2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Değerin gayet güzel canım... benim beklenen adet günümde 213.4 tü.. değerler çok değişkendir sakın takılma, sonra birdeeen kendi kendine fırlıyor o değerleeer
inşALLAH tavan yapsın tez zamanda o değer canım ya su hamılelık ekını nasıl yaptınız doğacagı muhtemel tarıh falan yazıyo ya o havaya gıreyım artık dıyorum :)

GÜNAYDIINN TATLI ANNECİK :) ÇOK SEVİNDİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GERİ KALAN 8 AYIDA HUZURLA MUTLULUKLA GEÇİRDE SAĞLICAKLA YAVRUNUZA KAVUŞUN UMARIM :)

Sankınstres yapma.. Hamiş arkadaşlar daha da iyi bilir ama sen farkında olmaksızın büyüyecek sonra da kollarına gelecek
o yüzden stres yapma, tadını çıkar kuzum :)

Günaydın kızlar mutlu sabahlar herekese
Bütün gece sancıdan doğru düzgün uyuyamadım bakalım bu aydan biraz ümidim vardı oda belirsizleşmeye başladı

Bende sabah bir hevesle test yaptım bişey çıkmadı bata 2 gün var erken mi yaptım acaba gerçi olsa çıkardı heralde:)
Bugün duygusala bağladım iyice üstünede birgüzel ağladım
kıyamam tatlım ama öncesinde birşey çıkmaması normal ki.. Sıkma o tatlı canını..
hele bir günün geçsin de o zaman asıl kontrollerini yaparsın

inşALLAH tavan yapsın tez zamanda o değer canım ya su hamılelık ekını nasıl yaptınız doğacagı muhtemel tarıh falan yazıyo ya o havaya gıreyım artık dıyorum :)
Kendi isminin olduğu yere geliyorsun , kişisel bilgiler yazan yere tıklıyorsun , orda aşağıya doğru in hamilelik takvimi yazan yere doğacağı muhtemel tarihi yazıyorsun , onu da önce hesaplaman gerekir , herhangi bir siteden hesaplayabilirsin :)

GÜNAYDIINN TATLI ANNECİK :) ÇOK SEVİNDİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GERİ KALAN 8 AYIDA HUZURLA MUTLULUKLA GEÇİRDE SAĞLICAKLA YAVRUNUZA KAVUŞUN UMARIM :)
Allah razı olsun arkadasım amııınn ınşallah kucagımdakı gunlerıde rabbi gostersın bana ve tum ısteyen anne adaylarına Allah sızlerede nasıp etsın ınşallah canımm

teşekkürler canım hep gorup ozenıyodum kısmet oluyo galıba :)

Canim agridan duramiyorum artk iltihap oldugu icnde cekilemiyor ilac tedavisi sonrada cekilme islemi yapilacak bebegim Allah'a emanet

benim hamileliğini bilmeden iki ilaç alan arkadaşım oldu şükür bir şey yok senin bebişinde büyüdü artık annesi dişinin ağrısını alacak kadar ilacı idare eder allahın izniyle ben inanıyorum :)

Günaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..

kıyamam tatlım ama öncesinde birşey çıkmaması normal ki.. Sıkma o tatlı canını..
hele bir günün geçsin de o zaman asıl kontrollerini yaparsın

Ahh canım o kadar hevenlenmiştim ki daha erken ama inşaAllah vardır da bebişim sürpriz yapar

Allah razı olsun arkadasım amııınn ınşallah kucagımdakı gunlerıde rabbi gostersın bana ve tum ısteyen anne adaylarına Allah sızlerede nasıp etsın ınşallah canımm
cümlemizden razı olsun tatlım her hamile haberi beni ayrı ayrı o kadar mutlu ediyorki :) aminn inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…