2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirli sonuclar alirsiniz insaAllah:)

Ilaclar iyi gelirde minigin gobusune konar insaAllah:)

Canım dediğin o kırmızı akıntı kesildimi, bir test mi yapsan acaba bat a çokta uzak değil.. 3 gün sonuçta varsa bişi çıkabilir
cnm pede bişi gelmedi daha ama bilmemki biras daha bekliyim gelmezse yapıyım belki sürpriz olur

inşallah cnm bnm subattan beri deniyorz 10.deneme bu ay zaten o yüzden yılbaşına kdr bekliyelim diye zaman verdik ama bakalm hayırlısı ne ise olsun bn hep evimizi alalım snr bebişimiz olsn diyodum acaba duam öyle mi kbl oldu bilmiyorm ki buaralarda bikaç ev baktık beğendik fiyatta anlasırsak almayı düşünüyorz ama kısmet o yüzden evimizi alırsak belki bebiş de geliverir

Olabılır canım benım belkı duan kabul olmustur herseyde vardır bır hayır ınsallah evle bırlıkte bebısınde gelecek Evlerınde hangısı hakınızda hayırlı olacaksa o olsun saglıkla musmutlu bır sekılde bebıslerınızle bırlekte yasamak nasıp olsun :)

amin cnmbnmmmmmm

BENDE DAYANAMAYACAĞIM BAKIYORUM OTELLERE :) BU İLK DEĞİL BEN ÇOOK SÜRPRİZLER YAPTIM ASLINDA EŞİMİN YAPMASI GEREK AMA PEK BECEREMEZ NEYSE BENDEN OLSUN YİNE ORGANİZASYON :)
canim cok guzel dusunmussun evdede eminimcok guzel olur kismetse hamis olacaksin seneye bebis felan degerlendir derim bu sene biz plan yaptik 16 .yil donumu olmadi 1. 2. de esim askerdi sonrasi cocuklar ev aldik araba derken bu kadar yil oldu busene tamam dedik baska masraflar cikti plan geride kaldi yaz tatilinide cocuklarla gittik arti gorumcem cocugu sen bu plani yap unutulmiycak bi sekilde

TECRÜBENİN TAVSİYESİNİ DİNLİYORUM ÖYLEYSE :)) BAKIYORUM HER YERE ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜZEL OLSUN DİYE BAKALIM :))

Buyuk ihtimal yaparim cnm normalde cuma gunu gelmemi soylemisti dun doktoruma dedim p.tesi disim cekilecek o gun gelsem olurmu olur dedi:)
Hayırlı sonuçlar alırsın inşaAllah elifimmm...
bişey soracağım... meemure den haber var mı ? bir kaç gündür göremedim ben , rahatsızlanmıştı evde dinlenecekti bir gün... ne yaptı acaba ...

TECRÜBENİN TAVSİYESİNİ DİNLİYORUM ÖYLEYSE :)) BAKIYORUM HER YERE ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜZEL OLSUN DİYE BAKALIM :))
Bizim sizden bir gün evvel kuzucum...ama ben bu yıl bir şey yapmayacağım... çünkü her daim benim;doğum günü , yıldönümü kutlamalarına önem veren... eşime göre önemli olsa da özen gösterilmesi gerekmiyormuş...bir hediyeye geçiştiriyor... benim doğum günümde en son bunu söylemiş beni gıcık etmeyi başarmıştı
Bakalım evlilik yıldönümüzde de aynısını mı yapacak paşa... bekleyip göreceğiz

hyb77 hoşgeldinn sefalar getirdinnn :) asi_m yarınki testleriniz tertemiz normallerin mormali çıkar inşallahhh :))

İÇİMDE HAMİLELİK HİSSİ VAR PAZARDAN BERİ DAHA ÇİFT ÇİZGİYİ BİLE GÖRMEDİM AMA KIRMIYORUM HEVESİMİ BÖYLE GÜZEL GİDİYOR SİVİLCELERİMİ ONA YORUYORUM KASIK AĞRIMI DÜNDE FALIMDA ÇIKTI İNANMAKTAN DEĞİL YA GÜZEL ŞEYLERİNE İNANIYORUM İŞTE :)) BENDE Bİ HEYECAN VAR BAT A KADAR BÖYLE DEVAM

aslında benimki hiç sürprizler yapmıyor arada bir çiçek alma dışında o yüzden bende bi hevesle ayarlama yapıyorum bi yandan da o uğraşsın diyorum çünkü ben sevgiliykende çok sürprizler yaptım . kararsızları oynuyorum

Belkı hısslerın dogru cıkar canım bebısın gobusune yerlesıyordur hıc bellı olmaz senın heyecan dorukta bın masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…