2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sana çokça katılıyorum kuşum, o yüzden biraz daha az katılıcam galiba bundan sonra :) ama asla ayrılmam allah izin verdiği sürece..

sabrın sonu her zaman selamet, evet sınanıyoruz biz ekmek parası için geçinebilmek için eşimle 2 yıldır ayrıyız yani bir düzen yok, evlenebilmek içinde çok zor bir süreçten geçtim o yüzden aslında bebeğiminde çok kolay olacağını düşünmedim ne yalan söyliym belkide bu yüzden engeller çıkıyor, yaşam herkese çok çok farklı, herşey bir başka şeye vesile, reglim yaklaşıyor çok çok duygusalım gene, ofis ortasında ağlamamak için zor duruyorum, güçlü olmak değil ama normal olmak istiyorum ....senin yaşadıklarında o kadar zorki, sabır ne büyük erdemmiş meğer

aminn inşallah, işte tam da bu yüzden...altına imzamı attım gitti, Rabbim başka dert vermesinnn :)

İnsallah hemen kurtulursun tastan canim tekrar gecmis olsun tatlim
İnşallah canım böyle devam ederse erken düşermiş. Pazartesi tekrar doktora gidicem maksat aslında gebelik testi 1 hafta kalacak o zaman reglime ama olsun ben fazlaca heyecan yaptım. Göreyimde rahatlayayım. Aklımda kalmasın. Günde 2-3 lt su teketmek gerçekten zor birde ovulasyon testi var artık şaşırdım napacağımı
O yüzden söylüyorum benim gibi biri katlandıysa herkes katlanır.
Heleki senin gibi güçlü bir kadın için zor olmasa gerek
Eşimle çocuk olmasa tüm yaşantımızı gezerek geçiririz diye planlar bile yaptık düşün artık

merhaba arkadaşlar ben internetten hesapladım bu ovulasyon .dönemini gebe kalmanız için en şanslı günler 28.10.2014 ile ovulasyon gününüz olan 2.11.14 arasındadır diyor bu tarihler doğrumudur.Birde gün aşırı mı olacak..Teşekkürler

sanalamiyorkatılıyorum kuşum, o yüzden biraz daha az katılıcam galiba bundan sonra :) ama asla ayrılmam allah izin verdiği sürece..
Bende az katilmayi dusunuyorum tatlim ama kendimi burdan alamiyorum esimde cok kiziyor surekli telde ne yapiyorsun yine mi kk ya girdin diyor sekerpancarim senin burcun ney merak ettim benimki oglak

Hakkinda hayirlisi olsun canim varsa bile 1 hafta kala cikmayabilir tatlim

Bende az katilmayi dusunuyorum tatlim ama kendimi burdan alamiyorum esimde cok kiziyor surekli telde ne yapiyorsun yine mi kk ya girdin diyor sekerpancarim senin burcun ney merak ettim benimki oglak
Seni çok iyi anlıyorum :) boğa yımki ben :)ama yükselenim oğlak :)

her zaman diyorum Rabbim gönlündekini önüne koysun haftaya gittiğinde taştan eser kalmasın onun yerinede inşallah yüksek bir hcg değeriyle karşılaşşş :) bilmem çocuk olmazsa diye düşünmedim hiç ama zaman ne gösterir gün doğmadan neler doğar bilinmiyorki

hamiş şekerler gebeliği öğrendiniz doktora gıttınız ılk neler yaptılar anlatın bakalım ona göre davranayım

Seni çok iyi anlıyorum :) boğa yımki ben :)ama yükselenim oğlak :)
Him oglaklar cok karamsarliga dusuyorlar ya onun icin sordum bende oyleyim bu huyumu hic sevmiyorum hemen senaryo hazirliyorum herseyin kotusunu dusunuyorum inatcilikta var illaki istedigim olacak olmazsa cok huzursuz oluyorum

öle olmasa bile ona yakın tarihler olabilir benim bildiğim tahmini bir hesaplama bu bence sen kendin anlamaya çalış akıntı kasık ağrısı vs herkeste farklı olabilir yani ben kendimi dinliorum ordan anlıorum tabi hesaplamada yapıorum netten ve genelde o tarihe yakın çıkıo canım. gün aşırı spermlerin kalitesi için söyleniyor zaten sperm hücreleri vücudumuzda iki gün canlı kalıo o yüzden gün aşırı iyi diolar bunlar benim öğrendiklerim ne kadar doğru bilemem

hamiş şekerler gebeliği öğrendiniz doktora gıttınız ılk neler yaptılar anlatın bakalım ona göre davranayım

ben hamile değilim ama dr dan böle bişey duysam beş dk ağzım açık dalarım kafamdan film şeridi gibi bu süreçte yaşadıklarım geçer sora tamam saol der çıkarım odadan gibi gelio hatta doğuma giderkende kocama bağıra bağıra doğumhaneye girerim senin yüzünden al şunu çabuk ne bakıosun tabi sen doğurmuosun bide baba olcaksın yıkıl karşımdan falan öle saçma hayallerim var

Him oglaklar cok karamsarliga dusuyorlar ya onun icin sordum bende oyleyim bu huyumu hic sevmiyorum hemen senaryo hazirliyorum herseyin kotusunu dusunuyorum inatcilikta var illaki istedigim olacak olmazsa cok huzursuz oluyorum
OWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…