Bi an once agrisi dinerde cekerler insaAllah vallahi dayanamiyorum artik oturup agliyorum..minnakima bisey olmasinda :)canim beni merak etme. ayni sey bende de var. ben de 6-7 gundur dis agrisi cekiyorum. yazin dolgusu dusen bir disim vardi. dun kontrol gunumdu. doktora sordum, disciye gideyim mi diye. git dedi. cekim veya dolgu yapilirsa bir zarari olur mu diye sordum yok dedi. ayni sekilde antibiyotik verdi, bugun alicam eczaneden. discinin hamile oldugundan haberi olsun. zaten antibiyotigi o yuzden kadin dogumcun yaziyor, normalde disci yazar. bir de Allah'in izniyle 12. haftanin sonunda cekilecek. ilinci trimester'a gecmis olcaksin. icin rahat olsun, merak etme :))
Canim cok fena apse olmus ve iltihap diger disede sicrayabilirmis antibiyotik verdi p.teside cekilecekmis insaAllah rahatlarim bi an once dikkat edin dislerinizeElifcigim, disciye git, enfeksiyona cevirmeden.
benim hiç umudumun calısmamın düzenli olmadıgı bir ayda geldi bebişim.annem bana dediki sen bu ay umutsuzsunya kafandan attın daha sakınsın bu ay bebek gelecek...içine doğmusdemekki onunda.belki stres yapmadıgın rahat oldugun için bu ay bir mucize gelir sanada canıminşallah bebeğim...hepimizin şeker gibi minikleri olsun inş
Canımmmm çok sevindimmmm inan bak nasıl da yoluna giriyor herşey güzel yürekli arkadaşım benim inşallah bundan sonrası zahmetsiz olur ve minnak bebişin göbişine konar bütün o teferruatlara gerek kalmadan :) :) :)Off okudum bile(( Zaten başıma ne geliyosa çok araştırmaktan geliyo. Napalım acısa da acımasa da yapılması gerekiyosa yaptırıcaz canımcım. Haklısın sonuna kadar.
Çoookk geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda kurtulursun umarım bu ızdıraptanCanim cok fena apse olmus ve iltihap diger disede sicrayabilirmis antibiyotik verdi p.teside cekilecekmis insaAllah rahatlarim bi an once dikkat edin dislerinize
Canımmmm çok sevindimmmm inan bak nasıl da yoluna giriyor herşey güzel yürekli arkadaşım benim inşallah bundan sonrası zahmetsiz olur ve minnak bebişin göbişine konar bütün o teferruatlara gerek kalmadan :) :) :)
Çoookk geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda kurtulursun umarım bu ızdıraptan
Sagol ablacimCanımmmm çok sevindimmmm inan bak nasıl da yoluna giriyor herşey güzel yürekli arkadaşım benim inşallah bundan sonrası zahmetsiz olur ve minnak bebişin göbişine konar bütün o teferruatlara gerek kalmadan :) :) :)
Çoookk geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda kurtulursun umarım bu ızdıraptan
Pek keyfim yok tatlım ya sabaha güzel uyanırım inşallah :)Sagol ablacimbu arada nasilsin guzel ablam:)
Keyfini her ne bozduysa biran once guzelliklere donussun insaAllah canim ablamPek keyfim yok tatlım ya sabaha güzel uyanırım inşallah :)
Ahhh tatlım benim inşallah..Kardeşlerimi çokkk özledim de ona hüzünlendim biraz işteKeyfini her ne bozduysa biran once guzelliklere donussun insaAllah canim ablam
Bende ozledim 2 hafta sonra yanlarinda olucam ama Allah kismet ederse tabi:)Ahhh tatlım benim inşallah..Kardeşlerimi çokkk özledim de ona hüzünlendim biraz işte
İnşallah güzelim :) Seninkiler nerede?Bende ozledim 2 hafta sonra yanlarinda olucam ama Allah kismet ederse tabi:)
Canim benim ya umarim tatilden sonra mis gibi olursun Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin:)Kızlar merhaba :)
bu ay adet olmam beni psikolojik olarak çok etkiledi bir gece öncesine kadar geceleri yatakta oturup uykulı halimde 'karnında ne var' diyip duruyomuşum eşim yatırıyomuş ve çok irkiliyomuşum uykumda eşim diyo. Bide neyi kafana takıyosun sen ? bişeyden mi korkuyosun diyo. Aslında gündüzleyin hiçbişeyim yok yani. Düşünüyorum ama mesela ağlama krizlerine girmiyorum ahlayıp vahlamıyorum bilinçaltıma yerleşmiş bu durum.ayrıca yarın son adet günüm.
Neyse yarın değil öbür gün yani perşembe günü eşimle Ankaraya görümcemlere gidiyoruz eşimin birkaç gün yıllık izninden tatili var Ankarada geçircez ordan Çankırıya evli bnm yasmda teyzemin kızına da gidicez bu kisa tatilin bana iyi geleceğine inanıyorum
yarın valiz hazırlama kişisel işler derken yazmaya fırsatım olmaz diye şimdiden yazıyorum birkaç gün buralarda olamıcam. Oralarda buraya girecek fırsatım olur mu bilemiyorum
Bu sürede umarım hamile arkadaşlarımız çıkar ve döndüğümde sevinç çığlıklarınızı görürüm.
Seviyorum sizi kızlar. Konuşup dertleşmek dinlemek dinlenilmesi de bir haktır bana göre. Hakkınızı helal edin. Döndüğümde görüşürüz. Allah 'ıma emanetsiniz
Hayırlı yolculuklar iyi değerlendir bu tatili kafanı boşalt çok düşünmemeye çalış..Sende Allaha emanet ol :)Kızlar merhaba :)
bu ay adet olmam beni psikolojik olarak çok etkiledi bir gece öncesine kadar geceleri yatakta oturup uykulı halimde 'karnında ne var' diyip duruyomuşum eşim yatırıyomuş ve çok irkiliyomuşum uykumda eşim diyo. Bide neyi kafana takıyosun sen ? bişeyden mi korkuyosun diyo. Aslında gündüzleyin hiçbişeyim yok yani. Düşünüyorum ama mesela ağlama krizlerine girmiyorum ahlayıp vahlamıyorum bilinçaltıma yerleşmiş bu durum.ayrıca yarın son adet günüm.
Neyse yarın değil öbür gün yani perşembe günü eşimle Ankaraya görümcemlere gidiyoruz eşimin birkaç gün yıllık izninden tatili var Ankarada geçircez ordan Çankırıya evli bnm yasmda teyzemin kızına da gidicez bu kisa tatilin bana iyi geleceğine inanıyorum
yarın valiz hazırlama kişisel işler derken yazmaya fırsatım olmaz diye şimdiden yazıyorum birkaç gün buralarda olamıcam. Oralarda buraya girecek fırsatım olur mu bilemiyorum
Bu sürede umarım hamile arkadaşlarımız çıkar ve döndüğümde sevinç çığlıklarınızı görürüm.
Seviyorum sizi kızlar. Konuşup dertleşmek dinlemek dinlenilmesi de bir haktır bana göre. Hakkınızı helal edin. Döndüğümde görüşürüz. Allah 'ıma emanetsiniz
D.bakirda:)İnşallah güzelim :) Seninkiler nerede?
Oyyy... Ne güzel git tatlim... Bu gece bende uykusu kaçanlardanim...ama geliyor sanırım yavaştan :):)Bende ozledim 2 hafta sonra yanlarinda olucam ama Allah kismet ederse tabi:)
Uyu kiz uyu:) ben gibi olmayin simdide agridan uyuyamiyorumOyyy... Ne güzel git tatlim... Bu gece bende uykusu kaçanlardanim...ama geliyor sanırım yavaştan :):)
Benimkiler İstanbulda ben onlardan hiç ayrılmadım ama nasip böyleymiş geldim buralara şimdi haftasonları onlar biraraya gelince çok üzülüyorum..Mesela her cumartesi iş çıkışı ablama giderdim kahve içerdik birlikte artık tek başıma içiyorum kahvemiD.bakirda:)
Seni cok iyi anliyorum abla bende her pazar kardeslerimi alip sinema yemek yapardik cok guzel oluyordu gittigim gibi yapicam yine:)Benimkiler İstanbulda ben onlardan hiç ayrılmadım ama nasip böyleymiş geldim buralara şimdi haftasonları onlar biraraya gelince çok üzülüyorum..Mesela her cumartesi iş çıkışı ablama giderdim kahve içerdik birlikte artık tek başıma içiyorum kahvemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?