Gunaydin canim insallah hamilesindir hayirlisi olsun
tamam canımcanım doktorla goruseyım ondan sonra :)
sana çokça katılıyorum kuşum, o yüzden biraz daha az katılıcam galiba bundan sonra :) ama asla ayrılmam allah izin verdiği sürece..Gunaydin sekerpancarim seni cok iyi anliyorum biz tafa taktigimiz icin kendimize yapiyoruz umutsuzluk seytanmis icimizden atmamiz lazim bunu ben inaniyorum senin minnakin stresi biraktigin anda gelecek bebisin senin gibi yuregi guzel seker bir bebisin olacak insallah ben umutsuzluga kapildigim anda bol bol dua ediyorum o zaman rahatliyorum sende bol bol dua et sekerpancarim
sabrın sonu her zaman selamet, evet sınanıyoruz biz ekmek parası için geçinebilmek için eşimle 2 yıldır ayrıyız yani bir düzen yok, evlenebilmek içinde çok zor bir süreçten geçtim o yüzden aslında bebeğiminde çok kolay olacağını düşünmedim ne yalan söyliym belkide bu yüzden engeller çıkıyor, yaşam herkese çok çok farklı, herşey bir başka şeye vesile, reglim yaklaşıyor çok çok duygusalım gene, ofis ortasında ağlamamak için zor duruyorum, güçlü olmak değil ama normal olmak istiyorum ....senin yaşadıklarında o kadar zorki, sabır ne büyük erdemmiş meğerDünde hafif kanlıydı idrar ama çok şükür bu sabah bir şey yok.
Sadece sancı var oda ağrı kesicisiz dayanılabilir seviyede
Şeker bak son bir ayda düşük yaptım. Kayınvalidemlerle ilk defa tartıştım. İş yerimi değiştim. Trafik kazası geçirdim. Son olarak taş düşürüyorum. Ve buna benzer çok fazla ufak tefek şeyler atlattım. Şimdi hepsini birleştirdiğimde felaketler zinciri gibi ama dua etmekten çekinmemem gerektiğini öğrendim. Bunlar günahlarıma kefaret dedim. Şimdi yine yeniden gün sayıyorum. Ne yapayım sen söyle? Oturup ağlasam hayata küssem, umudumu kaybetsem elime bir şey geçecek mi? ASla daha sıkı tutunmak gerek belki bebeğimiz için Rabbimiz bizi sınıyordur. Ne kadar istediğimizi ve geldiğinde nasıl bir anne olmamız gerektiğini öğretiyordur bize. Azıcık sabır çokça şükür demek lazım. Şimdi bunları sana yazarken kolay mı oldu asla ama yavaş yavaş insan her şeyin üstesinden gelmeye çalışıyor. Biz çok güçlü anneler olacağız azıcık sabır
aminn inşallah, işte tam da bu yüzden...altına imzamı attım gitti, Rabbim başka dert vermesinnn :)böyle hikayelerden dolu var biliyorum ama bak bizim bi tanıdık ben görmedim duydum 2.çocuğu için planlar yapmış yapmış çok ısrarcı olmuş diretmiş sonunda çocuğun tek kulağı yokmuş öyle dünyaya gelmişher şey rabbimden ama hayırlısı deyip allaha bırakmak zorundayız ben böyle örnekleri duydukça hiç hiç niye bu ayda olmuyo demiyorum biz deneyelim olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneyelim gerisi allaha kalmış sağlıklı olmuş uzun ömürlü olmamış ya da uzun ömürlü sağlıklı olmamış ya da sağlıklı uzun ömürlü ama hayırsız kötü bir evlat düşününce o yüzden allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin bizlere inşallah :)
İnşallah canım böyle devam ederse erken düşermiş. Pazartesi tekrar doktora gidicem maksat aslında gebelik testi 1 hafta kalacak o zaman reglime ama olsun ben fazlaca heyecan yaptım. Göreyimde rahatlayayım. Aklımda kalmasın. Günde 2-3 lt su teketmek gerçekten zor birde ovulasyon testi var artık şaşırdım napacağımıİnsallah hemen kurtulursun tastan canim tekrar gecmis olsun tatlim
O yüzden söylüyorum benim gibi biri katlandıysa herkes katlanır.sabrın sonu her zaman selamet, evet sınanıyoruz biz ekmek parası için geçinebilmek için eşimle 2 yıldır ayrıyız yani bir düzen yok, evlenebilmek içinde çok zor bir süreçten geçtim o yüzden aslında bebeğiminde çok kolay olacağını düşünmedim ne yalan söyliym belkide bu yüzden engeller çıkıyor, yaşam herkese çok çok farklı, herşey bir başka şeye vesile, reglim yaklaşıyor çok çok duygusalım gene, ofis ortasında ağlamamak için zor duruyorum, güçlü olmak değil ama normal olmak istiyorum ....senin yaşadıklarında o kadar zorki, sabır ne büyük erdemmiş meğer
Bende az katilmayi dusunuyorum tatlim ama kendimi burdan alamiyorum esimde cok kiziyor surekli telde ne yapiyorsun yine mi kk ya girdin diyor sekerpancarim senin burcun ney merak ettim benimki oglaksanalamiyorkatılıyorum kuşum, o yüzden biraz daha az katılıcam galiba bundan sonra :) ama asla ayrılmam allah izin verdiği sürece..
etmeye çalışıyorum canım cok zor bişey içinde bişey oldgnu biliyosun hissetmiyosun ama dusecekmıs gibi geliyotamam canımBebişe dikkat et kendinede
kız daha cok heyecanladrma benııı :)tatlım zaten takvim 4 hafta öncesinin göstermiyo diye biliyorumyap haydi
Hakkinda hayirlisi olsun canim varsa bile 1 hafta kala cikmayabilir tatlimİnşallah canım böyle devam ederse erken düşermiş. Pazartesi tekrar doktora gidicem maksat aslında gebelik testi 1 hafta kalacak o zaman reglime ama olsun ben fazlaca heyecan yaptım. Göreyimde rahatlayayım. Aklımda kalmasın. Günde 2-3 lt su teketmek gerçekten zor birde ovulasyon testi var artık şaşırdım napacağımı
O yüzden söylüyorum benim gibi biri katlandıysa herkes katlanır.
Heleki senin gibi güçlü bir kadın için zor olmasa gerek
Eşimle çocuk olmasa tüm yaşantımızı gezerek geçiririz diye planlar bile yaptık düşün artık
Seni çok iyi anlıyorum :) boğa yımki ben :)ama yükselenim oğlak :)Bende az katilmayi dusunuyorum tatlim ama kendimi burdan alamiyorum esimde cok kiziyor surekli telde ne yapiyorsun yine mi kk ya girdin diyor sekerpancarim senin burcun ney merak ettim benimki oglak
KAn testinde çok düşük değerde gösteriyor canım öyle bir sıkıntı olmuyorHakkinda hayirlisi olsun canim varsa bile 1 hafta kala cikmayabilir tatlim
her zaman diyorum Rabbim gönlündekini önüne koysun haftaya gittiğinde taştan eser kalmasın onun yerinede inşallah yüksek bir hcg değeriyle karşılaşşş :) bilmem çocuk olmazsa diye düşünmedim hiç ama zaman ne gösterir gün doğmadan neler doğar bilinmiyorkiİnşallah canım böyle devam ederse erken düşermiş. Pazartesi tekrar doktora gidicem maksat aslında gebelik testi 1 hafta kalacak o zaman reglime ama olsun ben fazlaca heyecan yaptım. Göreyimde rahatlayayım. Aklımda kalmasın. Günde 2-3 lt su teketmek gerçekten zor birde ovulasyon testi var artık şaşırdım napacağımı
O yüzden söylüyorum benim gibi biri katlandıysa herkes katlanır.
Heleki senin gibi güçlü bir kadın için zor olmasa gerek
Eşimle çocuk olmasa tüm yaşantımızı gezerek geçiririz diye planlar bile yaptık düşün artık
Him oglaklar cok karamsarliga dusuyorlar ya onun icin sordum bende oyleyim bu huyumu hic sevmiyorum hemen senaryo hazirliyorum herseyin kotusunu dusunuyorum inatcilikta var illaki istedigim olacak olmazsa cok huzursuz oluyorumSeni çok iyi anlıyorum :) boğa yımki ben :)ama yükselenim oğlak :)
merhaba arkadaşlar ben internetten hesapladım bu ovulasyon .dönemini gebe kalmanız için en şanslı günler 28.10.2014 ile ovulasyon gününüz olan 2.11.14 arasındadır diyor bu tarihler doğrumudur.Birde gün aşırı mı olacak..Teşekkürler
hamiş şekerler gebeliği öğrendiniz doktora gıttınız ılk neler yaptılar anlatın bakalım ona göre davranayım
OWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)Him oglaklar cok karamsarliga dusuyorlar ya onun icin sordum bende oyleyim bu huyumu hic sevmiyorum hemen senaryo hazirliyorum herseyin kotusunu dusunuyorum inatcilikta var illaki istedigim olacak olmazsa cok huzursuz oluyorum
OWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?