2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm k.boynuzu suyu kuruyemiş muz, k.boynuzu pekmezi bal tarcuın çörekotu zencefil karışımı yedi ara sıra da inş sayı daha da artar
anaaam maşallah işi sağlama almışsınız :) bende k.boynuzu özüne başladım sabah akşam içiriyorum, ballı muz da veriyorum, bide sana tavsiyem ilişkiden yarım saat bir saat kadar önce koyu kahve spermleri canlandırıyor dr um söyledi sen içme ama erkekler için

canım vücudunun sinyallerini dinlemek en iyisi derim ben o tarihler garanti olsaydı benim karnım burnumda olurdu , akıntını kontrol et hatta ovulasyon testi kullan en garantisi birde gün aşırı ilişki tabii ki

InsaAllah canim ya:)

hamiş şekerler gebeliği öğrendiniz doktora gıttınız ılk neler yaptılar anlatın bakalım ona göre davranayım

Canım degerın kac cıktı ben goremedımde sanırım guzel cıkmıs rahatlamıssın :)

Pufffff cok gecmis olsun. Hamilelikte dis problemleri cok yaygin maalesef. Alkolsuz bi agiz suyu al, gunde bikac kez calkala agzini bakterileri oldurur en azindan.
Cekilmemis sumagi tuzu bide kekogi sicak suya koyuyorum iliktan biraz sicak olunca agzimda calkalama hapiyorum baya iyi geliyor ama 10 dk sonra basliyor:)

benim kociş de oğlak inatlığı bana sorun ağzımdan burnumdan getirio
Bende esimin burnundan getiriyorum illaki benim dedigim olacak olmazsa vay haline
OWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)

Benim eşim de oğlak. İnatçılık ve mükemmelliyetçilikte dünya markası önce illa onun dediği olacak aksine kesinlikle ikna olmaz. Bende o anlarda kendi haline bırakırım dediğini yaparım sonra açıkladıkça anlar benim gözümden bakar olaya hak verir. Hep derim karı sözü dinle azıcık diye ama hep böyle alıştım artık bende akrebim beni bile törpüledi adam inadıyla

hmm duydum cnm da onu her ilişkiden önce yapmıyorzda arada bi yapıyorz bundan snr yum günlerinde kesin içireyim

Asim hosgeldin canim dis agrisiyla idare ediyorum sen nasilsin minnak nasil:)
GEÇMİŞ OLSUN CNM MİNİĞİM İYİDİR İNŞ YARIUN İKLİ TESTİMİZ VAR BİZ DOKTORA GİDİCEZZ BEBEĞİMİ GÖRÜCEM ENSE KALINLIGI VE BURUN CIKINTISINA BAKICAKLAR VE KAN ALICAKLAR
GÜZEL TEYZELERİMİZ BİZE DUA ETMEYİ SAKIN UNUTMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…