- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
canım benim yaaa inş hamişliktendir okudum şişmiş göğüslerde :) benim kocam sınava gitti haftada 2 gece yalnızım böyle canım hiçbirşey yapmak istemiyor senin gibi iştahım açıldı spor yapamıyorum sivilcem arttı saçım dökülüyor ne bileyimNoldu canim rahatlamis olman lazim regl oldun ben napiyim tik yok icim.sisti bi buçuk ay oldu tur atladi herkes benjm ustume ☺
Canim benim ise donmez inşallah test yapmaktan bi hal.oldum 30.gunde yakaladim yumurtlamayi bugun de 45. Gun gelen giden yok duygusal olarak fenayim istah tavan ne bulsam yiyorum gogusleri tarif edemem şal taktim bugun buyuk gorunuyolar diyekadin olmak zor vesselam erkekler ne rahat bebek icin sadece zevk aliyolar bi de bize bak
HAyırdır canım nedne üzülüyorsun.offf canım sıkkın
Senin neden bu kadar sürdü canım öncesinde düşük veya hormonal bir şey mi var?Noldu canim rahatlamis olman lazim regl oldun ben napiyim tik yok icim.sisti bi buçuk ay oldu tur atladi herkes benjm ustume ☺
aaaa tebrikler canım benim şimdi girdim gördüm sevindim sağlıkla doğsun inş tatlım :)Çok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.
doğru ama tatlım kocam yok her hafta 2 gece oluncada ders çalışıyor sıkılıyorum sağlığım da kötü bugün iyi değilimHAyırdır canım nedne üzülüyorsun.
Bak yeniden çalışmalara başlayacak iradeye sahipsin belirsiz durumda olanlar ne yapsın.
Senin neden bu kadar sürdü canım öncesinde düşük veya hormonal bir şey mi var?
bugün kan tahlilide yaptırdık 90 çıktı değerlerim cuma günü tekrar gidecez allahın izniyle 2 kat artmış olur inşallah bu sefer bir problem çıkmaz. çok mutluyum zıp zıp oynayasım geliyor içimden allah isteyen herkese verir inşallah.Insallah canım benım dualarımız senınle. Yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz
Çözemedık valla kaygılıcım ama dedıgın gıbı zaten onların arasına karısmıssa bu guzel bır olaya ısarettır dıyoruz :) benım bugun 14 gunum ayın 9da adet olmustum ama hesaplayıcılar yarını 14 gun gosterıyor ben ayın 9 nu sayıp 9 10 dıye gıtmeyecekmıyıım
kaygılım biti oturup ağlasa yanımda sular seller bilemiyorum birden oldu kocam yok dediğim gibi regl çok ağır kanamalı sivilce kiloda artıyor saçım dökülüyor bu da beni çok mu çok rahatsız ediyorneden ki
Çok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.
bugün sabah erken kocam gitti kadın doğumcuda sıralar sabah 6 da bitmiş adetin 3. günündeyim kocamın sınavı vardı kayseriye gitti yarın dönecek .. daraldım bugün kötüyüm sebepsiz ağırlıklar taşıyorum üstümde
Çok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.
canim senin canin neden sikinofff canım sıkkın
kaygılım biti oturup ağlasa yanımda sular seller bilemiyorum birden oldu kocam yok dediğim gibi regl çok ağır kanamalı sivilce kiloda artıyor saçım dökülüyor bu da beni çok mu çok rahatsız ediyor
ben ufak bbi depresyon bile geçiriyor olabilirim ve yanımda beni anlayacak kimsem yok ailem yok ağlıyorum şimdi çok üzgünüm evliliğim eşlerimin dersleriyle geçiyor dün diz çöktü adam neyin var diye onu da sıkmak istemiyorum ama bunaldım çocuk isteğim bile azaldıOyyyy kuzum benım sıkma canını bunaltma kendını bak cok uzun degıl yarına ınsallah esın yanında olacak hormaon testı yaptıracaksan 5 gunune kadar yapılıyor dıye bılıyorum yarın erkenden gıder yaptırırsın canım uzulme lutfen
MAşallah hamarat gelin
Valla ebnim test koyulaşmıştı biliyorsun sonra açıldı geçen gün yine koyulaştı anlamadım gitti. Bir yandan da ov. testi hamileykende koyulaşıyor ya acaba mı demekten de kendimi geri alamıyorum. Ov. testi koyu çıkıp, gebelik testi negatif çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen çok kişi varmış. Gebelik testinden de önce gösterebiliyormuş. Sen hepsini sıraya dizip bir kontrol etsen mi acep? Hep aynı miktar mı koyuluk diye
bana göre de bugün 14 olsun sen bugün yarın çalış ama ben senin yerinde olsam yarın öbürgün çalışırım :) dünden kalanlar var nasıl olsa
gel beraber ağlayalım canım benim senin niye bende her şey üst üste eşimden ailemden uzağım saçımın dökülmesini takıyorum kafama burda cildiye yok kadın doğumda sıra yok offfcanim senin canin neden sikin
benimkide sikkin
ben ufak bbi depresyon bile geçiriyor olabilirim ve yanımda beni anlayacak kimsem yok ailem yok ağlıyorum şimdi çok üzgünüm evliliğim eşlerimin dersleriyle geçiyor dün diz çöktü adam neyin var diye onu da sıkmak istemiyorum ama bunaldım çocuk isteğim bile azaldı
bugün sabah erken kocam gitti kadın doğumcuda sıralar sabah 6 da bitmiş adetin 3. günündeyim kocamın sınavı vardı kayseriye gitti yarın dönecek .. daraldım bugün kötüyüm sebepsiz ağırlıklar taşıyorum üstümde
Nasip canım ötesine geçilmez.doğru ama tatlım kocam yok her hafta 2 gece oluncada ders çalışıyor sıkılıyorum sağlığım da kötü bugün iyi değilim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?