2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Noldu canim rahatlamis olman lazim regl oldun ben napiyim tik yok icim.sisti bi buçuk ay oldu tur atladi herkes benjm ustume ☺
canım benim yaaa inş hamişliktendir okudum şişmiş göğüslerde :) benim kocam sınava gitti haftada 2 gece yalnızım böyle canım hiçbirşey yapmak istemiyor senin gibi iştahım açıldı spor yapamıyorum sivilcem arttı saçım dökülüyor ne bileyim kötüyüm işte

canım senin işe dönmesi güzel sankii bu işin ucunda bebiş var bende hamişken iştahım tavan yapmıştı göğüslerde fenaydı :) güzel haberlerin olur inşallah :)

offf canım sıkkın
HAyırdır canım nedne üzülüyorsun.
Bak yeniden çalışmalara başlayacak iradeye sahipsin belirsiz durumda olanlar ne yapsın.

Noldu canim rahatlamis olman lazim regl oldun ben napiyim tik yok icim.sisti bi buçuk ay oldu tur atladi herkes benjm ustume ☺
Senin neden bu kadar sürdü canım öncesinde düşük veya hormonal bir şey mi var?

aaaa tebrikler canım benim şimdi girdim gördüm sevindim sağlıkla doğsun inş tatlım :)

doğru ama tatlım kocam yok her hafta 2 gece oluncada ders çalışıyor sıkılıyorum sağlığım da kötü bugün iyi değilim

Insallah canım benım dualarımız senınle. Yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz
bugün kan tahlilide yaptırdık 90 çıktı değerlerim cuma günü tekrar gidecez allahın izniyle 2 kat artmış olur inşallah bu sefer bir problem çıkmaz. çok mutluyum zıp zıp oynayasım geliyor içimden allah isteyen herkese verir inşallah.

bana göre de bugün 14 olsun sen bugün yarın çalış ama ben senin yerinde olsam yarın öbürgün çalışırım :) dünden kalanlar var nasıl olsa

aaa ççok sevindim ben şimdi duydumm tebrik ederim sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş olsun inşallah :))

Oyyyy kuzum benım sıkma canını bunaltma kendını bak cok uzun degıl yarına ınsallah esın yanında olacak hormaon testı yaptıracaksan 5 gunune kadar yapılıyor dıye bılıyorum yarın erkenden gıder yaptırırsın canım uzulme lutfen

Tebrık ederım canım Allah'ın ıznıye degerın yukselecek bebegını sagsalm kucagına alacaksın ınsallah

kaygılım biti oturup ağlasa yanımda sular seller bilemiyorum birden oldu kocam yok dediğim gibi regl çok ağır kanamalı sivilce kiloda artıyor saçım dökülüyor bu da beni çok mu çok rahatsız ediyor

hepsi üstüste ondan böyle olmuş bi iki güne hepsi geçecek canım saçlarına sarımsak yağı :) kilo yu boşver regl neden böyle ağır oldu

ben ufak bbi depresyon bile geçiriyor olabilirim ve yanımda beni anlayacak kimsem yok ailem yok ağlıyorum şimdi çok üzgünüm evliliğim eşlerimin dersleriyle geçiyor dün diz çöktü adam neyin var diye onu da sıkmak istemiyorum ama bunaldım çocuk isteğim bile azaldı

kendi başımızı yaktık bu testlerle ben yaptıktan beş dk sonra atıyorum :) bi de geçen bi tanesine bi gün sonra baktım epey koyuydu ama önemsemedim ilk beş dk da çıkan önemlii değil mi

bana göre de bugün 14 olsun sen bugün yarın çalış ama ben senin yerinde olsam yarın öbürgün çalışırım :) dünden kalanlar var nasıl olsa

Hım anladım canım bencede bugun 14 gun bakalım canım bılmıyorum nasıl olur dun aklımda calısma yapmak ypktu esımgece kahve ıstedı yaptım karsılıklı kahve ıctık aradan zaman gectı oldu bugunde yne gec saatte olur ayın 15 olmus oluyor

Olur öyle arada, bi psikolojik destek alabilirsin bence canım. Sonuçta sen iyiysen her şey iyi olur.

doğru ama tatlım kocam yok her hafta 2 gece oluncada ders çalışıyor sıkılıyorum sağlığım da kötü bugün iyi değilim
Nasip canım ötesine geçilmez.
SAğlığım taş düşürdüğünden berbat durumda ve idrarda sürekli kan vardı gece ve akşam artık pıhtı halinde gibiydi. Geceleri uyuyamıyorum. Eşim yanımda olsa da olmasa da fark etmez yapamıyoruz. Gerçi taş düşürmesem de hep aynı şey ya eşim ya ben yorgun olduğumuzdan erteleyip duruyorduk. Sonuç takdiri ilahi çok isteyipte kavuşamamak bize özgü değilki sağlıksız veya sonradan düşükle sonuçlanacak bir gebeliktense bu şekilde beklemek en güzeli
Kayınvalidemler yeni gelini kıskandığımı ima ediyor.
Çevredekiler bebek diye baskı yapıyor
İş yerim ve çalışma arkadaşlarımı değiştim ortama uyum sağlayamıyorum.
Trafik kazası yaptığımız için araba şu anda yok onun sıkıntısınıda çekiyoruz. Depresyona girip kendimi bıraksam daha mı iyi yoksa güçlü anneler olucaz biz deyip katlanmak mı?

Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…