- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Taş düşürüyorum ya canım o biraz zorluyor.Ağrı kesici falanda almıyorum belki olursa diye bebekHayırdır ne sancın vardı canım ?
Canım günaydınbenim hamileliğini bilmeden iki ilaç alan arkadaşım oldu şükür bir şey yok senin bebişinde büyüdü artık annesi dişinin ağrısını alacak kadar ilacı idare eder allahın izniyle ben inanıyorum :)
Sen yaparsın tatlım benim , eminim , kafanı boşaltıp rahatlayacaksın bitaneemGünaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
Aynen öyle tatlım.. benim de 2 günüm kaldı.. bende öyle yapıcam.. tabi kırmızı ışık dur demezseAdetin gelmesini beklicem canım gelmezse o zaman test yapıcam artık yoksa negatif görmeyi bünye kaldırmıyo
üzülme bat ı bekle şekerim, geçsinde reglin gelmez sürprizli olur inşallah birde döngü kısa ise idrara yansıması uzun üsrer çıkmayabilir, batın geçerse tekrar edersin, üzülmenin ağlamanın hiç faydası yok sana, günün kötüleşir ancak, kırmızıları görmeden umutsuz olma bence batdaşım :)Ahh canım o kadar hevenlenmiştim ki daha erken ama inşaAllah vardır da bebişim sürpriz yapar
oyy bilmiyordumm... anladım canım , Allahım yardımcın olsun , şifanı versin inşaAllah...Taş düşürüyorum ya canım o biraz zorluyor.Ağrı kesici falanda almıyorum belki olursa diye bebek
Canım günaydın
Benim bayramda görmeye gittiğim 5 günlük bebeğin annesi h1n2 vurisü zamanında baya ilaç vermişlerdi. Birde akciğer filmi çekilmişti. Dünyaya geldiğinde sapa sağlam bir minnaktı. O yüzden iyi şeyler düşün hep bebek etkilenmesin. Kaygılıya katılıyorum.
Günaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
1,5 aydırNe zamandir istiyorsunuz canim
üzülme bat ı bekle şekerim, geçsinde reglin gelmez sürprizli olur inşallah birde döngü kısa ise idrara yansıması uzun üsrer çıkmayabilir, batın geçerse tekrar edersin, üzülmenin ağlamanın hiç faydası yok sana, günün kötüleşir ancak, kırmızıları görmeden umutsuz olma bence batdaşım :)
Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre hayırlısıyla tez vakitte versin canım benim...
boyle yapmamalısın canım stres cok kötu bısey hem ümitsizlige nıye kapılıyosunGünaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
işte bende bu histen kurtulmak istiyorum, evet evlat çok çok güzel, belkide hayattaki en güzel şey ama benim tüm hayatım aklım fikrim oldu, işime bile yansıyor, o nedenle toparlanma gerekiyor :)Günaydınn pancarımmBat yaklaştıkça duygusala bağladık iyice bende bugün aynı senin gibiyim canımm
Aynen öyle tatlım.. benim de 2 günüm kaldı.. bende öyle yapıcam.. tabi kırmızı ışık dur demezse
yok yookk ümitisizlik değil asla, ama çok üzerine düşüyorum bildiğiniz gibi değil yani, işime yansıyor hayatımda başka birşey kalmadı gibi geliyor, eşim zaten u zakta reel gerçek nitelikli bir ilişki yok o medenle bir beklenti içine girmek yanlış bence tabii bu,Rabbim verirse her şekilde olur bunun bilincedeyim, ama beklemek çok zor,kafa gidiyor, silkelenmem lazım....kesinlikle haklısın böyle yapmamam lazım :)boyle yapmamalısın canım stres cok kötu bısey hem ümitsizlige nıye kapılıyosun
işte bende bu histen kurtulmak istiyorum, evet evlat çok çok güzel, belkide hayattaki en güzel şey ama benim tüm hayatım aklım fikrim oldu, işime bile yansıyor, o nedenle toparlanma gerekiyor :)
Günaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
aynen tatlım benim akışına bırakmalı eğer bir sorun varsa tedavi olmalıyım ondan sonra belki bir beklenti olabilir ama şimdi değil,amin inşallahhhAkışına bırakmak gerek aslında ama bir an önce olsun istediğimiz için böyle oluyo doğal olarak tek odak noktamız bebiş oluyoRabbim nasip etsin tüm isteyenlere tez vakitte insan yaşamadan bilemiyomuş evlat hasretini
beni anladığınızı bildiğim için size anlatıyorum canım, en yakın arkadaşlarıma annemle bile bu paylaşımı yapmadım, Rabbim herkesin gönlündekini önüne koysun inşallahhgünaydın canım zaten bizim en büyük sorunumuz kafaya takmak bu plandan biraz uzaklaşmak belki iyi gelecektr hem kafan rahat olursa belki bebişine kavuşma süren kısalır umarım herşey gönlünce olur seni çok iyi anlıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?