- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canım bende de bugün birlikte oldum yarın baksam çıkarmı diye telaşe var. Sanırım negatif arsızı oldumAdetin gelmesini beklicem canım gelmezse o zaman test yapıcam artık yoksa negatif görmeyi bünye kaldırmıyo
Şeker demet akalın tedavi olmuş bebeği olmamış. En son her şeyi bir kenara bırakıp doktorunun izin verdiği bir sürede tatil yapıp tekrar tedaviye başlayacakken hamile olduğunu öğrenmiş. Demem o ki sen stres yaparsan tedavide işe yaramaz ama kafanı boşaltırsan inşallah tedaviyede gerek kalmaz.Günaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
Amin canım inşallah atlatacağızoyy bilmiyordumm... anladım canım , Allahım yardımcın olsun , şifanı versin inşaAllah...
Hadi hayırlısı
Canım bende de bugün birlikte oldum yarın baksam çıkarmı diye telaşe var. Sanırım negatif arsızı oldum
Şaka bir yana her şeyde bir hayır var beklentiye girmeden beklemek lazım
Şeker demet akalın tedavi olmuş bebeği olmamış. En son her şeyi bir kenara bırakıp doktorunun izin verdiği bir sürede tatil yapıp tekrar tedaviye başlayacakken hamile olduğunu öğrenmiş. Demem o ki sen stres yaparsan tedavide işe yaramaz ama kafanı boşaltırsan inşallah tedaviyede gerek kalmaz.
Ne diyor Rabbimiz duada ısrarcı olun.
Amin canım inşallah atlatacağız
Hadi hayırlısı
aynen tatlım benim akışına bırakmalı eğer bir sorun varsa tedavi olmalıyım ondan sonra belki bir beklenti olabilir ama şimdi değil,amin inşallahhh
Tüylerim diken diken oldu, ağlıyorum şu andabenim ablam 16 yıllık evliydi aşılama tüp bebek 5 defa denemiştir.Sonra vazgeçti..Evlat edinebilmek için daire aldı borç harç derken çalıştı çalıştı.O kadar borcun içinde hamile kaldığını öğrendi..Kız dı adı esma nur olacaktı.. Derken 8,5 aylıkken karnında öldü..ikinde 5 te girdi doğuma ölü bebek doğurmak zor tabi.sabah 10 da doğurdu..Ünlü bi devlet hastanesi haber veren yok bilgi veren yok. O bebeği morgta gördüm.. bayılmışım...aradan iki yıl geçti ablam yine hamileydi.down sendromlu aldırman lazım dediler vs....ve Muhammed Yasinimiz dünyaya geldi şu an 2 yaşına girecek..Allahtan umut hiçbir zaman kesilmez..
İnşaAllah hamişsindiirr
canım bu aklından atamama hıssını ınternet verıyor bılıyomusun ben bu sıteye ılk uye oldum sızlerle konsutum falan netten sureklı arastırma soru sorma falan derken kendını kaybedıyosun odaklıyosun internet basında olmamaya calıs o kadar stres yapıyo kı hayatta yum gununden pozısyondan baska bısey dusunemysn hep bır belırtı ıcındesn falan fılan benım gorusum ınternette hersey yazdıgı ıcın hep arastırma kendınden pay bıcme falan oluyo gerek yok yanıyok yookk ümitisizlik değil asla, ama çok üzerine düşüyorum bildiğiniz gibi değil yani, işime yansıyor hayatımda başka birşey kalmadı gibi geliyor, eşim zaten u zakta reel gerçek nitelikli bir ilişki yok o medenle bir beklenti içine girmek yanlış bence tabii bu,Rabbim verirse her şekilde olur bunun bilincedeyim, ama beklemek çok zor,kafa gidiyor, silkelenmem lazım....kesinlikle haklısın böyle yapmamam lazım :)
beni anladığınızı bildiğim için size anlatıyorum canım, en yakın arkadaşlarıma annemle bile bu paylaşımı yapmadım, Rabbim herkesin gönlündekini önüne koysun inşallahh
bizde çok ağladık.Bu gerçek bir hikaye..Ama eniştem ne de ablam bir kere bile isyan etmedi.Ablamın duacıları saymakla bitmek.Ablamın maneviyatı da çok güçlüdür. Çocuğu öldü bir kere isyan ettiğini duymadım .. Bir kere bile.Tüylerim diken diken oldu, ağlıyorum şu anda
Rabbim uzun , hayırlı ,sağlıklı ömürler versin Muhammed Yasine...
gerçekten ibret verici... ve hüzünlü... bende çok duygulandım... ama yinede umudunu yitirmemiş ve Rabbimde bunun mükafatını ona en güzel şekilde vermiş...Tüylerim diken diken oldu, ağlıyorum şu anda
maaşAllah barekAllah... Rabbim bağışlasın yavrusunu... beraber musmutlu olsunlar inşaAllah ...bizde çok ağladık.Bu gerçek bir hikaye..Ama eniştem ne de ablam bir kere bile isyan etmedi.Ablamın duacıları saymakla bitmek.Ablamın maneviyatı da çok güçlüdür. Çocuğu öldü bir kere isyan ettiğini duymadım .. Bir kere bile.
bu arada bizim ki o kdar yaramaz ki o kadar yaramaz ki anlatamam 1 2 diyorsun 3 diyo 4 5 diyorsun 6 diyo daha 18 aylık ezan okunur Amin der çok yaramaz çokk Allah herkese nasip etsinTüylerim diken diken oldu, ağlıyorum şu anda
Amiin amiiin....bu arada bizim ki o kdar yaramaz ki o kadar yaramaz ki anlatamam 1 2 diyorsun 3 diyo 4 5 diyorsun 6 diyo daha 18 aylık ezan okunur Amin der çok yaramaz çokk Allah herkese nasip etsin
İnsallah rabbim gonlunu gore versin canim bizde 7 aydir istiyoruz1,5 aydıreşimle 1,5 yıllık evliyiz ama hiç korunmadık ama o içe boşalma durumu da olmadı yani) öyle işte.
ibret verici nasil sartlarda evlat sahibi oluyorsun birde evlilik disi olan bebek katilleri var rabbim sabirla bebisimizi buze nasip etsin yarenim kendime duayi sizden sonra ediyorum insallah hamis oldugunu ve kucagina almayi buradan gorcezgerçekten ibret verici... ve hüzünlü... bende çok duygulandım... ama yinede umudunu yitirmemiş ve Rabbimde bunun mükafatını ona en güzel şekilde vermiş...
Günaydınlar hepinize :) bu ay son kez bat sayıyorum, 24 ünden sonra telefondaki uygulamayıda kaldırıcağım, tedavi olursam şayet bir beklentim olur ama tedavisiz benim bebek beklentim kalmadı, kaç aydır her ay bat sayıyorum rüyalar görüyorum o kadar yoruldumki bunu bu sabah farkettim, bu zor bir süreç benim için anlattıkça ya da sevinçlere ortak oldukça azalıyor ama çalışırken bile kafamı sürekli meşgul ediyor.hayattan başka bir beklentim yokmuş gibi gelmeye başladı, sadece bebek yapmaya programlanmış gibi hissediyorum, bebek yoksa başarısızmışsın gibi mi oluyor ne, bu histen kurtulmak istiyorum, bu ay onuda başarıcam eminim..
Günaydın fıstıkGunaydin fistiklar nasilsiniz bakim
Nasil oldun canim agrilarin varmi halaGünaydın fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?