2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırdır ne sancın vardı canım ?
Taş düşürüyorum ya canım o biraz zorluyor.Ağrı kesici falanda almıyorum belki olursa diye bebek
Canım günaydın
Benim bayramda görmeye gittiğim 5 günlük bebeğin annesi h1n2 vurisü zamanında baya ilaç vermişlerdi. Birde akciğer filmi çekilmişti. Dünyaya geldiğinde sapa sağlam bir minnaktı. O yüzden iyi şeyler düşün hep bebek etkilenmesin. Kaygılıya katılıyorum.

Sen yaparsın tatlım benim , eminim , kafanı boşaltıp rahatlayacaksın bitaneem

Ahh canım o kadar hevenlenmiştim ki daha erken ama inşaAllah vardır da bebişim sürpriz yapar
üzülme bat ı bekle şekerim, geçsinde reglin gelmez sürprizli olur inşallah birde döngü kısa ise idrara yansıması uzun üsrer çıkmayabilir, batın geçerse tekrar edersin, üzülmenin ağlamanın hiç faydası yok sana, günün kötüleşir ancak, kırmızıları görmeden umutsuz olma bence batdaşım :)

oyy bilmiyordumm... anladım canım , Allahım yardımcın olsun , şifanı versin inşaAllah...

Günaydınn pancarımm Bat yaklaştıkça duygusala bağladık iyice bende bugün aynı senin gibiyim canımm

Aynen batdaşımm Bakalım nasipte varsa olmuştur

günaydın herkese benim için son 8 gün nasıl geçicek bilmiorum. son bikaç gündür adet sancısı gibi sancım var ama nedense akşamları daha fazla ağrım oluo bakalım bekleyip görücezzz hamişmiyim değilmiyim W wuslt elisa__

boyle yapmamalısın canım stres cok kötu bısey hem ümitsizlige nıye kapılıyosun

Günaydınn pancarımm Bat yaklaştıkça duygusala bağladık iyice bende bugün aynı senin gibiyim canımm
işte bende bu histen kurtulmak istiyorum, evet evlat çok çok güzel, belkide hayattaki en güzel şey ama benim tüm hayatım aklım fikrim oldu, işime bile yansıyor, o nedenle toparlanma gerekiyor :)

boyle yapmamalısın canım stres cok kötu bısey hem ümitsizlige nıye kapılıyosun
yok yookk ümitisizlik değil asla, ama çok üzerine düşüyorum bildiğiniz gibi değil yani, işime yansıyor hayatımda başka birşey kalmadı gibi geliyor, eşim zaten u zakta reel gerçek nitelikli bir ilişki yok o medenle bir beklenti içine girmek yanlış bence tabii bu,Rabbim verirse her şekilde olur bunun bilincedeyim, ama beklemek çok zor,kafa gidiyor, silkelenmem lazım....kesinlikle haklısın böyle yapmamam lazım :)

işte bende bu histen kurtulmak istiyorum, evet evlat çok çok güzel, belkide hayattaki en güzel şey ama benim tüm hayatım aklım fikrim oldu, işime bile yansıyor, o nedenle toparlanma gerekiyor :)

Akışına bırakmak gerek aslında ama bir an önce olsun istediğimiz için böyle oluyo doğal olarak tek odak noktamız bebiş oluyo Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere tez vakitte insan yaşamadan bilemiyomuş evlat hasretini

günaydın canım zaten bizim en büyük sorunumuz kafaya takmak bu plandan biraz uzaklaşmak belki iyi gelecektr hem kafan rahat olursa belki bebişine kavuşma süren kısalır umarım herşey gönlünce olur seni çok iyi anlıorum

aynen tatlım benim akışına bırakmalı eğer bir sorun varsa tedavi olmalıyım ondan sonra belki bir beklenti olabilir ama şimdi değil,amin inşallahhh

beni anladığınızı bildiğim için size anlatıyorum canım, en yakın arkadaşlarıma annemle bile bu paylaşımı yapmadım, Rabbim herkesin gönlündekini önüne koysun inşallahh

benim ablam 16 yıllık evliydi aşılama tüp bebek 5 defa denemiştir.Sonra vazgeçti..Evlat edinebilmek için daire aldı borç harç derken çalıştı çalıştı.O kadar borcun içinde hamile kaldığını öğrendi..Kız dı adı esma nur olacaktı.. Derken 8,5 aylıkken karnında öldü..ikinde 5 te girdi doğuma ölü bebek doğurmak zor tabi.sabah 10 da doğurdu..Ünlü bi devlet hastanesi haber veren yok bilgi veren yok. O bebeği morgta gördüm.. bayılmışım...aradan iki yıl geçti ablam yine hamileydi.down sendromlu aldırman lazım dediler vs....ve Muhammed Yasinimiz dünyaya geldi şu an 2 yaşına girecek..Allahtan umut hiçbir zaman kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…