İnşallahhhhh :)Günaydıın tatlım.. seninde günün güzel ve sıkıntısız geçsin canım.. :)
aynen canım bencede ama 4 haftalık dedı nasıl oluyo bılemıyorum neyse gideym bugunde tam netlessın canım senn deger kaç cıkmıstı normalmı benım değerımAmin inşaAllah..:) Bence erken... Daha gorunecegini sanmam canim...5.haftada kese görünür...
yani bence pazartegunaydın şekerler aksam iş çıksı hemen gıttım hastaneye test yaptırdım hcg 237,2 acıl doktoru 4 haftalık hamılesınız dedı ultrasonla gorunebılır dedı bugun gıdıcem ama erken degılmı daha acaba
olsun canım görün yinede bi için rahat etsin :) pAzartesi en uygun gün bence göremezsen o günde gidersin. Bat ne zamandı senın canımcanım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısı
sağol canımm gülbikemmm Allah razı olsun cok değişik bir duygu doktor var dedı ınternet her zamankı gibi daha baslangıc dedı anlamadm yanı darısı sana olsun ınsalllah bebısımm tez zamanda sevındrsn Rabbim
Tebrik ederiiimmmm sabırlı ol annesi elbet gösterir bebişin kendini :)canım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısı
hep içim buruktu canm o yarım saat hıc gecmedı sankı esımın burnundan getırdım aksam yazık yaa sonra sonucu bı aldm doktorda hayırlı olsun %99 hamilesin deyınce cığlık atasım geldı 5 10 dakıka yuruyemedm titremeden ama tuhaf bır duygu yaa ıcınde bısey var ve sankı dusecekmıs gıbı gelıyo hıssetmıyosun ama cok tuhaf yaaGünaydınlar olsun hatunlar..
Ohh... MaaşAllah tatlım.. Ne güzel bir haber oldu
Bir de test silik çıktı diye acaba mı diyordun.. Bak ne güzel bir hediye aldın.. :) İnşaAllah doğduğu günü de gösterir Rabbim.. :)
teşekkürler canımmm darısı sızlere olsun ınşALLAH normalmı sizce değerım canlarTebrik ederiiimmmm sabırlı ol annesi elbet gösterir bebişin kendini :)
gecen aya göre 33 günde oldu dongu 20 ekım ama 30 gün se eger 17 ekım tam bılemıyrm canımyani bence pazarte
olsun canım görün yinede bi için rahat etsin :) pAzartesi en uygun gün bence göremezsen o günde gidersin. Bat ne zamandı senın canım
sağolasın canım benım amın inşALLAH darısı senın basına koyulaşşsınnn koyulaşsınn sen olsun bebıs :)günaydın kızlarr yeni hamişimiz alituhayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, benim bekleyişim devam yum testim giderek koyulaşıyor bugün 10. gün ( bu ay bilimsel olunca ) günlük not tutuyorum sabah ateşimi ölçtüm 36.1 bakalım yarın sabahta ölçme olayını yapıcam eşim iş sebebiyle uzakta ama cuma günü geliyor tam zamanını inşallah rabbim bu ay biz isteyenlerinde yüzünü gülürür
erkendır bence canım umutsuzluga kapılma benım 2 gün gecmesıne rağmen sılık cıktı bak her zaman bır umutBende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
Bugün duygusala bağladım iyice üstünede birgüzel ağladım
Evet canım çok güzel değerin, doktor da demiş ya %99 hamilesin diye için rahat olsun..Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir canımteşekkürler canımmm darısı sızlere olsun ınşALLAH normalmı sizce değerım canlar
bende oyle dusunuyorum canım hayırlısı bakalım gel saat 1 geeellEvet canım çok güzel değerin, doktor da demiş ya %99 hamilesin diye için rahat olsun..Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir canım
erkendır bence canım umutsuzluga kapılma benım 2 gün gecmesıne rağmen sılık cıktı bak her zaman bır umut
Canım gözün aydın.hep içim buruktu canm o yarım saat hıc gecmedı sankı esımın burnundan getırdım aksam yazık yaa sonra sonucu bı aldm doktorda hayırlı olsun %99 hamilesin deyınce cığlık atasım geldı 5 10 dakıka yuruyemedm titremeden ama tuhaf bır duygu yaa ıcınde bısey var ve sankı dusecekmıs gıbı gelıyo hıssetmıyosun ama cok tuhaf yaa
Değerin gayet güzel canım... benim beklenen adet günümde 213.4 tü.. değerler çok değişkendir sakın takılma, sonra birdeeen kendi kendine fırlıyor o değerleeergecen aya göre 33 günde oldu dongu 20 ekım ama 30 gün se eger 17 ekım tam bılemıyrm canım
o negatıfın rengı solsun ınşallah ne gıcık bı renk oNe bileyim canım negatifi görünce bütün umutlarım gitti sanki
Herkeste farklıdır canım , sakın umitsizliğe kapılma erkenden e miBende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
Bugün duygusala bağladım iyice üstünede birgüzel ağladım
amiiinnn sağol canım darısı sızlerın basınaCanım gözün aydın.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?