Hayirli sonuclar alirsiniz insaAllah:)GEÇMİŞ OLSUN CNM MİNİĞİM İYİDİR İNŞ YARIUN İKLİ TESTİMİZ VAR BİZ DOKTORA GİDİCEZZ BEBEĞİMİ GÖRÜCEM ENSE KALINLIGI VE BURUN CIKINTISINA BAKICAKLAR VE KAN ALICAKLAR
GÜZEL TEYZELERİMİZ BİZE DUA ETMEYİ SAKIN UNUTMAYIN
Ilaclar iyi gelirde minigin gobusune konar insaAllah:)hosbuldum iyiyim Türkiyede gelmeden 1 gün şnce doktora gittim az enfeksiyon cıktı ilac yazdı.onları kullanıyorum mantar kıremı folik asit ve agrıkesici bide antibiyotik toz.bende sogan kğrğne basladım 2 gğn oldu sabah aksam iciyorum
AMİN CNMHayirli sonuclar alirsiniz insaAllah:)
cnm pede bişi gelmedi daha ama bilmemki biras daha bekliyim gelmezse yapıyım belki sürpriz olurCanım dediğin o kırmızı akıntı kesildimi, bir test mi yapsan acaba bat a çokta uzak değil.. 3 gün sonuçta varsa bişi çıkabilir
ASİM 12 HAFTAYI GERİDE BIRAKMAK ÜZEREYMİŞSİN MAŞALLAHH :) İLK ÇEYREK BİTİYOR ÇOK SEVİNİYORUM BU HAMİLELİK TAKVİMLERİNİN GÜN GÜN İLERLEMESİNE :) YARIN GÜZEL ÖTESİ HABERLERLE GEL İNŞALLAHHAMİN CNM
inşallah cnm bnm subattan beri deniyorz 10.deneme bu ay zaten o yüzden yılbaşına kdr bekliyelim diye zaman verdik ama bakalm hayırlısı ne ise olsun bn hep evimizi alalım snr bebişimiz olsn diyodum acaba duam öyle mi kbl oldu bilmiyorm ki buaralarda bikaç ev baktık beğendik fiyatta anlasırsak almayı düşünüyorz ama kısmet o yüzden evimizi alırsak belki bebiş de geliverirHım anladım canım senı cok yormuslar kuzum rahat ol bak sımdı esının degerlerı yukeselmeye basladı bence tup ıcın acele etme sanırım 8 denemen bekle bıraz daha bence belkı senen dolmadan kendılıgınden olacak cunku bırseyler duzelmeye basladı esının degerlerı yukselıyor sende bu ay bal tarcın corekotu kurunu yap esınede yedır esnın beslenmesıne yıne dıkkat edersın mogamının verdıgı duayı yap sukunetle bekle yeterkı Rabbım ol desın o spremlerden bırı gelır ve bulur bence bu ayda dene
Evet tabiki olabilir :) kısmet bakalım inşallah düşündüğümüz gibidir :) bekle baktınki pede gelmiyor yaparsın yarın bir testcnm pede bişi gelmedi daha ama bilmemki biras daha bekliyim gelmezse yapıyım belki sürpriz olur
inşallah cnm bnm subattan beri deniyorz 10.deneme bu ay zaten o yüzden yılbaşına kdr bekliyelim diye zaman verdik ama bakalm hayırlısı ne ise olsun bn hep evimizi alalım snr bebişimiz olsn diyodum acaba duam öyle mi kbl oldu bilmiyorm ki buaralarda bikaç ev baktık beğendik fiyatta anlasırsak almayı düşünüyorz ama kısmet o yüzden evimizi alırsak belki bebiş de geliverir
amin cnmbnmmmmmmOlabılır canım benım belkı duan kabul olmustur herseyde vardır bır hayır ınsallah evle bırlıkte bebısınde gelecek Evlerınde hangısı hakınızda hayırlı olacaksa o olsun saglıkla musmutlu bır sekılde bebıslerınızle bırlekte yasamak nasıp olsun :)
canim cok guzel dusunmussun evdede eminimcok guzel olur kismetse hamis olacaksin seneye bebis felan degerlendir derim bu sene biz plan yaptik 16 .yil donumu olmadi 1. 2. de esim askerdi sonrasi cocuklar ev aldik araba derken bu kadar yil oldu busene tamam dedik baska masraflar cikti plan geride kaldi yaz tatilinide cocuklarla gittik arti gorumcem cocugu sen bu plani yap unutulmiycak bi sekildeBENDE DAYANAMAYACAĞIM BAKIYORUM OTELLERE :) BU İLK DEĞİL BEN ÇOOK SÜRPRİZLER YAPTIM ASLINDA EŞİMİN YAPMASI GEREK AMA PEK BECEREMEZ NEYSE BENDEN OLSUN YİNE ORGANİZASYON :)
SEN YAPTIRACAKMISIN CNM İKLİ TEST YADA YAPTIRDINMIHayirli sonuclar alirsiniz insaAllah:)
Buyuk ihtimal yaparim cnm normalde cuma gunu gelmemi soylemisti dun doktoruma dedim p.tesi disim cekilecek o gun gelsem olurmu olur dedi:)SEN YAPTIRACAKMISIN CNM İKLİ TEST YADA YAPTIRDINMI
canim cok guzel dusunmussun evdede eminimcok guzel olur kismetse hamis olacaksin seneye bebis felan degerlendir derim bu sene biz plan yaptik 16 .yil donumu olmadi 1. 2. de esim askerdi sonrasi cocuklar ev aldik araba derken bu kadar yil oldu busene tamam dedik baska masraflar cikti plan geride kaldi yaz tatilinide cocuklarla gittik arti gorumcem cocugu sen bu plani yap unutulmiycak bi sekilde
Hayırlı sonuçlar alırsın inşaAllah elifimmm...Buyuk ihtimal yaparim cnm normalde cuma gunu gelmemi soylemisti dun doktoruma dedim p.tesi disim cekilecek o gun gelsem olurmu olur dedi:)
Bizim sizden bir gün evvel kuzucum...ama ben bu yıl bir şey yapmayacağım... çünkü her daim benim;doğum günü , yıldönümü kutlamalarına önem veren... eşime göre önemli olsa da özen gösterilmesi gerekmiyormuş...bir hediyeye geçiştiriyor... benim doğum günümde en son bunu söylemiş beni gıcık etmeyi başarmıştıTECRÜBENİN TAVSİYESİNİ DİNLİYORUM ÖYLEYSE :)) BAKIYORUM HER YERE ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜZEL OLSUN DİYE BAKALIM :))
Bizim sizden bir gün evvel kuzucum...ama ben bu yıl bir şey yapmayacağım... çünkü her daim benim;doğum günü , yıldönümü kutlamalarına önem veren... eşime göre önemli olsa da özen gösterilmesi gerekmiyormuş...bir hediyeye geçiştiriyor... benim doğum günümde en son bunu söylemiş beni gıcık etmeyi başarmıştı
Bakalım evlilik yıldönümüzde de aynısını mı yapacak paşa... bekleyip göreceğiz
hyb77 hoşgeldinn sefalar getirdinnn :) asi_m yarınki testleriniz tertemiz normallerin mormali çıkar inşallahhh :))
İÇİMDE HAMİLELİK HİSSİ VAR PAZARDAN BERİ DAHA ÇİFT ÇİZGİYİ BİLE GÖRMEDİM AMA KIRMIYORUM HEVESİMİ BÖYLE GÜZEL GİDİYOR SİVİLCELERİMİ ONA YORUYORUM KASIK AĞRIMIDÜNDE FALIMDA ÇIKTI İNANMAKTAN DEĞİL YA GÜZEL ŞEYLERİNE İNANIYORUM İŞTE :)) BENDE Bİ HEYECAN VAR BAT A KADAR BÖYLE DEVAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?