- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
o yaştakilerin kafalarında sıkıntı var demek ki :) evet elisam inş daha da mutlu oluruz :)Gülüm benim onlara inat daha mutlu olun seni öyle gördukce daha cok ustune gelırler bana dıyen 65 yasında
AMIN CANIM ONLARA INATinş mutluluğumuz artarak devam eder canım :)
evet hatırlıyorum o meseleyi hatta bayramda oraya gitmek istemelerini şimdi nasılsın kaynanan tarafıyla ..Canım adına çok sevindim.
DEmiştik değil mi dua et bekle diye değil mi?
Canım onlar daha yeni nişanlandılar hatırlarsansa bize nişanı son anda haber vermişlerdi. Yoksa bebek mevzusu olsa bunlar beni topa koymuştu alim Allah
niye ki dün ne oldu ?:)
Canim cok stres yaptin kafa dagit biraz hangi sehirdeydin sen bi spor a falan yazil daha once de yapiyomussun bak alisip birakinca depresyona giriyo insan.. sac dkulmesi falan da ondan anne olcan sen bedenini guclu tutman lazim hepimizin tabiki de..esin de ne güzel üniversite ye gidiyo darisi benimkinin basina gitsin de haftada uc gitsin diye dudüşünüyorum ☺canım benim yaaa inş hamişliktendir okudum şişmiş göğüslerde :) benim kocam sınava gitti haftada 2 gece yalnızım böyle canım hiçbirşey yapmak istemiyor senin gibi iştahım açıldı spor yapamıyorum sivilcem arttı saçım dökülüyor ne bileyimkötüyüm işte
canim yok yaa bu sabah yine test yaptim bu ay testlere gitti paraciklar.. suan olsam da kan versem ilaca baslasam derdindeyim prolaktin yükseldi ve suan emziren kadinlardan beterim nasil sis ve agri var zaten buyuk normalde o yetmzemis gibicanım senin işe dönmesi güzel sankii bu işin ucunda bebiş var bende hamişken iştahım tavan yapmıştı göğüslerde fenaydı :) güzel haberlerin olur inşallah :)
o yaştakilerin kafalarında sıkıntı var demek ki :) evet elisam inş daha da mutlu oluruz :)
etrafa güvenmediğim belli ediyorum sanırım inan biliyorum yapmaz büyük konuşmayayım ama umarım kafamıza bunları sokanlar uzak durur bizden :)al işte eşine güvenmediğini sakın belli etme bir daha sen okumuşsun mesleğin elinde güzelsin çalışıyorsun ıvır zıvır işlerden uzak düzgün bir kadınsın niye diğerlerine baksın :)) bunları çocuklardan sonra torunlar olduğunda düşünürüz henüz çok yeniyiz :))
ay gerceekdenmi bende banyomu yapar sacimi toplar disari cikarim aksam eve geldiyimde saclar hic kurmamisdir
ne yan etkisi var
acaba saclarim oyuzden mi dokuluyor
Canım adına çok sevindim.
DEmiştik değil mi dua et bekle diye değil mi?
Canım onlar daha yeni nişanlandılar hatırlarsansa bize nişanı son anda haber vermişlerdi. Yoksa bebek mevzusu olsa bunlar beni topa koymuştu alim Allah
O aglana isini ben dun yaptim markete gitmistik esime kizgindim biraz tuttum kendimi tuttum asansorde saldim eve girdik sarildim agladim.. konustuk biraz rahatladim sen de gelince agla canm iyi geliyo adet doneminde bi ihtiyac bence gözyaşıkaygılım biti oturup ağlasa yanımda sular seller bilemiyorum birden oldu kocam yok dediğim gibi regl çok ağır kanamalı sivilce kiloda artıyor saçım dökülüyor bu da beni çok mu çok rahatsız ediyor
Ayyy kuzum senin haberin yok mu? Dün ameliyat günü için erkek olan son bulduğum doktorun yanına gittim konuşmaya. Pat diye ultrasona aldı beni. Polibim 5 mm ymiş ve kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an dedi. Cuma günü yumurtalarıma bakacak tekrar çağırdı. Sonra eşime sperm testi ve benim hormonlarıma bakılacak. Hepsi normal çıkarsa tedaviye başlarız, aşılama vs dedi. Yani polibim bebişe engel değilmiş. Cuma günü yumurtalarımın durumuna göre ilişki günleri verecek.
inş gider canım en güzel yerlere gelirller benim eşim çok kafaya taktı ben öğretmenim o tekniker diye millet aslındaa söylendi o da kafaya taktı şimdi mutlu o ama ben alışamadım yanımda olmamasınaCanim cok stres yaptin kafa dagit biraz hangi sehirdeydin sen bi spor a falan yazil daha once de yapiyomussun bak alisip birakinca depresyona giriyo insan.. sac dkulmesi falan da ondan anne olcan sen bedenini guclu tutman lazim hepimizin tabiki de..esin de ne güzel üniversite ye gidiyo darisi benimkinin basina gitsin de haftada uc gitsin diye dudüşünüyorum ☺
canim yok yaa bu sabah yine test yaptim bu ay testlere gitti paraciklar.. suan olsam da kan versem ilaca baslasam derdindeyim prolaktin yükseldi ve suan emziren kadinlardan beterim nasil sis ve agri var zaten buyuk normalde o yetmzemis gibi
Canim cok stres yaptin kafa dagit biraz hangi sehirdeydin sen bi spor a falan yazil daha once de yapiyomussun bak alisip birakinca depresyona giriyo insan.. sac dkulmesi falan da ondan anne olcan sen bedenini guclu tutman lazim hepimizin tabiki de..esin de ne güzel üniversite ye gidiyo darisi benimkinin basina gitsin de haftada uc gitsin diye dudüşünüyorum ☺
canim yok yaa bu sabah yine test yaptim bu ay testlere gitti paraciklar.. suan olsam da kan versem ilaca baslasam derdindeyim prolaktin yükseldi ve suan emziren kadinlardan beterim nasil sis ve agri var zaten buyuk normalde o yetmzemis gibi
sagol cnm kahve falımda ocak ayında hamile kalcagm cıktı falainanma falsız kalma derler bakıcaz artık.Ilaclar iyi gelirde minigin gobusune konar insaAllah:)
Mgulum tatlim sen ne bakiyorsun oyle insanlara onlar kendileri yapiyordur senin kocanida oyle saniyorlardir mutlu olmani cekemiyorlar belli gecen bizde esimle bi akrabasina gittik esim lavobodayken dayisinin oglu geldi oraya bana esin nerde dedi bende lavoboda dedim simdi dostuyla konusuyordur esin dedi tlfnuda benim yanimda esimin him olsun konussun istersen sende konus dedim citi cikmadioff canım çok zor allahım inş tez zamanda kavuşturur bizi.. eşim 2 gece dışarıda kalıyor ya iş arkadaşım 2. evimi açmış dedi imalı ya bunlar nasıl insanlar yaaafesatlıkta üstlerine yok ben niye öyle olamıyorum işte böyle ağlayıp duruyorum markası neydi tatlım netten hemen alırım sen kullandın mı peki
öyle sanırım aradı şimdi eşim tutamadım ağladım bende o da üzüldü tabi bi sorun yok falan teselli ediyor bebek falan değil mevzu dedim tuhaf oldum yaaaO aglana isini ben dun yaptim markete gitmistik esime kizgindim biraz tuttum kendimi tuttum asansorde saldim eve girdik sarildim agladim.. konustuk biraz rahatladim sen de gelince agla canm iyi geliyo adet doneminde bi ihtiyac bence gözyaşı
tatlım her şey üst üsteydi evet yaaa insanlardan artık her şey beklenir kendi pisliklerini dışarı yansıtıyorlarMgulum tatlim sen ne bakiyorsun oyle insanlara onlar kendileri yapiyordur senin kocanida oyle saniyorlardir mutlu olmani cekemiyorlar belli gecen bizde esimle bi akrabasina gittik esim lavobodayken dayisinin oglu geldi oraya bana esin nerde dedi bende lavoboda dedim simdi dostuyla konusuyordur esin dedi tlfnuda benim yanimda esimin him olsun konussun istersen sende konus dedim citi cikmadi
evet tatlım ne zaman kötü bişey yaşasam üstüne bu ekleniyor eşim aradı ağladım o da üzüldüSlm kızlar giremedim bu aralar işler yoğun kuyum kaziliyor isten çıkarılabilirim sizleri de özledim okiyamadim tek tekPamukprncess canım sakin başkalarının lafına bakıp kocana sarma anladığım birileri bişeyler söylemiş
evet sporumu da bıraktım saldım kendimiCanim cok stres yaptin kafa dagit biraz hangi sehirdeydin sen bi spor a falan yazil daha once de yapiyomussun bak alisip birakinca depresyona giriyo insan.. sac dkulmesi falan da ondan anne olcan sen bedenini guclu tutman lazim hepimizin tabiki de..esin de ne güzel üniversite ye gidiyo darisi benimkinin basina gitsin de haftada uc gitsin diye dudüşünüyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?