inşallah canım. sizlerin sayesinde atlattım şükür sıkıntılı dönemleri şimdi yine sizlerin desteğiyle umutlanıyorum.Tebrık ederım canım Allah'ın ıznıye degerın yukselecek bebegını sagsalm kucagına alacaksın ınsallah
ben ufak bbi depresyon bile geçiriyor olabilirim ve yanımda beni anlayacak kimsem yok ailem yok ağlıyorum şimdi çok üzgünüm evliliğim eşlerimin dersleriyle geçiyor dün diz çöktü adam neyin var diye onu da sıkmak istemiyorum ama bunaldım çocuk isteğim bile azaldı
bilmiyorum ilk kez erken oldu kahverengi parça geldi ne oluyor dedim ama ped yetiştiremiyorumhepsi üstüste ondan böyle olmuş bi iki güne hepsi geçecek canım saçlarına sarımsak yağı :) kilo yu boşver regl neden böyle ağır oldu
Çıtırlarım naber? Ben hala zıp zıp zıplıyorum dünden beri
teşekkür ederim güzel dileklerin için darısı başınıza inşallah.aaa ççok sevindim ben şimdi duydumm tebrik ederim sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş olsun inşallah :))
Hım anladım canım bencede bugun 14 gun bakalım canım bılmıyorum nasıl olur dun aklımda calısma yapmak ypktu esımgece kahve ıstedı yaptım karsılıklı kahve ıctık aradan zaman gectı oldu bugunde yne gec saatte olur ayın 15 olmus oluyor
ben ufak bbi depresyon bile geçiriyor olabilirim ve yanımda beni anlayacak kimsem yok ailem yok ağlıyorum şimdi çok üzgünüm evliliğim eşlerimin dersleriyle geçiyor dün diz çöktü adam neyin var diye onu da sıkmak istemiyorum ama bunaldım çocuk isteğim bile azaldı
inşallah canım çok teşekkürler.aaaa tebrikler canım benim şimdi girdim gördüm sevindim sağlıkla doğsun inş tatlım :)
bilmiyorum ilk kez erken oldu kahverengi parça geldi ne oluyor dedim ama ped yetiştiremiyorum
hadi hayırlısı elisam güzel gidiyor :))
benimde esim yanim da yok dun gece okadar cok agadimkigel beraber ağlayalım canım benim senin niye bende her şey üst üste eşimden ailemden uzağım saçımın dökülmesini takıyorum kafama burda cildiye yok kadın doğumda sıra yok offf
canım benim senin durumunda zor allah yardım etsin yaaa bebek için kıskançlık mı olurmuş ben nasıl seviniyorum birilerini hamile görünce saçmalamış onlarNasip canım ötesine geçilmez.
SAğlığım taş düşürdüğünden berbat durumda ve idrarda sürekli kan vardı gece ve akşam artık pıhtı halinde gibiydi. Geceleri uyuyamıyorum. Eşim yanımda olsa da olmasa da fark etmez yapamıyoruz. Gerçi taş düşürmesem de hep aynı şey ya eşim ya ben yorgun olduğumuzdan erteleyip duruyorduk. Sonuç takdiri ilahi çok isteyipte kavuşamamak bize özgü değilki sağlıksız veya sonradan düşükle sonuçlanacak bir gebeliktense bu şekilde beklemek en güzeli
Kayınvalidemler yeni gelini kıskandığımı ima ediyor.
Çevredekiler bebek diye baskı yapıyor
İş yerim ve çalışma arkadaşlarımı değiştim ortama uyum sağlayamıyorum.
Trafik kazası yaptığımız için araba şu anda yok onun sıkıntısınıda çekiyoruz. Depresyona girip kendimi bıraksam daha mı iyi yoksa güçlü anneler olucaz biz deyip katlanmak mı?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
off canım çok zor allahım inş tez zamanda kavuşturur bizi.. eşim 2 gece dışarıda kalıyor ya iş arkadaşım 2. evimi açmış dedi imalı ya bunlar nasıl insanlar yaaabenimde esim yanim da yok dun gece okadar cok agadimki
aksam olunca daha cook ozluyorum kocami gel aglayalim tatlim
benimde sacim cok fena dokuluyor du su yerine gidiyordu banyoda
bende gitdim sacimi kesdirdim simdi dokulmuyor bile
bide sana tavsiyem olsun atlar icin sampuan var onla yika sacini hem dokulmuyor hemde yenileri cikiyor
benim kardesim elini vursa saci dokulurdu kenc yasda kel kalacakdi
sonra at sampuani aldi ve simdin saclar hic dokulmuyo ve yerine gelmis saclar
sampuanda hayvanlar icin yem falan satilan yerde oluyo bizde ama sizde bilmem nerde satilir
tatlım millet de hep imalı 2. evimi açtı bilmem ne.. halbuki eşime kal gelme dedim 2 saat yol gelip uyuyup erkenden gidiyordu dinlenmeden ama canımı sıkıyor insanlar yaaasen eşinin işinden gücünden bunaldın yalnızsında sana da recep gibi bi koyun alıyım mı tasmayla gezdir :):) canımmm benim hepsi geçecek az kaldı ben çatlarım bu işi yapamam diyordum bak 1.5 senem kaldı 3 seneden :) hadi biraz kendine bak gez nette takıl bizimle ama kötü olma(
ben adettten önceki gün çooook mu çok yoruldum ağır yorganlar taşıdım kuşburnu turşu hiç durmadım uyumak için can attım resmen hiç dikkat edemedim benimde ilk kez olunca aklıma kötü şeyler geldiiibeklenenden uzun sürerse doğru doktora aklıma kötü şeyler geliyorr hemen gidiyor
Takmadım canım hatta bu ay kendi evim ve dayımın yeni taşınacağı evi temizledik dün evi ilaçladım küçük çöp sinekleri yüzünden ve bolca sinek ilacı soludum tavana zıplamalarım oldu hatta o yüzden sırtım ağrıyor...geçtiğimiz aylarda bunların bi tekini yapmazdım artık kafaca rahatım valla herkese de tavsiye ederim...senin miniğini yesinler nasıl gidiyor hamişlikbenim hiç umudumun calısmamın düzenli olmadıgı bir ayda geldi bebişim.annem bana dediki sen bu ay umutsuzsunya kafandan attın daha sakınsın bu ay bebek gelecek...içine doğmusdemekki onunda.belki stres yapmadıgın rahat oldugun için bu ay bir mucize gelir sanada canım
Kuzum burda bırcok arkadasın sıvılce cıktıgını ama hamıle olduklarını ogrendık hıc bellı olmaz ınsallah bebıs gelecek
Oh oh maaşallah canım benim çok güzel bi değer dilerim artışı uçsun gitsin...amin inşallahÇok teşekkür ederim darısı başınıza dua ediyorum sizler içinde bugün doktora gitti 90 çıktı betahcg, cuma günü tekrar gidecem 2 katına çıkmış olur inşallah. tekrar düşecek diye çok korkuyorum. dua edin bana.
ay canim benim arkadaslarda diyor ay senin kocan ne cok sehir disina cikiyor acabami?bende evet 2 ci karisina gitdi diyorumoff canım çok zor allahım inş tez zamanda kavuşturur bizi.. eşim 2 gece dışarıda kalıyor ya iş arkadaşım 2. evimi açmış dedi imalı ya bunlar nasıl insanlar yaaafesatlıkta üstlerine yok ben niye öyle olamıyorum işte böyle ağlayıp duruyorum markası neydi tatlım netten hemen alırım sen kullandın mı peki
ben iyi olsam millet üzüyor kuşum eşim üniv. gisdince 2 gece orda kalıyor millet diyorr ooo 2.evi açmış abisi diyor birine ev açmıştır.. sözde şaka bunlar ya insanı üzmek istiyorlar ya offf eşim abisini arayıp kızdı tabi onaOlur öyle arada, bi psikolojik destek alabilirsin bence canım. Sonuçta sen iyiysen her şey iyi olur.
hmmm cnm şimdi başladm bi kere 70000 i tamamlıyım dedim öyle biyetlendm içim rahat etmez bırakırsamCanim adetliykende cekilir burda bi kac arkadas lem yelid tek basina okunmaz okuyacaksaniz surenin tamamini okuyun dedi bende gunluk 7 fatiha 7 ihlas 7 felak 7 nas 7 ayetel kursiyi okuyorum bide cuma gunleri ya evvel cekiyorum aklima geldikcede Rabbi hebli mines salihin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?