2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sen eşinin işinden gücünden bunaldın yalnızsında sana da recep gibi bi koyun alıyım mı tasmayla gezdir :):) canımmm benim hepsi geçecek az kaldı ben çatlarım bu işi yapamam diyordum bak 1.5 senem kaldı 3 seneden :) hadi biraz kendine bak gez nette takıl bizimle ama kötü olma (

hepsi üstüste ondan böyle olmuş bi iki güne hepsi geçecek canım saçlarına sarımsak yağı :) kilo yu boşver regl neden böyle ağır oldu
bilmiyorum ilk kez erken oldu kahverengi parça geldi ne oluyor dedim ama ped yetiştiremiyorum

hadi hayırlısı elisam güzel gidiyor :))

Senı anlıyorum canım keske yanında olabılsem sabahlara kadar otursak senı dınlesem bazen oluyor canım herseyden yoruldugumuzu usandıgımızı hıssedıyoruz hıcbırseye hevesımız kalmıyor eslerımızde bır yerlere gelmek ıcın cabalıyorlar yıne bızler ıcın cocuklarımız ıcın kuzum bende senın gıbıyım esımle bırsey yapamıyorum ama bıraz sabretmemız lazım ıcını ferah tut dua et canım Allah'ın ıznıyle guzellıkler bızı beklıyor

hadi hayırlısı elisam güzel gidiyor :))

İnşallah sonuda güzel olur canım benım ama ben bu haftayı hasta olmadna atlatırsam ıyı sabah 6.30 7 gıbı banyo yapıyorum hazırlanıp ıse gıdıyorum sbah ayazı bır guzel ıcıme ıslıyor

gel beraber ağlayalım canım benim senin niye bende her şey üst üste eşimden ailemden uzağım saçımın dökülmesini takıyorum kafama burda cildiye yok kadın doğumda sıra yok offf
benimde esim yanim da yok dun gece okadar cok agadimki
aksam olunca daha cook ozluyorum kocami gel aglayalim tatlim
benimde sacim cok fena dokuluyor du su yerine gidiyordu banyoda
bende gitdim sacimi kesdirdim simdi dokulmuyor bile
bide sana tavsiyem olsun atlar icin sampuan var onla yika sacini hem dokulmuyor hemde yenileri cikiyor
benim kardesim elini vursa saci dokulurdu kenc yasda kel kalacakdi
sonra at sampuani aldi ve simdin saclar hic dokulmuyo ve yerine gelmis saclar
sampuanda hayvanlar icin yem falan satilan yerde oluyo bizde ama sizde bilmem nerde satilir

canım benim senin durumunda zor allah yardım etsin yaaa bebek için kıskançlık mı olurmuş ben nasıl seviniyorum birilerini hamile görünce saçmalamış onlar ben gücümün sonunu kullanıyorum eşim artık yanımda olup destek vermezse sonumu iyi görmüyorum işe hiç isteyerek gidemiyorum artık zaten okulda problem çok yani O.. luk yapıp para kazanan veliler var hatta o işi evine taşıyan var ona zaten ayrı bi üzülüyorum offf

off canım çok zor allahım inş tez zamanda kavuşturur bizi.. eşim 2 gece dışarıda kalıyor ya iş arkadaşım 2. evimi açmış dedi imalı ya bunlar nasıl insanlar yaaa fesatlıkta üstlerine yok ben niye öyle olamıyorum işte böyle ağlayıp duruyorum markası neydi tatlım netten hemen alırım sen kullandın mı peki

tatlım millet de hep imalı 2. evimi açtı bilmem ne.. halbuki eşime kal gelme dedim 2 saat yol gelip uyuyup erkenden gidiyordu dinlenmeden ama canımı sıkıyor insanlar yaaa

beklenenden uzun sürerse doğru doktora aklıma kötü şeyler geliyorr hemen gidiyor
ben adettten önceki gün çooook mu çok yoruldum ağır yorganlar taşıdım kuşburnu turşu hiç durmadım uyumak için can attım resmen hiç dikkat edemedim benimde ilk kez olunca aklıma kötü şeyler geldiii

Takmadım canım hatta bu ay kendi evim ve dayımın yeni taşınacağı evi temizledik dün evi ilaçladım küçük çöp sinekleri yüzünden ve bolca sinek ilacı soludum tavana zıplamalarım oldu hatta o yüzden sırtım ağrıyor...geçtiğimiz aylarda bunların bi tekini yapmazdım artık kafaca rahatım valla herkese de tavsiye ederim...senin miniğini yesinler nasıl gidiyor hamişlik

Kuzum burda bırcok arkadasın sıvılce cıktıgını ama hamıle olduklarını ogrendık hıc bellı olmaz ınsallah bebıs gelecek

Umarım dediğin gibi olur fıstık
Oh oh maaşallah canım benim çok güzel bi değer dilerim artışı uçsun gitsin...amin inşallah

ay canim benim arkadaslarda diyor ay senin kocan ne cok sehir disina cikiyor acabami?bende evet 2 ci karisina gitdi diyorum
canim kardesime sorar adini soylerim

Olur öyle arada, bi psikolojik destek alabilirsin bence canım. Sonuçta sen iyiysen her şey iyi olur.
ben iyi olsam millet üzüyor kuşum eşim üniv. gisdince 2 gece orda kalıyor millet diyorr ooo 2.evi açmış abisi diyor birine ev açmıştır.. sözde şaka bunlar ya insanı üzmek istiyorlar ya offf eşim abisini arayıp kızdı tabi ona

hmmm cnm şimdi başladm bi kere 70000 i tamamlıyım dedim öyle biyetlendm içim rahat etmez bırakırsam
bitince bende sizler gibi 7ser kez okucam o duaları sureleri bakalım şimdi de okuyom ama saymıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…