tatlım millet de hep imalı 2. evimi açtı bilmem ne.. halbuki eşime kal gelme dedim 2 saat yol gelip uyuyup erkenden gidiyordu dinlenmeden ama canımı sıkıyor insanlar yaaa
pis insanlar yaa denir mi öyle benim eşim hep der o haltı yiyecek olan her yerde yer diyeay canim benim arkadaslarda diyor ay senin kocan ne cok sehir disina cikiyor acabami?bende evet 2 ci karisina gitdi diyorum
canim kardesime sorar adini soylerim
İnşallah sonuda güzel olur canım benım ama ben bu haftayı hasta olmadna atlatırsam ıyı sabah 6.30 7 gıbı banyo yapıyorum hazırlanıp ıse gıdıyorum sbah ayazı bır guzel ıcıme ıslıyor
canim aldirma o akli fesatliga calisan insanlaraben iyi olsam millet üzüyor kuşum eşim üniv. gisdince 2 gece orda kalıyor millet diyorr ooo 2.evi açmış abisi diyor birine ev açmıştır.. sözde şaka bunlar ya insanı üzmek istiyorlar ya offf eşim abisini arayıp kızdı tabi ona
AYYY SAKIN O SAÇLARININ DİPLERİNİ KURUT LÜTFEN(
tatlım millet de hep imalı 2. evimi açtı bilmem ne.. halbuki eşime kal gelme dedim 2 saat yol gelip uyuyup erkenden gidiyordu dinlenmeden ama canımı sıkıyor insanlar yaaa
aynen elisam ben koz vermiyorum ellerine ama dedim ona eve ben çıkmasını söyledim yazık yoruluyordu bunu diyen kadında emekliliği gelmiş yaşını başını almış ben onu güç duruma düşürdüm.. milletin yanında denir mi böyleTatlım herkes heresyı dıyor canını sıkma sen esıne guvenıyorsan sorun yok bak bız yenı evlenmıstık benım dugun ıznım 1 hafta esımın 3 gundu bende dıyordum o donemde esımı evde karsılarım bır guzel yemekelr yaparım esımı 2 gun aradılar yarın valızle gel ıl dısına cıkacaksın ıl dısına gıttı bır haftadan fazla sure kaldı ben cokkotu oldum cok mutsuzdum benım bu halımı gormuyor gıbı esımın teyzesı benı her gordugunde aaa gelıne bak daha ıkı gunde oglumuzu evden kacırdı konusuyormusun gelıyormu dıyor yok dıyorrr aaaa ıkna edemedın mı bu gelınde ıs yok dıyor hıc umursama bazı ınsanlar patavatsız oluyor malesef cevremızde cok var boyle ınsanlar
ben adettten önceki gün çooook mu çok yoruldum ağır yorganlar taşıdım kuşburnu turşu hiç durmadım uyumak için can attım resmen hiç dikkat edemedim benimde ilk kez olunca aklıma kötü şeyler geldiii
dogru soyluyo canim yapan burnunun dibindede yapar ben esime cok guveniyorum oyle bisey yapmazpis insanlar yaa denir mi öyle benim eşim hep der o haltı yiyecek olan her yerde yer diye
aynı eşim gibi konuştun tatlım evlenir myidim diyor ben öyle biri olsam salak insanlar r kafamızı dolduruyorBEN SANA DEDİM KUŞKU İNSANI YER BİTİRİR DİYE SEN O KUŞKULARI AT EĞER EŞİN ÖYLE BİR HAYATI İSTESEYDİ SENİNLE EVLENİR MİYDİ HELE Bİ OKUL BİTSİN HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH :)) GÜVEN BANA
Öyle yapmam lazım canım öruyorum bırde yoksa hastalanacagım
ay gerceekdenmi bende banyomu yapar sacimi toplar disari cikarim aksam eve geldiyimde saclar hic kurmamisdirAYYY SAKIN O SAÇLARININ DİPLERİNİ KURUT LÜTFEN(
inş mutluluğumuz artarak devam eder canım :)dogru soyluyo canim yapan burnunun dibindede yapar ben esime cok guveniyorum oyle bisey yapmaz
bana esin neden gidiyor yurt disina acabami? diyen lerde esleriyle hep sorunlari var mutlulu diyiller bizde oyle olalim isdiyorlar ama onlara inatt mutluyum esimi seviyorum
evet canm prolaktin sorunum var gecen ay cikti daha doğrusu bakalim bu ay ne olacak..HAyırdır canım nedne üzülüyorsun.
Bak yeniden çalışmalara başlayacak iradeye sahipsin belirsiz durumda olanlar ne yapsın.
Senin neden bu kadar sürdü canım öncesinde düşük veya hormonal bir şey mi var?
aynen elisam ben koz vermiyorum ellerine ama dedim ona eve ben çıkmasını söyledim yazık yoruluyordu bunu diyen kadında emekliliği gelmiş yaşını başını almış ben onu güç duruma düşürdüm.. milletin yanında denir mi böylebende 3 sene üniv okudum sevgiliydik o da güvenir bana bende ona yani iyiyiz diye çekemiyenler yapıyor bunu
aynı eşim gibi konuştun tatlım evlenir myidim diyor ben öyle biri olsam salak insanlar r kafamızı dolduruyoreşimde bitsede kurtulsam gözüyle baıyor üniv. ye
Canım adına çok sevindim.Çıtırlarım naber? Ben hala zıp zıp zıplıyorum dünden beri
Canım onlar daha yeni nişanlandılar hatırlarsansa bize nişanı son anda haber vermişlerdi. Yoksa bebek mevzusu olsa bunlar beni topa koymuştu alim Allahcanım benim senin durumunda zor allah yardım etsin yaaa bebek için kıskançlık mı olurmuş ben nasıl seviniyorum birilerini hamile görünce saçmalamış onlarben gücümün sonunu kullanıyorum eşim artık yanımda olup destek vermezse sonumu iyi görmüyorum işe hiç isteyerek gidemiyorum artık zaten okulda problem çok yani O.. luk yapıp para kazanan veliler var hatta o işi evine taşıyan var ona zaten ayrı bi üzülüyorum offf
ben iyi olsam millet üzüyor kuşum eşim üniv. gisdince 2 gece orda kalıyor millet diyorr ooo 2.evi açmış abisi diyor birine ev açmıştır.. sözde şaka bunlar ya insanı üzmek istiyorlar ya offf eşim abisini arayıp kızdı tabi ona
ama bu sana çok zararlı ben inandıramadım yapma bebişten önce sağlıklı bir elisa üşütürsen antibiyotik kullanmadan kalkamazsın bakk
Canım adına çok sevindim.
DEmiştik değil mi dua et bekle diye değil mi?
Canım onlar daha yeni nişanlandılar hatırlarsansa bize nişanı son anda haber vermişlerdi. Yoksa bebek mevzusu olsa bunlar beni topa koymuştu alim Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?