Kizlar ben biraz uyumaya calisicam hapin etkisi gecmeden uyuyim bari Allah'a emanet olun
Ooo supermis elifim... Aynı zamanlarda dogururuz bakarsın...ben uyur kuzum ... Gözümden yaş geldi :):) tatli uykular sana daaa... İnsaAllah güzelce uyursun...:)
İyi uykular minik anneler :)Kizlar ben biraz uyumaya calisicam hapin etkisi gecmeden uyuyim bari Allah'a emanet olun
Canim cok fena apse olmus ve iltihap diger disede sicrayabilirmis antibiyotik verdi p.teside cekilecekmis insaAllah rahatlarim bi an once dikkat edin dislerinize
canım hcg 237,2 çıktıcanım naptınn test yaptırdın mı???
gunaydın şekerler aksam iş çıksı hemen gıttım hastaneye test yaptırdım hcg 237,2 acıl doktoru 4 haftalık hamılesınız dedı ultrasonla gorunebılır dedı bugun gıdıcem ama erken degılmı daha acaba
normal adet gibi oldum canim benin az olsam bende suphe ederdim de fark yoktupeki üstüne görme derken normal adet döneminizdeki gibi mi oldu?yani 6 gün dolu dolu mu yoksa azar kanama şeklinde mi
Masallah canımm 2 gun falan mı gecmıstı sende. ıns kat kat artar yarına canım gözğn aydınnn yeni hamişşş :)canım hcg 237,2 çıktı
sağolasın canım benım aksam acıldekı doktor 4 haftalık falan dedı ultrasonla gorebılırısınız dedı bugune randevu aldım bende erkenmı sence yaMasallah canımm 2 gun falan mı gecmıstı sende. ıns kat kat artar yarına canım gözğn aydınnn yeni hamişşş :)
Süper bir haber buu... Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllaah...:)gunaydın şekerler aksam iş çıksı hemen gıttım hastaneye test yaptırdım hcg 237,2 acıl doktoru 4 haftalık hamılesınız dedı ultrasonla gorunebılır dedı bugun gıdıcem ama erken degılmı daha acaba
sağol canımm gülbikemmm Allah razı olsun cok değişik bir duygu doktor var dedı ınternet her zamankı gibi daha baslangıc dedı anlamadm yanı darısı sana olsun ınsalllah bebısımm tez zamanda sevındrsn Rabbimcanım hayırlı olsunnnBen sana dememiş miydim bişey yoksa çıkmazdı ikinci çizgi darısı bana inşallah..
sağol canımmm Allah sanada hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın erkenmı ultrason ıcınSüper bir haber buu... Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllaah...:)
Amin inşaAllah..:) Bence erken... Daha gorunecegini sanmam canim...5.haftada kese görünür...sağol canımmm Allah sanada hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın erkenmı ultrason ıcın
Günaydınlar olsun hatunlar..canım hcg 237,2 çıktı
Günaydıın tatlım.. seninde günün güzel ve sıkıntısız geçsin canım.. :)Gunaydınnnn fıstıklar :) Guzel bir gun olsun..
canım ben 5. haftada goruluyo dıe bılıyorum ve deger ortalama 1500 e falan geldıgınde kese gozukur derler. ama yıne gıt bı gorünür belkide bebişinSüper bir haber buu... Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllaah...:)
canım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısıcanım ben 5. haftada goruluyo dıe bılıyorum ve deger ortalama 1500 e falan geldıgınde kese gozukur derler. ama yıne gıt bı gorünür belkide bebişinUltrason cihazının kaliteside etkiler mi bilmiyorum ama ben 5. hafta diye biliyorum genelde. göremezsende üzülme yani normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?