- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tatlim biliyorsun beta testleri bu zamanlarda ancak sabah ilk idrarla gösterir... Tabii ki degerlendir , akıntın gelmiş bide... Bir kaç gün bekle... Bakalim ne olacak mogamimmm :)bata 8 gün var canım bende acaba mı dedim bi test yaptım ama bişey çıkmadı tabi ki...ben bunu yumurtlamaya yoruyorum çünkü beyaz akıntım var yarın sabahı değerlendireceğim bi çalışma yapayım
Ohh ohh Maşallah.. Ne güzel artmış gülücükler :) İnşaallah daha da artarArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
gitmedim ki canımben diş acısıyla kıvranıyorum:) bi tahmin yapmadılarmı canım
Canımın içi umuyorum daha da artar bu sonuçlar...dilerim tüpe gerek kalmaz
Geçmiş olsun kuzum
Şahane gidiyor herşey hep böyle devam etsin
Kıyamam ben sana yaa...Mutlulukların en güzeli
Allahım hakkında hayırlısını versin canım demek ki böylesi hayırlıymış Rabbim doğru zamanda versin evladını üzülme lütfen
ooooooooohhhhhh çok şükür
Kuzuuuuuuuuum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
hayırlısı neyse o olsun balım... zaten 2 tane kaldı test onlarıda yaparım yarın ve öbür gün sonra da batı beklerim...Tatlim biliyorsun beta testleri bu zamanlarda ancak sabah ilk idrarla gösterir... Tabii ki degerlendir , akıntın gelmiş bide... Bir kaç gün bekle... Bakalim ne olacak mogamimmm :)
AmiiiiiiiiiiiiiiinnnnOhh ohh Maşallah.. Ne güzel artmış gülücükler :) İnşaallah daha da artar
Mogami tatlim testini gorunce heyecanlandim kiz bebis olabilir ayy insallah bebistir yaaUzuuuuuuun bir temizlik gününden sonra dönebildim topiğe...elimde 3 tane ov. testi kalmıştı bende yapayım da bitsin mantığıyla bugün bi tane yaptım sanırım tekrar yumoşlayacağım t belirginleşmeye başladı... bugün 20. günüm...
Mogami tatlim testini gorunce heyecanlandim kiz bebis olabilir ayy insallah bebistir yaa
benimde geldi o ihtimal aklıma test yaptım negatif çıktı...yumurtlama olduğunu düşünüyorum ben kuşum ama dilerim yanılırım...test bi beni heyecanlandırmadı sanırımMogami tatlim testini gorunce heyecanlandim kiz bebis olabilir ayy insallah bebistir yaa
Ne güzel düşünüyorsunuz Rabbim tez zamanda bu güzel yüreklerinizi ödüllendirsin inş... beklemedeyim sonunu bile bileBenımde aklıma direk bebiş geldi inşallah kucuk mogamı geliyordur bu ay :)
Ne güzel düşünüyorsunuz Rabbim tez zamanda bu güzel yüreklerinizi ödüllendirsin inş... beklemedeyim sonunu bile bile
Canim varsa bile cok erken cikmazki bilmiyorum cok heyecanlandim testi gorunce ayy insallah minnakin yoldadir sen yinede degerlendir tabibenimde geldi o ihtimal aklıma test yaptım negatif çıktı...yumurtlama olduğunu düşünüyorum ben kuşum ama dilerim yanılırım...test bi beni heyecanlandırmadı sanırım
InsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi
Ne güzel yapmışız foto paylaşarak dua ederken yüzlerinizi bilerek dua etmek ne güzel...Allah razı olsun Elisam...bebiş olmasa da sizlerin bu yüreklendirici sözleri benim için çok değerli... burda hepimiz bebiş paydasında çok güzel arkadaşlıklar kurduk inşallah böyle devam edecekAyyy canım bnım cok sagol amın Allah'ım hepımıze nasıp etsın bu guzel duyguyu yasamayı tatlım sende o kadar ıyı yureklı bırısın kı yuzun hep aklımda ınsallah gelıyor kucuk mogamı sonu guzel olacak sekerım :)
çıkmaz balım 14 ünden hesaplarsak daha 6. gün bugün...ben bi ihtimal dedim yaptım aslında gebelik testlerini de bitirmek istiyordum hemen yaptım şimdi kaldı 1 tane...bata 3 gün kala bi daha yaparım sonra onu da bitireceğimden rahat ederim çünkü artık ne ov. testlerine ne de gebelik testlerine para saçmak istemiyorum...yarın bi çalışma yapacağım evetCanim varsa bile cok erken cikmazki bilmiyorum cok heyecanlandim testi gorunce ayy insallah minnakin yoldadir sen yinede degerlendir tabi
Benimde 3 tane kaldi bata 3 kala yaparim bitiririm bende bidaha yapmayacagim insallah kucuk mogami gobusundedirçıkmaz balım 14 ünden hesaplarsak daha 6. gün bugün...ben bi ihtimal dedim yaptım aslında gebelik testlerini de bitirmek istiyordum hemen yaptım şimdi kaldı 1 tane...bata 3 gün kala bi daha yaparım sonra onu da bitireceğimden rahat ederim çünkü artık ne ov. testlerine ne de gebelik testlerine para saçmak istemiyorum...yarın bi çalışma yapacağım evet
Ayy insallah geliyordur ya cok guZel olur gelse cok heyecanlandim teste baktim direkBenımde aklıma direk bebiş geldi inşallah kucuk mogamı geliyordur bu ay :)
Ne güzel yapmışız foto paylaşarak dua ederken yüzlerinizi bilerek dua etmek ne güzel...Allah razı olsun Elisam...bebiş olmasa da sizlerin bu yüreklendirici sözleri benim için çok değerli... burda hepimiz bebiş paydasında çok güzel arkadaşlıklar kurduk inşallah böyle devam edecek
Ayy insallah geliyordur ya cok guZel olur gelse cok heyecanlandim teste baktim direk
inşallah kuzum..eşim gibisin sende..o da bana küçük damlalar gelsin diyor sende küçük mogamiler diyorsunBenimde 3 tane kaldi bata 3 kala yaparim bitiririm bende bidaha yapmayacagim insallah kucuk mogami gobusundedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?