Belkı hısslerın dogru cıkar canım bebısın gobusune yerlesıyordur hıc bellı olmaz senın heyecan dorukta bın masallah :)
evet kendime stres yaratıyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum kendi kendimi mutlu ediyorum :)):):) kırmızıları görünce realist halime dönerimsizin nasıl üstüste gidiyor mu çalışmalar:)
merhaba arkadaşlar inşallah hepinizin bu ay güzel haberlerini alırız
kaygılı seni takip ediyorum hayırlı haberlerini bekmiyorum tatlım
Kizlar cok hosuma gitti su foto ne kadar güzel bi mucize degil mi allah hepimize nasip etsin. .
Canım bende ıcımı rahat tutuyorum olacakmıs gıbı valla kuzum benım dun calısmak gıbı bır nıyetım yoktu ama esımın ıstegı uzerıne dunude degerlendırdık bugunde olacak sanırım bu hafta ful olacak böyle gıderse :)
bizde dünü değerlendirdik artık bundan sonrası ne olur bilmiyorum en azından 2 günde bire döndük yum döneminde
Sagol canim benimHayırlı sonuçlar alırsın inşaAllah elifimmm...
bişey soracağım... @meemure den haber var mı ? bir kaç gündür göremedim ben , rahatsızlanmıştı evde dinlenecekti bir gün... ne yaptı acaba ...
teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm de yoğunsun sanıyorum çok nadir görüyorum artıkiyisiniz inşallah oğluşla :)
Kaygılı bende aynı durumdayım nedense@hyb77 hoşgeldinn sefalar getirdinnn :) @asi_m yarınki testleriniz tertemiz normallerin mormali çıkar inşallahhh :))
İÇİMDE HAMİLELİK HİSSİ VAR PAZARDAN BERİ DAHA ÇİFT ÇİZGİYİ BİLE GÖRMEDİM AMA KIRMIYORUM HEVESİMİ BÖYLE GÜZEL GİDİYOR SİVİLCELERİMİ ONA YORUYORUM KASIK AĞRIMIDÜNDE FALIMDA ÇIKTI İNANMAKTAN DEĞİL YA GÜZEL ŞEYLERİNE İNANIYORUM İŞTE :)) BENDE Bİ HEYECAN VAR BAT A KADAR BÖYLE DEVAM
Tebriklerkızlar günün içerik kraliçesi secilmişim
kızlar lem yelid ler bitti mi bnm biras daha var da simdi adet olduysam tamamlamak için çekmeli miyim yoksa adet bitiminde mi devam edeyim
Canım zikirler hastayken çekilebiliyor o konuda endişen olmasınkızlar lem yelid ler bitti mi bnm biras daha var da simdi adet olduysam tamamlamak için çekmeli miyim yoksa adet bitiminde mi devam edeyim
cnm olmadm da aklımda kaç gündür sık giremeyince unutuyorm sormayı da sorasm dedimCanım ben saymadan cekıyorum cekmeye devam edecegım ama burda bır arkadas adetlıykende cekılebılecegını söylemıstı yanlıs hatırlmaıyorsam ama ben adetlıyken cekmedım ıcıme sınmedıgı ıcın ama sen daha adet olmadınkı kuzum dur bekle bakım
cnm olmadm da aklımda kaç gündür sık giremeyince unutuyorm sormayı da sorasm dedim
Ohh ne guzel canım evet sızınkı tam ıdeal olmus gelecek bebısler gelecek Allah'ın ıznıyle hayırlısıyla
ama ben hiç kalmıyorum hemen duş alıyorum pozisyonda kötüartık kısmet takmıyorum :)
canım buralardayım diyet topiğimiz var oraya yazıyorum ama takip ediyorum arada yazdıklarınızı
ben bebek fikrinden vazgeçtim allah oğluma sağlıklı ve huzurlu ömür versin
darısı siz ilk bebeğini kucağına alacak arkadaşlara olsun inşallah hayırlısı ile
bende en son miyom var dendi 27 eylülde adet oldum 20 ekime kadar kanamam kesilmedi
öyle böyle değil çok fena idi dr miyondan parça aldı ve rahimde yaşıma uygun olmayan kalınlaşma gördü
sonucu bekliyorum salı günü alacağım bende
oğlum ilkokula başladı oda ayrı sıkıntılı geçiyor kuzum zor yazıyor zor öğreniyor bütün ilgim onun üzerine benden haberler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?