- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ben kiyamam sana sen oyle dedikçe üzülüyorum... Rabbim sifani versin kuzucum...Uyu kiz uyu:) ben gibi olmayin simdide agridan uyuyamiyorum
Ablalık ne güzel demi :)Seni cok iyi anliyorum abla bende her pazar kardeslerimi alip sinema yemek yapardik cok guzel oluyordu gittigim gibi yapicam yine:)
Sagol bitanem duaniz bile agrimi azaltiyorBen kiyamam sana sen oyle dedikçe üzülüyorum... Rabbim sifani versin kuzucum...
Kardeş duygusu bambaska bir duygu... Hep bakar bakar ozenirim... Rabbim nasip ederse ben yavrumu kardessiz bırakmam insaAllah...:)Benimkiler İstanbulda ben onlardan hiç ayrılmadım ama nasip böyleymiş geldim buralara şimdi haftasonları onlar biraraya gelince çok üzülüyorum..Mesela her cumartesi iş çıkışı ablama giderdim kahve içerdik birlikte artık tek başıma içiyorum kahvemi
Sen tek çocuktun demi canım? İnşallah gönlüne göre olsun :)Kardeş duygusu bambaska bir duygu... Hep bakar bakar ozenirim... Rabbim nasip ederse ben yavrumu kardessiz bırakmam insaAllah...:)
OyyCanimsin... :) ilaçlarını aksatma , bir an evvel kurtul o disten canim ...Sagol bitanem duaniz bile agrimi azaltiyor
Hemde cookk:)Ablalık ne güzel demi :)
InsaAllah canim:)OyyCanimsin... :) ilaçlarını aksatma , bir an evvel kurtul o disten canim ...
Evet ablam... Nasipte böyleymis...amin amin insaAllah oyle olur...:)Sen tek çocuktun demi canım? İnşallah gönlüne göre olsun :)
Alitu ve fatmasa hamis darisi tum isteyenlereiyi geceler kızlar bikaç gündür giremiyorum nasılsınız kimler hamiş:)
3 yap 3 :)Evet ablam... Nasipte böyleymis...amin amin insaAllah oyle olur...:)
yaa cok sevindim valla giremiyorum eskisi gibi bebek işi şimdiik askıda benm :) öpüyorum hepinizii:)Alitu ve fatmasa hamis darisi tum isteyenlere
yaa cok sevindim valla giremiyorum eskisi gibi bebek işi şimdiik askıda benm :) öpüyorum hepinizii:)
Darisi hayirlisiyla sizlere insaAllahhhh:)İYİ GECELER KIZLAR BENDE GİREMIYODUM Bİ KAC GUNDUR HAMİŞLER VARMIŞ:) TEBRİK EDİYORUM HAMİŞLERİMİZİ :)
Benim hayalim 4 ama bakalim kuşum3 yap 3 :)
Bende bendeBenim hayalim 4 ama bakalim kuşum
İNŞALLAH CANIM ÇALIŞMALAR BASLADI :)Darisi hayirlisiyla sizlere insaAllahhhh:)
Ooo supermis elifim... Aynı zamanlarda dogururuz bakarsın...Bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?