2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Pufffff cok gecmis olsun. Hamilelikte dis problemleri cok yaygin maalesef. Alkolsuz bi agiz suyu al, gunde bikac kez calkala agzini bakterileri oldurur en azindan.
Canim cok fena apse olmus ve iltihap diger disede sicrayabilirmis antibiyotik verdi p.teside cekilecekmis insaAllah rahatlarim bi an once dikkat edin dislerinize

canım hayırlı olsunnn Ben sana dememiş miydim bişey yoksa çıkmazdı ikinci çizgi darısı bana inşallah..

Masallah canımm 2 gun falan mı gecmıstı sende. ıns kat kat artar yarına canım gözğn aydınnn yeni hamişşş :)
sağolasın canım benım aksam acıldekı doktor 4 haftalık falan dedı ultrasonla gorebılırısınız dedı bugune randevu aldım bende erkenmı sence ya

Süper bir haber buu... Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllaah...:)

canım hayırlı olsunnn Ben sana dememiş miydim bişey yoksa çıkmazdı ikinci çizgi darısı bana inşallah..
sağol canımm gülbikemmm Allah razı olsun cok değişik bir duygu doktor var dedı ınternet her zamankı gibi daha baslangıc dedı anlamadm yanı darısı sana olsun ınsalllah bebısımm tez zamanda sevındrsn Rabbim

Süper bir haber buu... Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllaah...:)
canım ben 5. haftada goruluyo dıe bılıyorum ve deger ortalama 1500 e falan geldıgınde kese gozukur derler. ama yıne gıt bı gorünür belkide bebişin Ultrason cihazının kaliteside etkiler mi bilmiyorum ama ben 5. hafta diye biliyorum genelde. göremezsende üzülme yani normaldir.

canım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…