inşALLAH tavan yapsın tez zamanda o değer canım ya su hamılelık ekını nasıl yaptınız doğacagı muhtemel tarıh falan yazıyo ya o havaya gıreyım artık dıyorum :)Değerin gayet güzel canım... benim beklenen adet günümde 213.4 tü.. değerler çok değişkendir sakın takılma, sonra birdeeen kendi kendine fırlıyor o değerleeer
GÜNAYDIINN TATLI ANNECİK :) ÇOK SEVİNDİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GERİ KALAN 8 AYIDA HUZURLA MUTLULUKLA GEÇİRDE SAĞLICAKLA YAVRUNUZA KAVUŞUN UMARIM :)gunaydın şekerler aksam iş çıksı hemen gıttım hastaneye test yaptırdım hcg 237,2 acıl doktoru 4 haftalık hamılesınız dedı ultrasonla gorunebılır dedı bugun gıdıcem ama erken degılmı daha acaba
Sankınstres yapma.. Hamiş arkadaşlar daha da iyi bilir ama sen farkında olmaksızın büyüyecek sonra da kollarına gelecekhep içim buruktu canm o yarım saat hıc gecmedı sankı esımın burnundan getırdım aksam yazık yaa sonra sonucu bı aldm doktorda hayırlı olsun %99 hamilesin deyınce cığlık atasım geldı 5 10 dakıka yuruyemedm titremeden ama tuhaf bır duygu yaa ıcınde bısey var ve sankı dusecekmıs gıbı gelıyo hıssetmıyosun ama cok tuhaf yaa
Herkeste farklıdır canım , sakın umitsizliğe kapılma erkenden e mikıyamam... öyle ağlamak filan da yoook... sakın sakın...
o negatıfın rengı solsun ınşallah ne gıcık bı renk o
kıyamam tatlımBende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
Bugün duygusala bağladım iyice üstünede birgüzel ağladım
Kendi isminin olduğu yere geliyorsun , kişisel bilgiler yazan yere tıklıyorsun , orda aşağıya doğru in hamilelik takvimi yazan yere doğacağı muhtemel tarihi yazıyorsun , onu da önce hesaplaman gerekir , herhangi bir siteden hesaplayabilirsin :)inşALLAH tavan yapsın tez zamanda o değer canım ya su hamılelık ekını nasıl yaptınız doğacagı muhtemel tarıh falan yazıyo ya o havaya gıreyım artık dıyorum :)
Allah razı olsun arkadasım amııınn ınşallah kucagımdakı gunlerıde rabbi gostersın bana ve tum ısteyen anne adaylarına Allah sızlerede nasıp etsın ınşallah canımmGÜNAYDIINN TATLI ANNECİK :) ÇOK SEVİNDİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GERİ KALAN 8 AYIDA HUZURLA MUTLULUKLA GEÇİRDE SAĞLICAKLA YAVRUNUZA KAVUŞUN UMARIM :)
Anlıyorum canım anlıyorum , ama kendini üzme böyle lütfen... bir kaç gün bekle sonra yap testi ...:)Canımm ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama pozitif görücem diye çok umutlanmıştım o yüzden böyle oldum sanırım
teşekkürler canım hep gorup ozenıyodum kısmet oluyo galıba :)Kendi isminin olduğu yere geliyorsun , kişisel bilgiler yazan yere tıklıyorsun , orda aşağıya doğru in hamilelik takvimi yazan yere doğacağı muhtemel tarihi yazıyorsun , onu da önce hesaplaman gerekir , herhangi bir siteden hesaplayabilirsin :)
Hayırdır ne sancın vardı canım ?Günaydın kızlar mutlu sabahlar herekese
Bütün gece sancıdan doğru düzgün uyuyamadım bakalım bu aydan biraz ümidim vardı oda belirsizleşmeye başladı
inşallah canımmSolmasında çift çizgi olsun taze annişş
Anlıyorum canım anlıyorum , ama kendini üzme böyle lütfen... bir kaç gün bekle sonra yap testi ...:)
Canim agridan duramiyorum artk iltihap oldugu icnde cekilemiyor ilac tedavisi sonrada cekilme islemi yapilacak bebegim Allah'a emanet
Öyle yap canım beniim öyle yap...Adetin gelmesini beklicem canım gelmezse o zaman test yapıcam artık yoksa negatif görmeyi bünye kaldırmıyo
kıyamam tatlımama öncesinde birşey çıkmaması normal ki.. Sıkma o tatlı canını..
hele bir günün geçsin de o zaman asıl kontrollerini yaparsın
cümlemizden razı olsun tatlım her hamile haberi beni ayrı ayrı o kadar mutlu ediyorki :) aminn inşallahhhh :)Allah razı olsun arkadasım amııınn ınşallah kucagımdakı gunlerıde rabbi gostersın bana ve tum ısteyen anne adaylarına Allah sızlerede nasıp etsın ınşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?