2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bnm ovu testi 9-10-11 inde pozitifti bgn az önce kanama oldu ama su gibiydi afedersiniz normalde adetim daha koyu olurdu 25 ekim bat diye hesap etmiştim ama erken mi oldu ki devamı olacak mı bilmiyorm bekliyorm bakalm

ayy aynennn bu kadar olur ddklerinin aynısını ben yaşıorum ben de yengecim hemen gözler dolar ozman daha da sinirlenir bişey denmio sana die artık ben de alıştım cevap vermiorum için ağlıorum

kızlar bnm ovu testi 9-10-11 inde pozitifti bgn az önce kanama oldu ama su gibiydi afedersiniz normalde adetim daha koyu olurdu 25 ekim bat diye hesap etmiştim ama erken mi oldu ki devamı olacak mı bilmiyorm bekliyorm bakalm

Canım baska bırsey olmasın yerlesme olabılırmı

hep dualardasınız canım ınsallah guzel haberlerle geleceksın bebısın sana el sallayacak :)

cnm bilmiyorm ama bence adet oldum çünkü öyle açık pembe yada kahverengi filan diildi ama neden erken oldu onu anlamadım ovu testi kullanmasam erken yumurtladm dicem o da diil

Hım anladım canım bılemedım bak smdı dur bekle bakalım devamı gelecekmı belkı oncesnde yumurtladım onu kacırdın eger ıkı defa yumurtlamıssan bu ay olmadı dr arar sorarsın kuzum kafan rahatlar

BENDE İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİR ŞİKAYETİM YOK

Allah ıyyılık versın canım daha daha cok ıyı olunnnn ınsallah bebesın gobusunde kocaman olsun sonra gelsın kollarına konsun ınsallah :)

Hım anladım canım bılemedım bak smdı dur bekle bakalım devamı gelecekmı belkı oncesnde yumurtladım onu kacırdın eger ıkı defa yumurtlamıssan bu ay olmadı dr arar sorarsın kuzum kafan rahatlar
cnm yaa hangi dr u arıcam sasırdım vallahi şimdi enson gittiğim dr devlet hst de tüp bebek uzmanıydı o tüp düşününce gelin sizi merkeze yönlendiriyim dedi onu arayamam ondan önceki dr da özel hst ne eşimin sperm sayısını pek umursamadan klomen verdi gönderdi sayı cok düşmesine rağmen aşılama yaparz dediydi onu da arayamm sanırım artık kasım adetinden snr tüp bebek yapan özel hastaneye gidip o dr ile görüşürüz o zmna kadar da bu adet durumu ile ilgili dra gitmiyim diyorm çünkü son gittiğim dr zaten tüp dedim niye geldin dicek önceki öyle offf çok zormuş yaa

Dur bi bakalım devamı gelecek mi neymiş bu gelen görürüz o zaman... çok ilginç öyle su gibi gelmesi...

Hım anladım canım senı cok yormuslar kuzum rahat ol bak sımdı esının degerlerı yukeselmeye basladı bence tup ıcın acele etme sanırım 8 denemen bekle bıraz daha bence belkı senen dolmadan kendılıgınden olacak cunku bırseyler duzelmeye basladı esının degerlerı yukselıyor sende bu ay bal tarcın corekotu kurunu yap esınede yedır esnın beslenmesıne yıne dıkkat edersın mogamının verdıgı duayı yap sukunetle bekle yeterkı Rabbım ol desın o spremlerden bırı gelır ve bulur bence bu ayda dene

Canım dediğin o kırmızı akıntı kesildimi, bir test mi yapsan acaba bat a çokta uzak değil.. 3 gün sonuçta varsa bişi çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…