2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

küçük mogami diyen dillerinizi yerim yerim...ay çok iğrenç olacak ama suratımdan sivilce çıktı eşimde geldi sivilceyi öptü geçsin diye kıkır kıkır gülüyorum şuan

küçük mogami diyen dillerinizi yerim yerim...ay çok iğrenç olacak ama suratımdan sivilce çıktı eşimde geldi sivilceyi öptü geçsin diye kıkır kıkır gülüyorum şuan

Ayyy canım benım bızde senı yerızzzzzzzzzz :) yok kuzum neden ıgrenc olsun neler neler konusuyoruz neler ne sevkatlı esın var sabaha gecer o zaman yuzunuzden gulucukler eksık olmasın :)

Teyzelerini kirmaz insallah gelsin mogaminin bebisi bizimde gelsin insallah

inşallah kuzum..eşim gibisin sende..o da bana küçük damlalar gelsin diyor sende küçük mogamiler diyorsun yap bitir bi daha da yapma kuzum vallahi eczaneleri ve gg yi zengin ettik
Valla bizim sayemizde zengin oluyorlar insallah bi daha gerek kalmaz testlere sizin guzel yureginiz gibi guzel yurekli miniklerin gelsin insallah teyze yap bizi mogami

Ayyy canım benım bızde senı yerızzzzzzzzzz :) yok kuzum neden ıgrenc olsun neler neler konusuyoruz neler ne sevkatlı esın var sabaha gecer o zaman yuzunuzden gulucukler eksık olmasın :)
geçsin ya suratımın ortasından kabak gibi çıktı adet döneminde çıkar benim normalde acep erken mi geliyor regli...Amiiiiiiin kuzum

iyi geceler fıstığım
Canim senin esin de benimki gibiymis.. brn de bugun bi duygusal patlama yasadim.neler yapti keyfim yerine gelsin diye. .halbu ki gelmesi gereken kirmiziciklar ☺ artık bu patlamanin ustune yarin büyük patlamayi bekliyorum big bang ☺☺

Kızlar hsg çok zormuş, millet çok acıyo falan demiş hep. Anestezili olunca da mı hissediliyo acı? Umarım gerek kalmaz onun çekilmesine

Big Bang Gelmesin yaaaaaaaaaaa...Neyse şayet gelirse de selamımı söyle mogiş kızıyor de Eşlerimiz bal bal...Allah razı olsun onlardan

Big Bang Gelmesin yaaaaaaaaaaa...Neyse şayet gelirse de selamımı söyle mogiş kızıyor de Eşlerimiz bal bal...Allah razı olsun onlardan
Valla tıpa falan taksak da engel olsak can bacim ☺ aynen canim yaa bazen kendime fazla geliyorum ama ona asla cok şükür allahım a..

Kızlar hsg çok zormuş, millet çok acıyo falan demiş hep. Anestezili olunca da mı hissediliyo acı? Umarım gerek kalmaz onun çekilmesine
böyle korkutma kendini bak bende martta çekileceğim ama okumuyorum hiçbişey...hem burda ki hatunlar çekildi örneğin şekerpancarı...öyle katlanılmayacak bi tarafı yokmuş kuzum...

böyle korkutma kendini bak bende martta çekileceğim ama okumuyorum hiçbişey...hem burda ki hatunlar çekildi örneğin şekerpancarı...öyle katlanılmayacak bi tarafı yokmuş kuzum...

Off okudum bile (( Zaten başıma ne geliyosa çok araştırmaktan geliyo. Napalım acısa da acımasa da yapılması gerekiyosa yaptırıcaz canımcım. Haklısın sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…