Kaygılı bende aynı durumdayım nedense
Birde bu ov. testi kafayı yedi bi silikleşiyor bir koyulaşıyor bende dedim dengesiz hali hormonlardandır diye
Yada vücudum taşı bebek sanıyor bilemeyeceğim.
Tebrikler
Ellerine sağlık :) hamarat hamarat maşallahhh :) iyi yapmışsın hamişler hemen nasıl yapsınlar şimdi ya da kim yapıp getirsin :)Kizlar aksama kayinbabamin dogum gunu var hazirlik yaptim yoruldum biraz supriz yapacagiz esimle buraya yaptiklarimi koymak isterdimde hamislerin cani cekmesin diye koymadim
Kizlar aksama kayinbabamin dogum gunu var hazirlik yaptim yoruldum biraz supriz yapacagiz esimle buraya yaptiklarimi koymak isterdimde hamislerin cani cekmesin diye koymadim
Olacaksa olur zaten kuzum bız dıkkat edıyoruz ama olacakmı olmayacakmı bılemem ben sabahları banyo yapıyorum saat gec oldugu ıcın hemn uyuyorum kısmet hayırlısıyla beklıyoruz kuzucum senın bat ne zaman :)
Kizlar aksama kayinbabamin dogum gunu var hazirlik yaptim yoruldum biraz supriz yapacagiz esimle buraya yaptiklarimi koymak isterdimde hamislerin cani cekmesin diye koymadim
Canim adetliykende cekilir burda bi kac arkadas lem yelid tek basina okunmaz okuyacaksaniz surenin tamamini okuyun dedi bende gunluk 7 fatiha 7 ihlas 7 felak 7 nas 7 ayetel kursiyi okuyorum bide cuma gunleri ya evvel cekiyorum aklima geldikcede Rabbi hebli mines salihin diyorumcnm olmadm da aklımda kaç gündür sık giremeyince unutuyorm sormayı da sorasm dedim
benim test koyulaşmadı 19.gün bugün dün sarı akıntım oldu bugünde oldu ama kokusu yok ama dün çalışma olduğundan anlayamadım bugünkü sarılığın sebebini . hala uzayan akıntı bekliyorum kısmet inşallah umutlar boşa çıkmaz :)
benim batım yok ama pazartesi erken test yapacağım çıkmayacak kadar erken olduğunu bilsemde çünkü yıldönümümüz belki belki diyorum :))
Valla kuzum sen yıne ovu testı ıle anlarsın ben hıcbırseyla anlayamıyorum sadece 28 gunde bır olmama baglayarak 14 dıyorum :) uzayan akıntı dersen onuda secemıyorum cunku sık ılıskı olmasından dolayı bırseyler gelıyor ama akıntımı kalan spermlermı cozemıyorum :)
Canim benim ise donmez inşallah test yapmaktan bi hal.oldum 30.gunde yakaladim yumurtlamayi bugun de 45. Gun gelen giden yok duygusal olarak fenayim istah tavan ne bulsam yiyorum gogusleri tarif edemem şal taktim bugun buyuk gorunuyolar diyebenim test koyulaşmadı 19.gün bugün dün sarı akıntım oldu bugünde oldu ama kokusu yok ama dün çalışma olduğundan anlayamadım bugünkü sarılığın sebebini . hala uzayan akıntı bekliyorum kısmet inşallah umutlar boşa çıkmaz :)
aynen elisa bendede öyle oluyor kalanlar m ıuzayan akıntı mı bilemedimolsun kalanların arasında oda varsa zamanında ilişki olmuştur zaten :)
Ellerıne saglık hamarat arkadasım afıyet olsun smdıden :)
Tesekkur ederim kuzularoooo nice seneleri olsun torun okşasın inşallah :))
offf canım sıkkın
MAşallah hamarat gelinKizlar aksama kayinbabamin dogum gunu var hazirlik yaptim yoruldum biraz supriz yapacagiz esimle buraya yaptiklarimi koymak isterdimde hamislerin cani cekmesin diye koymadim
benim test koyulaşmadı 19.gün bugün dün sarı akıntım oldu bugünde oldu ama kokusu yok ama dün çalışma olduğundan anlayamadım bugünkü sarılığın sebebini . hala uzayan akıntı bekliyorum kısmet inşallah umutlar boşa çıkmaz :)
Valla ebnim test koyulaşmıştı biliyorsun sonra açıldı geçen gün yine koyulaştı anlamadım gitti. Bir yandan da ov. testi hamileykende koyulaşıyor ya acaba mı demekten de kendimi geri alamıyorum. Ov. testi koyu çıkıp, gebelik testi negatif çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen çok kişi varmış. Gebelik testinden de önce gösterebiliyormuş. Sen hepsini sıraya dizip bir kontrol etsen mi acep? Hep aynı miktar mı koyuluk diyebenim batım yok ama pazartesi erken test yapacağım çıkmayacak kadar erken olduğunu bilsemde çünkü yıldönümümüz belki belki diyorum :))
bugün sabah erken kocam gitti kadın doğumcuda sıralar sabah 6 da bitmiş adetin 3. günündeyim kocamın sınavı vardı kayseriye gitti yarın dönecek .. daraldım bugün kötüyüm sebepsiz ağırlıklar taşıyorum üstümdeHayırdır canım ne oldu
Çok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.Kuzuuuuuuuuum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?