2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yani bence pazarte
canım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısı
olsun canım görün yinede bi için rahat etsin :) pAzartesi en uygun gün bence göremezsen o günde gidersin. Bat ne zamandı senın canım

Aminn canımm benimmm İnşallahh Değerin kat kat artsın inşallahh

canım bende oyle bılıyorum bıde benım hesaplamama göre 3 haftalık falan ama aksam doktor 4 haftalık dedı ultrasonla görebılırsınız dedı bende randevu aldm ama bakalım hayırlısı
Tebrik ederiiimmmm sabırlı ol annesi elbet gösterir bebişin kendini :)

hep içim buruktu canm o yarım saat hıc gecmedı sankı esımın burnundan getırdım aksam yazık yaa sonra sonucu bı aldm doktorda hayırlı olsun %99 hamilesin deyınce cığlık atasım geldı 5 10 dakıka yuruyemedm titremeden ama tuhaf bır duygu yaa ıcınde bısey var ve sankı dusecekmıs gıbı gelıyo hıssetmıyosun ama cok tuhaf yaa

günaydın kızlarr yeni hamişimiz alitu hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, benim bekleyişim devam yum testim giderek koyulaşıyor bugün 10. gün ( bu ay bilimsel olunca ) günlük not tutuyorum sabah ateşimi ölçtüm 36.1 bakalım yarın sabahta ölçme olayını yapıcam eşim iş sebebiyle uzakta ama cuma günü geliyor tam zamanını inşallah rabbim bu ay biz isteyenlerinde yüzünü gülürür

yani bence pazarte

olsun canım görün yinede bi için rahat etsin :) pAzartesi en uygun gün bence göremezsen o günde gidersin. Bat ne zamandı senın canım
gecen aya göre 33 günde oldu dongu 20 ekım ama 30 gün se eger 17 ekım tam bılemıyrm canım

sağolasın canım benım amın inşALLAH darısı senın basına koyulaşşsınnn koyulaşsınn sen olsun bebıs :)

Bende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
Bugün duygusala bağladım iyice üstünede birgüzel ağladım

Bende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
erkendır bence canım umutsuzluga kapılma benım 2 gün gecmesıne rağmen sılık cıktı bak her zaman bır umut

teşekkürler canımmm darısı sızlere olsun ınşALLAH normalmı sizce değerım canlar
Evet canım çok güzel değerin, doktor da demiş ya %99 hamilesin diye için rahat olsun..Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir canım

Canım gözün aydın.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

gecen aya göre 33 günde oldu dongu 20 ekım ama 30 gün se eger 17 ekım tam bılemıyrm canım
Değerin gayet güzel canım... benim beklenen adet günümde 213.4 tü.. değerler çok değişkendir sakın takılma, sonra birdeeen kendi kendine fırlıyor o değerleeer

Herkeste farklıdır canım , sakın umitsizliğe kapılma erkenden e mi kıyamam... öyle ağlamak filan da yoook... sakın sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…