once kurtaj oldum degerlerim iki katından az artıyordu.ya ben gunlerdir her güne iki kat hesaplamısım :)
İnşaAllah tatlim insaAllaaahhhh... Rabbim bebisi nasip etsin...sakin kafanı rahat tut tatlim... E mi :)
Ohh çok sevindim hep böyle ol canim...:)Amin canım benım amın ınsallah hayırlısı saglıgı ıle bu ay mınık tospam bana gelır rahatım canım benım acaba oluyormu demıyorum cunku bu haftayı dolu gecırcegım daha calısmam lazım ıcım raht :)
Ohh çok sevindim hep böyle ol canim...:)
Canımın içi umuyorum daha da artar bu sonuçlar...dilerim tüpe gerek kalmazKızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Geçmiş olsun kuzumKızlar doktora gittim.
Gerçekten taş düşürüyormuşum.
Şahane gidiyor herşey hep böyle devam etsinKızlar sabah kan vermiştim 19 ekim değerim 40.45 ti bugünkü değer 115 küsür :) Sanırım herşey yolunda
Kıyamam ben sana yaa...Mutlulukların en güzeliGeçmişi okuyamadım henüz bitaneleriiiimmm...
Dün merkezdeydim annemlerde , ve bilin bakalım ne yaptım...hazır hastaneye gitmişim ne olacak sanki haftaya oldu bi bakayım belki görürüz kalp atışlarını dedim ve gördük Rabbime şüküüürrr....
Bebişim tam 5 mm hehehPıt pıt atıyordu ve bembeyazdı yavrum...melek gibi... Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ,, o kadar duygulandım ki , sürekli o görüntüsü gözümün önünde
Allahım hakkında hayırlısını versin canım demek ki böylesi hayırlıymış Rabbim doğru zamanda versin evladını üzülme lütfenYine negatif kizlar ve malesef bir sonraki bat yok artik korunuyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin... hamis olanlar saglikla alsin yavrularini kucaklarina. Sizin gibi guzel kalpli insanlarin dualarini geri cevirmesin rabbim... benim de hakkimda hayirlisi olsun insallah...
ooooooooohhhhhh çok şükürKızlarrrr, bi mucize oldu. Doktora gittim çat kapı randevusuz. Dedim ameliyat günü için geldim. Ultrasonun sende değildi galiba diyip pat diye geç ultrasonla bakalım demez mi. Kızara bozara geçtim. Kızlar polibim 5 mm imiş ve bu polip kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an için dedi. Asıl önemlisi, bu polip bende 2 yıl önce teşhis edilmişti. Adama bunu söyleyince imkansız dedi. 2 yıl önce bu boydan küçük olan polip zaten görünmez ultrasonla dedi, yok eğer bu boylarda idiyse de şimdiye kadar çok çok büyümesi lazımdı dedi. Yani bana o hastane resmen para almak için ameliyat demiş zamanında. Allah bilir kist falandı o 2 yıl önceki gördükleri şey. Kısacası, cuma günü yumurtlamama bakmak için tekrar ultrasona çağırdı, sonra sırasıyla sperm testi yapılacak, ardından benim hormonlara bakılacak, sonra bi de hsg çekeriz dedi. Bu arada siz bebek denemeye devam edin, testlerin hepsi normal çıkarsa tedavi için yol çizeriz dedi. Rahim tertemiz dedi.
Mutluluktan uçmak üzereyim anlatamam, hem ameliyattan kurtuldum hem de umutlandım bebek için. Çok şükür bin şükür Allaha...
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dayanamadım eşimin getirdiği testlerden birini yaptım çok koyu olmasada çift çizgiyi gördük. Yarın sabah bir test daha yapacam işten gelir gelmez doktora gidecem. Rabbim sonunda Dualarimiz kabul etti inşallah sağlıkla kucağıma almaya nasip eder. Darısı tüm isteyenlere herkes için dua etmeye devam edecem sizde beni Dualarimiz dua anın. Rabbim hepimizi kavuşturulması yavrusunu inşallah.
ben diş acısıyla kıvranıyorum:) bi tahmin yapmadılarmı canımıyyım cok sukur canımm sen nasılsın nasıl gıdıor hamıslık bebek nasıl31 ıne randevu aldım heyecanla onu beklıyorum bakalım kızımız mı yolda yoksa oglusumuz mu
Oyyy kiyamam ben adasima tuzlu su falan yapsana belki hafifletirben diş acısıyla kıvranıyorum:) bi tahmin yapmadılarmı canım
Allahimm... Alllahim.... Lütfen bebis olsun bu... Kaç gün kaldı batina çok merak ettim...Uzuuuuuuun bir temizlik gününden sonra dönebildim topiğe...elimde 3 tane ov. testi kalmıştı bende yapayım da bitsin mantığıyla bugün bi tane yaptım sanırım tekrar yumoşlayacağım t belirginleşmeye başladı... bugün 20. günüm...
bata 8 gün var canım bende acaba mı dedim bi test yaptım ama bişey çıkmadı tabi ki...ben bunu yumurtlamaya yoruyorum çünkü beyaz akıntım var yarın sabahı değerlendireceğim bi çalışma yapayımAllahimm... Alllahim.... Lütfen bebis olsun bu... Kaç gün kaldı batina çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?