2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim biliyorsun beta testleri bu zamanlarda ancak sabah ilk idrarla gösterir... Tabii ki degerlendir , akıntın gelmiş bide... Bir kaç gün bekle... Bakalim ne olacak mogamimmm :)

Ohh ohh Maşallah.. Ne güzel artmış gülücükler :) İnşaallah daha da artar

ben diş acısıyla kıvranıyorum:) bi tahmin yapmadılarmı canım
gitmedim ki canım En son 9. haftada gıtmıstım bıde 16. haftada gıtcem ıste. cok gıtmek ıstemıyorum canım oda zarar bı bakıma sonucta sureklı gorunmenın anlamı yok bence

Sağol canımmmmm

Tatlim biliyorsun beta testleri bu zamanlarda ancak sabah ilk idrarla gösterir... Tabii ki degerlendir , akıntın gelmiş bide... Bir kaç gün bekle... Bakalim ne olacak mogamimmm :)
hayırlısı neyse o olsun balım... zaten 2 tane kaldı test onlarıda yaparım yarın ve öbür gün sonra da batı beklerim...

Mogami tatlim testini gorunce heyecanlandim kiz bebis olabilir ayy insallah bebistir yaa

Mogami tatlim testini gorunce heyecanlandim kiz bebis olabilir ayy insallah bebistir yaa
benimde geldi o ihtimal aklıma test yaptım negatif çıktı...yumurtlama olduğunu düşünüyorum ben kuşum ama dilerim yanılırım...test bi beni heyecanlandırmadı sanırım

Benımde aklıma direk bebiş geldi inşallah kucuk mogamı geliyordur bu ay :)
Ne güzel düşünüyorsunuz Rabbim tez zamanda bu güzel yüreklerinizi ödüllendirsin inş... beklemedeyim sonunu bile bile

Ne güzel düşünüyorsunuz Rabbim tez zamanda bu güzel yüreklerinizi ödüllendirsin inş... beklemedeyim sonunu bile bile

Ayyy canım bnım cok sagol amın Allah'ım hepımıze nasıp etsın bu guzel duyguyu yasamayı tatlım sende o kadar ıyı yureklı bırısın kı yuzun hep aklımda ınsallah gelıyor kucuk mogamı sonu guzel olacak sekerım :)

benimde geldi o ihtimal aklıma test yaptım negatif çıktı...yumurtlama olduğunu düşünüyorum ben kuşum ama dilerim yanılırım...test bi beni heyecanlandırmadı sanırım
Canim varsa bile cok erken cikmazki bilmiyorum cok heyecanlandim testi gorunce ayy insallah minnakin yoldadir sen yinede degerlendir tabi

InsaAllah canim benim duanizi eksik etmeyon benden vicdan azabi cekiyorum ilac bebege bisey yapmaz demi

canim beni merak etme. ayni sey bende de var. ben de 6-7 gundur dis agrisi cekiyorum. yazin dolgusu dusen bir disim vardi. dun kontrol gunumdu. doktora sordum, disciye gideyim mi diye. git dedi. cekim veya dolgu yapilirsa bir zarari olur mu diye sordum yok dedi. ayni sekilde antibiyotik verdi, bugun alicam eczaneden. discinin hamile oldugundan haberi olsun. zaten antibiyotigi o yuzden kadin dogumcun yaziyor, normalde disci yazar. bir de Allah'in izniyle 12. haftanin sonunda cekilecek. ilinci trimester'a gecmis olcaksin. icin rahat olsun, merak etme :))

Ne güzel yapmışız foto paylaşarak dua ederken yüzlerinizi bilerek dua etmek ne güzel...Allah razı olsun Elisam...bebiş olmasa da sizlerin bu yüreklendirici sözleri benim için çok değerli... burda hepimiz bebiş paydasında çok güzel arkadaşlıklar kurduk inşallah böyle devam edecek

Canim varsa bile cok erken cikmazki bilmiyorum cok heyecanlandim testi gorunce ayy insallah minnakin yoldadir sen yinede degerlendir tabi
çıkmaz balım 14 ünden hesaplarsak daha 6. gün bugün...ben bi ihtimal dedim yaptım aslında gebelik testlerini de bitirmek istiyordum hemen yaptım şimdi kaldı 1 tane...bata 3 gün kala bi daha yaparım sonra onu da bitireceğimden rahat ederim çünkü artık ne ov. testlerine ne de gebelik testlerine para saçmak istemiyorum...yarın bi çalışma yapacağım evet

Benimde 3 tane kaldi bata 3 kala yaparim bitiririm bende bidaha yapmayacagim insallah kucuk mogami gobusundedir

Evet tatlım resım paylasmak cok ıyı oldu sız benım gercek hayattakı arakadsalrım gıbısınız grmedıgım zman aklıma gelıyorsunuz burdakı herkes dualarımda Allah sendende razı olsun bebegım sızlerde cok guzel destek oluyorsunuz bu arkadaslık bagı zamanla artarak daha guzel olacak ınsallah kuzum benım

Ayy insallah geliyordur ya cok guZel olur gelse cok heyecanlandim teste baktim direk

inşallah canım benım inşallah gzüel haberlere ihtiyacımız var moral umut oluyor bızlere bende heyecanlandım aklıma dırek bebıs geldı bızı bu kadar heyecanlandrdı kırmaz gelır ınsallah kucuk mogamı :)

Benimde 3 tane kaldi bata 3 kala yaparim bitiririm bende bidaha yapmayacagim insallah kucuk mogami gobusundedir
inşallah kuzum..eşim gibisin sende..o da bana küçük damlalar gelsin diyor sende küçük mogamiler diyorsun yap bitir bi daha da yapma kuzum vallahi eczaneleri ve gg yi zengin ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…