2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bwnımkıde prof canım capanın oda ole dedı eger sorun varsa kendı atar yoksa ılerler dedı 8 haftayı bulur hala ılerleme olmaz ozaman sonlandırıyoruz dedı

Benim kaç hafrallik nr zaman anlasilcak konuda bilmiyorum ki bakalim beklicez artik

Benim kaç hafrallik nr zaman anlasilcak konuda bilmiyorum ki bakalim beklicez artik

valla canım bak benımkı adet gunune gore 22 nısan 6 haftalık ama dun keseye baktı doktor 4+6 bugun 5 oldu 1 hafta gerıde ama normal heralde hersey ıyı dedı 2 hafta sonra gel bebısı gorelım dedı yanı kese gorunmeden hıc bıse anlasılmıyor kese gorunmeden hıc bır sey soylenemez dedı

seninki benden geç yani

Canim negatif derken hic mi cizgi belirmedi hafif pembe

yükselmeye devam ediyor oley

Kızlaaaar, 2 gündür deli gibi midem bulanıyor. Bebek istiyoruz ama daha 4-5 gün geçti ilişkiden . Adetime 10 gün var. Olabilir mi acaba bebis? Bu kadar kısa sürede mide bulanir mi? Bi fikriniz var mı?

psikolojik o canım bebek daha tam oturmadan bulanma olmaz

demekkı canım 22 nısan adet tarıhım 6 haftalık adete gore ama keseye gore bugun 5 oldu doktor gayet ıyı dedı ne bılım 7 mm kese

benim 14 mm di cuma günü benim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman

benim 14 mm di cuma günü benim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman

valla bıse demedı canım hele bı bebısı gorelım dedı ondan sonra soylerım dedı bende pıkı dedım ayın 21 degıtcem ozaman bellı olcak herseyı ne tarafındaymıs bebek onuda solememdı bana

valla bıse demedı canım hele bı bebısı gorelım dedı ondan sonra soylerım dedı bende pıkı dedım ayın 21 degıtcem ozaman bellı olcak herseyı ne tarafındaymıs bebek onuda solememdı bana

Hımm anladım canım bende pazartesi gidecem ama ultrasona girmem herhalde sonra giderim onun için iltihap için gidecem ne oldu diye

Mogami cim gecen geceyi hakkıyla yerine getirdiniz inş bebeşiniz sizinle olur😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla gönderdik içeri bi kaç milyon sıpa biricik yumurtamı bulsunlar yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın. Kızlar benim bat 9haziran. Ateş ölçümüne Dün sabah başladım. Dün 36.7 çıktı. Bugün de 36.8 çıktı. Adet öncesi normal mi ateşin yüksek çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…