2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZE AZ KALDI ACABA İLK YILDÖNÜMÜ Bİ GECE YEMEK YİYİP OTELDE Mİ KALSAK 300 400 TEN AŞAĞI YOK İYİ Bİ YERDE DEĞER Mİ DERSİNİZ Bİ YANDAN YAZIK EŞİME Bİ ŞEYLER ALIRIM O PARAYLA DİYORUM ZATEN TATİLDE BOL BOL YEMEĞE ÇIKTIK HER AKŞAM DİYORUM Bİ YANDAN İLK HATIRA OLSUN KUTLAYALIM DİYORUM BİLEMEDİM :) NE DERSİNİZ?

Allah başka şeylerle sınamasın atlatılan süreç çok çok zor,Rabbim yavruya uzun sağlıklı ömürler versin ne diyim, denebilecek çok fazla birşey yok aslında,Allahın hikmetinden sual olmaz

ibret verici nasil sartlarda evlat sahibi oluyorsun birde evlilik disi olan bebek katilleri var rabbim sabirla bebisimizi buze nasip etsin yarenim kendime duayi sizden sonra ediyorum insallah hamis oldugunu ve kucagina almayi buradan gorcez

İNŞAALLAH Ayşegülüm... bu sefer sağlıklı bir gebelik geçireceğime inanıyorum ama 3-4 ay ara versemmi acaba düşünüyorum... kafam biraz bu konuda karışık o kadar... zaten kürtajdan sonra kanama 3 hafta kadar sürüyomuş... halada kanamam çok yoğun... bakalım artık hayırlısı canım benim...

kesinlikle gitmelisin ilkler unutulmaz..Eşim bana ilk yıldönümümüzde sürpriz yapacağım diye tüm ailemi seferber etti..Çok güzeldi.

sığındığım tek şey şu anda dua zaten,yer gök dua. ama biliyorumki birşeyi çok çok isterken Rabbim başka birşeyi dert edindirmesin, o nedenledirki bundanda çekiniyorum, hayırlısı diyorum

Canım evde leziz bir sofra kursan.
Dans müziğiniz mum ışıkları ve hatıralarınızla geçirsen daha iyi olmaz mı?
Hem bebek için para biriktirmen gerekecek hemde ilk sene size özel gözlerden uzak başbaşa kalmak daha güzel bence

Allah başka şeylerle sınamasın atlatılan süreç çok çok zor,Rabbim yavruya uzun sağlıklı ömürler versin ne diyim, denebilecek çok fazla birşey yok aslında,Allahın hikmetinden sual olmaz
ÖYle tabi ki biz zor günlerde geçirdik ablamı çocuk magazısının önünden bile geçirmiyordum.. Üzülür belki diye . Ama hep dua ettim Allahım bana değil ona nasip et diye..Çok şükür oldu..Herkese nasip olsun inşallah.

kesinlikle gitmelisin ilkler unutulmaz..Eşim bana ilk yıldönümümüzde sürpriz yapacağım diye tüm ailemi seferber etti..Çok güzeldi.

BENDE DAYANAMAYACAĞIM BAKIYORUM OTELLERE :) BU İLK DEĞİL BEN ÇOOK SÜRPRİZLER YAPTIM ASLINDA EŞİMİN YAPMASI GEREK AMA PEK BECEREMEZ NEYSE BENDEN OLSUN YİNE ORGANİZASYON :)

sana katılıyorum bazen diyorum keşke telefonum olmasa internetim olmasa, herşey dozunda gerek, ama ben o dozu aştım çoktan farkındayım dün geceden beri daha iyiyim bundan sonrada iradeli bir insan olarak daha iyi olucam inşallah,Allah aklımızı niye vermiş kullanalım diye değilmi,bencede gerek yok.

Gunaydin sekerpancarim seni cok iyi anliyorum biz tafa taktigimiz icin kendimize yapiyoruz umutsuzluk seytanmis icimizden atmamiz lazim bunu ben inaniyorum senin minnakin stresi biraktigin anda gelecek bebisin senin gibi yuregi guzel seker bir bebisin olacak insallah ben umutsuzluga kapildigim anda bol bol dua ediyorum o zaman rahatliyorum sende bol bol dua et sekerpancarim

eyvahhh kafam karıştı şimdi bebiş için para evvett bu noktada iş tıkanıyor ben biraz bakıyım eğer çok masraflı olmayacaksa gidelim :) evde yaparsam annesi vs rahatsız etmeyin demek istemiyorum istediğim gibi romantizm zor :)

Nasil oldun canim agrilarin varmi hala
Dünde hafif kanlıydı idrar ama çok şükür bu sabah bir şey yok.
Sadece sancı var oda ağrı kesicisiz dayanılabilir seviyede
sığındığım tek şey şu anda dua zaten,yer gök dua. ama biliyorumki birşeyi çok çok isterken Rabbim başka birşeyi dert edindirmesin, o nedenledirki bundanda çekiniyorum, hayırlısı diyorum
Şeker bak son bir ayda düşük yaptım. Kayınvalidemlerle ilk defa tartıştım. İş yerimi değiştim. Trafik kazası geçirdim. Son olarak taş düşürüyorum. Ve buna benzer çok fazla ufak tefek şeyler atlattım. Şimdi hepsini birleştirdiğimde felaketler zinciri gibi ama dua etmekten çekinmemem gerektiğini öğrendim. Bunlar günahlarıma kefaret dedim. Şimdi yine yeniden gün sayıyorum. Ne yapayım sen söyle? Oturup ağlasam hayata küssem, umudumu kaybetsem elime bir şey geçecek mi? ASla daha sıkı tutunmak gerek belki bebeğimiz için Rabbimiz bizi sınıyordur. Ne kadar istediğimizi ve geldiğinde nasıl bir anne olmamız gerektiğini öğretiyordur bize. Azıcık sabır çokça şükür demek lazım. Şimdi bunları sana yazarken kolay mı oldu asla ama yavaş yavaş insan her şeyin üstesinden gelmeye çalışıyor. Biz çok güçlü anneler olacağız azıcık sabır

böyle hikayelerden dolu var biliyorum ama bak bizim bi tanıdık ben görmedim duydum 2.çocuğu için planlar yapmış yapmış çok ısrarcı olmuş diretmiş sonunda çocuğun tek kulağı yokmuş öyle dünyaya gelmiş her şey rabbimden ama hayırlısı deyip allaha bırakmak zorundayız ben böyle örnekleri duydukça hiç hiç niye bu ayda olmuyo demiyorum biz deneyelim olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneyelim gerisi allaha kalmış sağlıklı olmuş uzun ömürlü olmamış ya da uzun ömürlü sağlıklı olmamış ya da sağlıklı uzun ömürlü ama hayırsız kötü bir evlat düşününce o yüzden allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin bizlere inşallah :)

İnsallah hemen kurtulursun tastan canim tekrar gecmis olsun tatlim

şekerim ben 32 yim :) yaş aldık diyelim, ama dr.um bile ne varmış yaşında dediki yaşta başta değilim inan, sadece kendimi bu işe proramladım hırs yaptım resmen bu böyle olmamalı sonuçta, Rabbim ol demeden ne mümkün, ama hayat çok çok güzel, bugünümede çok şükürler olsuunnn :) iyi olacak allahın izniyle herşey :)

Eşim bazen beni frenliyor imtihanımız bu noktada olabilir. Bu yüzden duada ısrarcı ol ama kendinden emin olma diye.
Çünkü baksana çevrene nasıl anneler var. Bebeği ilk kaybettiğimde dedimki ben berbat bir insanım ona sahip çıkamadım. Aklıma o kadar çok şey geldiki sonra eşim bir film izletti adını hatırlamıyorum. Genç bir çift çocuk sahibi oluyorlar. 8. aydan sonra çocuğun kanser olduğunu öğreniyorlar. Bu süreçte aile parçalanıyor, arkadaşlarla görüşülmüyor. Her şeylerini kaybediyorlar ve en son ayrılıyorlar 8. yılın sonunda çocuk hastaneden taburcu oluyor. Eşim en son Rabbimizin sevgili kuluymuşuzki bizi bu eşkilde imtihan etmedi. İlerde hayırlısıyla sağlıklı ebbeklerimiz olacak sen sabret dedi. Düşün nasıl kendimi şartlandırmışsam devamlı dua ediyorum hepimize hayırlısı diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…