bwnımkıde prof canım capanın oda ole dedı eger sorun varsa kendı atar yoksa ılerler dedı 8 haftayı bulur hala ılerleme olmaz ozaman sonlandırıyoruz dedı
Benim kaç hafrallik nr zaman anlasilcak konuda bilmiyorum ki bakalim beklicez artik
Bu arada hic bir belirti yoktu.
Simdik ciktim keseyi gorduk dis gebelik degil dedi 4+6 haftalik keseye gore gayet iyi dedi petyy seni sordum olabilir o sekilde dedi beklesin ilac almadin dedi yavas olerleyebilir duzenli kanda baktirsin dedi gec dollenmeyse olabilirmis camim moralini nozup sitreste yapmayacakmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sabah battan 1 gün önce (gerçi bugün de gelebilir) yaptığım test negatif arkadaşlar. Hazır tuvaletimi yapmışken karbonat da döktüm azcık direk dibe çöktülerheralde hamile falan değilim, adet olucam
oysa dün öyle şeyler yaşamıştım ki tamam dedim geliyo bizimkiiayakta bulaşık zor yıkadım belim nasıl ağrıdı tatlı tatlı. kasığımdaki sızlamaları hareketi görseydiniz siz de bebiş sanardınız.
yaw yoksa ben yumurtlaya yumurtlaya dün mü yumurtladımadetten bikaç gün önce....e yuuuuuuuuuuuuh artık sahi olur mu böyle saçmalık dicem ama ayyy belim gene sızlıyo gıcık kırmızı mı gelecek neeeeee
canım anlatayım :) şimdi benim mayıs adetim olmadan önceki 4-5 gün önce ateşim 36.5 lerde falandı sonra adet olmam gereken günün sabahı ölçtüğümde 36.1 e düşmüştü dedim ki ben bugün adet olurum hamile değilim ve gerçekten 2 saat sonra adet oldum, sonrasında adet günümün ilk gününden itibaren ölçtüğüm tablom şu :
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
Yumurtlama gününde ateşinde küçük bi düşüş ve ertesi gün birden yükseliş olur ve bu hergün adım adım yükselirse (tabi bazı günler aynı derecelerde olabilir illa yükselmesi gerekmiyo) ve adete kadar yüksek seyredip adette olmazsan ateşin düşmezse çook yüksek ihtimal hamile oluyorsun, internette arat hamilelerin ateş tabloları diye daha anlaşılır olur. Ben adet olacağımı ateşimin düşmesi ile anladığım için çok güveniyorum artık
Kızlaaaar, 2 gündür deli gibi midem bulanıyor. Bebek istiyoruz ama daha 4-5 gün geçti ilişkiden . Adetime 10 gün var. Olabilir mi acaba bebis? Bu kadar kısa sürede mide bulanir mi? Bi fikriniz var mı?
Aile hekiminde de sonuc 1 saat sonra cikiyor mu ki? Benim derslerim hep 4 te bitiyor ve o saate aile Hekimleri kapaniyor c.tesi pazar da acik degil
seninki benden geç yani
aile hekimine verdim diğer gün öğleden sonra aldım ki bence orası tam bi sonuç vermior
demekkı canım 22 nısan adet tarıhım 6 haftalık adete gore ama keseye gore bugun 5 oldu doktor gayet ıyı dedı ne bılım 7 mm kese
Hadi ya neden oyle dedin fairytale
benim 14 mm di cuma günübenim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman
valla bıse demedı canım hele bı bebısı gorelım dedı ondan sonra soylerım dedı bende pıkı dedım ayın 21 degıtcem ozaman bellı olcak herseyı ne tarafındaymıs bebek onuda solememdı bana
Mogami cim gecen geceyi hakkıyla yerine getirdiniz inş bebeşiniz sizinle olur😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yükselmeye devam ediyor oley
cıkmadı canım 2 gibi gitcem gene ama sanki belirtilerim yok oldu gibi inş yukselme olur
Bügünde 36,3 aynı ayarda devam
İnşlhh gelmez kırmızılar yorgunluk çok fazla oluyo sende varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?