2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bi an once agrisi dinerde cekerler insaAllah vallahi dayanamiyorum artik oturup agliyorum..minnakima bisey olmasinda :)

inşallah bebeğim...hepimizin şeker gibi minikleri olsun inş
benim hiç umudumun calısmamın düzenli olmadıgı bir ayda geldi bebişim.annem bana dediki sen bu ay umutsuzsunya kafandan attın daha sakınsın bu ay bebek gelecek...içine doğmusdemekki onunda.belki stres yapmadıgın rahat oldugun için bu ay bir mucize gelir sanada canım

Off okudum bile (( Zaten başıma ne geliyosa çok araştırmaktan geliyo. Napalım acısa da acımasa da yapılması gerekiyosa yaptırıcaz canımcım. Haklısın sonuna kadar.
Canımmmm çok sevindimmmm inan bak nasıl da yoluna giriyor herşey güzel yürekli arkadaşım benim inşallah bundan sonrası zahmetsiz olur ve minnak bebişin göbişine konar bütün o teferruatlara gerek kalmadan :) :) :)
Canim cok fena apse olmus ve iltihap diger disede sicrayabilirmis antibiyotik verdi p.teside cekilecekmis insaAllah rahatlarim bi an once dikkat edin dislerinize
Çoookk geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda kurtulursun umarım bu ızdıraptan

İnşallah canımmmm

Sagol ablacim bu arada nasilsin guzel ablam:)

Kızlar merhaba :)
bu ay adet olmam beni psikolojik olarak çok etkiledi bir gece öncesine kadar geceleri yatakta oturup uykulı halimde 'karnında ne var' diyip duruyomuşum eşim yatırıyomuş ve çok irkiliyomuşum uykumda eşim diyo. Bide neyi kafana takıyosun sen ? bişeyden mi korkuyosun diyo. Aslında gündüzleyin hiçbişeyim yok yani. Düşünüyorum ama mesela ağlama krizlerine girmiyorum ahlayıp vahlamıyorum bilinçaltıma yerleşmiş bu durum. ayrıca yarın son adet günüm.

Neyse yarın değil öbür gün yani perşembe günü eşimle Ankaraya görümcemlere gidiyoruz eşimin birkaç gün yıllık izninden tatili var Ankarada geçircez ordan Çankırıya evli bnm yasmda teyzemin kızına da gidicez bu kisa tatilin bana iyi geleceğine inanıyorum
yarın valiz hazırlama kişisel işler derken yazmaya fırsatım olmaz diye şimdiden yazıyorum birkaç gün buralarda olamıcam. Oralarda buraya girecek fırsatım olur mu bilemiyorum
Bu sürede umarım hamile arkadaşlarımız çıkar ve döndüğümde sevinç çığlıklarınızı görürüm.
Seviyorum sizi kızlar. Konuşup dertleşmek dinlemek dinlenilmesi de bir haktır bana göre. Hakkınızı helal edin. Döndüğümde görüşürüz. Allah 'ıma emanetsiniz

Canim benim ya umarim tatilden sonra mis gibi olursun Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin:)

Hayırlı yolculuklar iyi değerlendir bu tatili kafanı boşalt çok düşünmemeye çalış..Sende Allaha emanet ol :)

Benimkiler İstanbulda ben onlardan hiç ayrılmadım ama nasip böyleymiş geldim buralara şimdi haftasonları onlar biraraya gelince çok üzülüyorum..Mesela her cumartesi iş çıkışı ablama giderdim kahve içerdik birlikte artık tek başıma içiyorum kahvemi

Seni cok iyi anliyorum abla bende her pazar kardeslerimi alip sinema yemek yapardik cok guzel oluyordu gittigim gibi yapicam yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…