2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Belkı hısslerın dogru cıkar canım bebısın gobusune yerlesıyordur hıc bellı olmaz senın heyecan dorukta bın masallah :)

evet kendime stres yaratıyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum kendi kendimi mutlu ediyorum :)):):) kırmızıları görünce realist halime dönerim sizin nasıl üstüste gidiyor mu çalışmalar:)

merhaba arkadaşlar inşallah hepinizin bu ay güzel haberlerini alırız

kaygılı seni takip ediyorum hayırlı haberlerini bekmiyorum tatlım

evet kendime stres yaratıyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum kendi kendimi mutlu ediyorum :)):):) kırmızıları görünce realist halime dönerim sizin nasıl üstüste gidiyor mu çalışmalar:)

Canım bende ıcımı rahat tutuyorum olacakmıs gıbı valla kuzum benım dun calısmak gıbı bır nıyetım yoktu ama esımın ıstegı uzerıne dunude degerlendırdık bugunde olacak sanırım bu hafta ful olacak böyle gıderse :)

bizde dünü değerlendirdik artık bundan sonrası ne olur bilmiyorum en azından 2 günde bire döndük yum döneminde

bizde dünü değerlendirdik artık bundan sonrası ne olur bilmiyorum en azından 2 günde bire döndük yum döneminde

Ohh ne guzel canım evet sızınkı tam ıdeal olmus gelecek bebısler gelecek Allah'ın ıznıyle hayırlısıyla

Hayırlı sonuçlar alırsın inşaAllah elifimmm...
bişey soracağım... @meemure den haber var mı ? bir kaç gündür göremedim ben , rahatsızlanmıştı evde dinlenecekti bir gün... ne yaptı acaba ...
Sagol canim benim memureden haber yok galiba insaAllah iyidr:)

teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm de yoğunsun sanıyorum çok nadir görüyorum artık iyisiniz inşallah oğluşla :)

canım buralardayım diyet topiğimiz var oraya yazıyorum ama takip ediyorum arada yazdıklarınızı
ben bebek fikrinden vazgeçtim allah oğluma sağlıklı ve huzurlu ömür versin
darısı siz ilk bebeğini kucağına alacak arkadaşlara olsun inşallah hayırlısı ile

bende en son miyom var dendi 27 eylülde adet oldum 20 ekime kadar kanamam kesilmedi
öyle böyle değil çok fena idi dr miyondan parça aldı ve rahimde yaşıma uygun olmayan kalınlaşma gördü
sonucu bekliyorum salı günü alacağım bende

oğlum ilkokula başladı oda ayrı sıkıntılı geçiyor kuzum zor yazıyor zor öğreniyor bütün ilgim onun üzerine benden haberler bunlar

Kaygılı bende aynı durumdayım nedense
Birde bu ov. testi kafayı yedi bi silikleşiyor bir koyulaşıyor bende dedim dengesiz hali hormonlardandır diye
Yada vücudum taşı bebek sanıyor bilemeyeceğim.
kızlar günün içerik kraliçesi secilmişim
Tebrikler

kızlar lem yelid ler bitti mi bnm biras daha var da simdi adet olduysam tamamlamak için çekmeli miyim yoksa adet bitiminde mi devam edeyim

kızlar lem yelid ler bitti mi bnm biras daha var da simdi adet olduysam tamamlamak için çekmeli miyim yoksa adet bitiminde mi devam edeyim

Canım ben saymadan cekıyorum cekmeye devam edecegım ama burda bır arkadas adetlıykende cekılebılecegını söylemıstı yanlıs hatırlmaıyorsam ama ben adetlıyken cekmedım ıcıme sınmedıgı ıcın ama sen daha adet olmadınkı kuzum dur bekle bakım

cnm olmadm da aklımda kaç gündür sık giremeyince unutuyorm sormayı da sorasm dedim

ama ben hiç kalmıyorum hemen duş alıyorum pozisyonda kötü artık kısmet takmıyorum :)

Olacaksa olur zaten kuzum bız dıkkat edıyoruz ama olacakmı olmayacakmı bılemem ben sabahları banyo yapıyorum saat gec oldugu ıcın hemn uyuyorum kısmet hayırlısıyla beklıyoruz kuzucum senın bat ne zaman :)

amin inşallah öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım güzel haberlerin gelir bize de haber ver rahimle ilgili bir sorun olmadığına dair . eğer böyle düşünüyorsan oğlunun sana ihtiyacı varsa yanında olmak daha iyi olacak sanırım hakkında hayırlısı olsun rabbim oğluna sağlık uzun ömür versin :) biraz okulu rayına koyunca belki o zaman yeniden düşünürsünüz kardeşi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…