iyiolmanıza sevindim bende iyi sayılırımHoşgeldinİyiyz sen nasılsın :)
Benim eşim de oğlak. İnatçılık ve mükemmelliyetçilikte dünya markasıönce illa onun dediği olacak aksine kesinlikle ikna olmaz. Bende o anlarda kendi haline bırakırım dediğini yaparım sonra açıkladıkça anlar benim gözümden bakar olaya hak verir. Hep derim karı sözü dinle azıcık diye ama hep böyle alıştım artık bende akrebim beni bile törpüledi adam inadıyla
Idare ediyorum cnm sen nasilsin:)
iyiyiz canımm sen nasılsın :)
kızlar bnm ovu testi 9-10-11 inde pozitifti bgn az önce kanama oldu ama su gibiydi afedersiniz normalde adetim daha koyu olurdu 25 ekim bat diye hesap etmiştim ama erken mi oldu ki devamı olacak mı bilmiyorm bekliyorm bakalm
GEÇMİŞ OLSUN CNM MİNİĞİM İYİDİR İNŞ YARIUN İKLİ TESTİMİZ VAR BİZ DOKTORA GİDİCEZZ BEBEĞİMİ GÖRÜCEM ENSE KALINLIGI VE BURUN CIKINTISINA BAKICAKLAR VE KAN ALICAKLAR
GÜZEL TEYZELERİMİZ BİZE DUA ETMEYİ SAKIN UNUTMAYIN
nasılsınız hanımlar
ohh afiet bal şeker olsun canım :)bende ıyıyım canım cok sukur bır cay molası vereyım dedım öglen arası :)
cnm bilmiyorm ama bence adet oldum çünkü öyle açık pembe yada kahverengi filan diildi ama neden erken oldu onu anlamadım ovu testi kullanmasam erken yumurtladm dicem o da diilCanım baska bırsey olmasın yerlesme olabılırmı
İNŞ CNM YAhep dualardasınız canım ınsallah guzel haberlerle geleceksın bebısın sana el sallayacak :)
BENDE İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİR ŞİKAYETİM YOKiyiyiz canım cok sukur sen nasılsın
ohh afiet bal şeker olsun canım :)
cnm bilmiyorm ama bence adet oldum çünkü öyle açık pembe yada kahverengi filan diildi ama neden erken oldu onu anlamadım ovu testi kullanmasam erken yumurtladm dicem o da diil
BENDE İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİR ŞİKAYETİM YOK
cnm yaa hangi dr u arıcam sasırdım vallahi şimdi enson gittiğim dr devlet hst de tüp bebek uzmanıydı o tüp düşününce gelin sizi merkeze yönlendiriyim dedi onu arayamam ondan önceki dr da özel hst ne eşimin sperm sayısını pek umursamadan klomen verdi gönderdi sayı cok düşmesine rağmen aşılama yaparz dediydi onu da arayamm sanırım artık kasım adetinden snr tüp bebek yapan özel hastaneye gidip o dr ile görüşürüz o zmna kadar da bu adet durumu ile ilgili dra gitmiyim diyorm çünkü son gittiğim dr zaten tüp dedim niye geldin dicek önceki öyle offf çok zormuş yaaHım anladım canım bılemedım bak smdı dur bekle bakalım devamı gelecekmı belkı oncesnde yumurtladım onu kacırdın eger ıkı defa yumurtlamıssan bu ay olmadı dr arar sorarsın kuzum kafan rahatlar
Dur bi bakalım devamı gelecek mi neymiş bu gelen görürüz o zaman... çok ilginç öyle su gibi gelmesi...cnm yaa hangi dr u arıcam sasırdım vallahi şimdi enson gittiğim dr devlet hst de tüp bebek uzmanıydı o tüp düşününce gelin sizi merkeze yönlendiriyim dedi onu arayamam ondan önceki dr da özel hst ne eşimin sperm sayısını pek umursamadan klomen verdi gönderdi sayı cok düşmesine rağmen aşılama yaparz dediydi onu da arayamm sanırım artık kasım adetinden snr tüp bebek yapan özel hastaneye gidip o dr ile görüşürüz o zmna kadar da bu adet durumu ile ilgili dra gitmiyim diyorm çünkü son gittiğim dr zaten tüp dedim niye geldin dicek önceki öyle offf çok zormuş yaa
cnm yaa hangi dr u arıcam sasırdım vallahi şimdi enson gittiğim dr devlet hst de tüp bebek uzmanıydı o tüp düşününce gelin sizi merkeze yönlendiriyim dedi onu arayamam ondan önceki dr da özel hst ne eşimin sperm sayısını pek umursamadan klomen verdi gönderdi sayı cok düşmesine rağmen aşılama yaparz dediydi onu da arayamm sanırım artık kasım adetinden snr tüp bebek yapan özel hastaneye gidip o dr ile görüşürüz o zmna kadar da bu adet durumu ile ilgili dra gitmiyim diyorm çünkü son gittiğim dr zaten tüp dedim niye geldin dicek önceki öyle offf çok zormuş yaa
Canım dediğin o kırmızı akıntı kesildimi, bir test mi yapsan acaba bat a çokta uzak değil.. 3 gün sonuçta varsa bişi çıkabilircnm yaa hangi dr u arıcam sasırdım vallahi şimdi enson gittiğim dr devlet hst de tüp bebek uzmanıydı o tüp düşününce gelin sizi merkeze yönlendiriyim dedi onu arayamam ondan önceki dr da özel hst ne eşimin sperm sayısını pek umursamadan klomen verdi gönderdi sayı cok düşmesine rağmen aşılama yaparz dediydi onu da arayamm sanırım artık kasım adetinden snr tüp bebek yapan özel hastaneye gidip o dr ile görüşürüz o zmna kadar da bu adet durumu ile ilgili dra gitmiyim diyorm çünkü son gittiğim dr zaten tüp dedim niye geldin dicek önceki öyle offf çok zormuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?