anaaamcnm k.boynuzu suyu kuruyemiş muz, k.boynuzu pekmezi bal tarcuın çörekotu zencefil karışımı yedi ara sıra da inş sayı daha da artar
canım vücudunun sinyallerini dinlemek en iyisi derim ben o tarihler garanti olsaydı benim karnım burnumda olurdumerhaba arkadaşlar ben internetten hesapladım bu ovulasyon .dönemini gebe kalmanız için en şanslı günler 28.10.2014 ile ovulasyon gününüz olan 2.11.14 arasındadır diyor bu tarihler doğrumudur.Birde gün aşırı mı olacak..Teşekkürler
Aynen esim illalh ediyor benden ne kadar inatsin diyeOWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)
Bende esimin burnundan getiriyorum illaki benim dedigim olacak olmazsa vay halinebenim kociş de oğlak inatlığı bana sorun ağzımdan burnumdan getirio
Bende esimin burnundan getiriyorum illaki benim dedigim olacak olmazsa vay haline
geçsin ya suratımın ortasından kabak gibi çıktı adet döneminde çıkar benim normalde acep erken mi geliyor regli...Amiiiiiiin kuzum
InsaAllah canim ya:)benim hamileliğini bilmeden iki ilaç alan arkadaşım oldu şükür bir şey yok senin bebişinde büyüdü artık annesi dişinin ağrısını alacak kadar ilacı idare eder allahın izniyle ben inanıyorum :)
hamiş şekerler gebeliği öğrendiniz doktora gıttınız ılk neler yaptılar anlatın bakalım ona göre davranayım
Cekilmemis sumagi tuzu bide kekogi sicak suya koyuyorum iliktan biraz sicak olunca agzimda calkalama hapiyorum baya iyi geliyor ama 10 dk sonra basliyor:)Pufffff cok gecmis olsun. Hamilelikte dis problemleri cok yaygin maalesef. Alkolsuz bi agiz suyu al, gunde bikac kez calkala agzini bakterileri oldurur en azindan.
benim kociş de oğlak inatlığı bana sorun ağzımdan burnumdan getirio
Bende esimin burnundan getiriyorum illaki benim dedigim olacak olmazsa vay haline
OWWWWW İNATÇILIĞI SORMA GİTSİN , O KADAR İNAT EDERİM :)
hmm duydum cnm da onu her ilişkiden önce yapmıyorzda arada bi yapıyorz bundan snr yum günlerinde kesin içireyimanaaammaşallah işi sağlama almışsınız :) bende k.boynuzu özüne başladım sabah akşam içiriyorum, ballı muz da veriyorum, bide sana tavsiyem ilişkiden yarım saat bir saat kadar önce koyu kahve spermleri canlandırıyor dr um söyledi sen içme ama erkekler için
Idare ediyorum cnm sen nasilsin:)Kızlar merhaba nasılsınız :)
Asim hosgeldin canim dis agrisiyla idare ediyorum sen nasilsin minnak nasil:)nasılsınız hanımlar
Hosgeldin tatlimslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
Hoşgeldinslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
GEÇMİŞ OLSUN CNM MİNİĞİM İYİDİR İNŞ YARIUN İKLİ TESTİMİZ VAR BİZ DOKTORA GİDİCEZZ BEBEĞİMİ GÖRÜCEM ENSE KALINLIGI VE BURUN CIKINTISINA BAKICAKLAR VE KAN ALICAKLARAsim hosgeldin canim dis agrisiyla idare ediyorum sen nasilsin minnak nasil:)
hosbuldum iyiyim Türkiyede gelmeden 1 gün şnce doktora gittim az enfeksiyon cıktı ilac yazdı.onları kullanıyorum mantar kıremı folik asit ve agrıkesici bide antibiyotik toz.bende sogan kğrğne basladım 2 gğn oldu sabah aksam iciyorumHosgeldin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?