2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet hatırlıyorum o meseleyi hatta bayramda oraya gitmek istemelerini şimdi nasılsın kaynanan tarafıyla ..

niye ki dün ne oldu ?:)

Ayyy kuzum senin haberin yok mu? Dün ameliyat günü için erkek olan son bulduğum doktorun yanına gittim konuşmaya. Pat diye ultrasona aldı beni. Polibim 5 mm ymiş ve kesinlikle gebeliğe engel bi polip değil dedi. Ameliyata gerek yok şu an dedi. Cuma günü yumurtalarıma bakacak tekrar çağırdı. Sonra eşime sperm testi ve benim hormonlarıma bakılacak. Hepsi normal çıkarsa tedaviye başlarız, aşılama vs dedi. Yani polibim bebişe engel değilmiş. Cuma günü yumurtalarımın durumuna göre ilişki günleri verecek.

Canim cok stres yaptin kafa dagit biraz hangi sehirdeydin sen bi spor a falan yazil daha once de yapiyomussun bak alisip birakinca depresyona giriyo insan.. sac dkulmesi falan da ondan anne olcan sen bedenini guclu tutman lazim hepimizin tabiki de..esin de ne güzel üniversite ye gidiyo darisi benimkinin basina gitsin de haftada uc gitsin diye dudüşünüyorum ☺
canım senin işe dönmesi güzel sankii bu işin ucunda bebiş var bende hamişken iştahım tavan yapmıştı göğüslerde fenaydı :) güzel haberlerin olur inşallah :)
canim yok yaa bu sabah yine test yaptim bu ay testlere gitti paraciklar.. suan olsam da kan versem ilaca baslasam derdindeyim prolaktin yükseldi ve suan emziren kadinlardan beterim nasil sis ve agri var zaten buyuk normalde o yetmzemis gibi

o yaştakilerin kafalarında sıkıntı var demek ki :) evet elisam inş daha da mutlu oluruz :)

Ben cozemedım kuzum daha ılımlı yapıcı olmaları gerekırken ortalıgı bozmaya calısıyorlar ınsallah kuzum benım ınsallah mutlulugumuz kat ve kat artsın :)

etrafa güvenmediğim belli ediyorum sanırım inan biliyorum yapmaz büyük konuşmayayım ama umarım kafamıza bunları sokanlar uzak durur bizden :)

tosppaaa hamiş mi ?

kaygılım biti oturup ağlasa yanımda sular seller bilemiyorum birden oldu kocam yok dediğim gibi regl çok ağır kanamalı sivilce kiloda artıyor saçım dökülüyor bu da beni çok mu çok rahatsız ediyor
O aglana isini ben dun yaptim markete gitmistik esime kizgindim biraz tuttum kendimi tuttum asansorde saldim eve girdik sarildim agladim.. konustuk biraz rahatladim sen de gelince agla canm iyi geliyo adet doneminde bi ihtiyac bence gözyaşı

yaşaaasınnnn çok sevindimm hadi gözün aydı vee gelsinn bebişko :))

inş gider canım en güzel yerlere gelirller benim eşim çok kafaya taktı ben öğretmenim o tekniker diye millet aslındaa söylendi o da kafaya taktı şimdi mutlu o ama ben alışamadım yanımda olmamasına valla doktor avukat zengini çok geldi hani bakılmaz değildi tipleri ama ben onu çok sevdim para ile evlenemem ben dedim kimse istemedi evliliğimi aslına bakarsan eşimde etkilendi bu durumdan ama maşallah ben onun yerinde olsam bu kadar güçlü olmazdım belki aşkım güçlü yaptı onu bilemem inş çok mutlu oluruzz bet

bi doktora gitme vakti geldi öyleyse

benim orda ağrı var acaba oturuşumdan olur mu geçen günde olmuştu (

Mgulum tatlim sen ne bakiyorsun oyle insanlara onlar kendileri yapiyordur senin kocanida oyle saniyorlardir mutlu olmani cekemiyorlar belli gecen bizde esimle bi akrabasina gittik esim lavobodayken dayisinin oglu geldi oraya bana esin nerde dedi bende lavoboda dedim simdi dostuyla konusuyordur esin dedi tlfnuda benim yanimda esimin him olsun konussun istersen sende konus dedim citi cikmadi

O aglana isini ben dun yaptim markete gitmistik esime kizgindim biraz tuttum kendimi tuttum asansorde saldim eve girdik sarildim agladim.. konustuk biraz rahatladim sen de gelince agla canm iyi geliyo adet doneminde bi ihtiyac bence gözyaşı
öyle sanırım aradı şimdi eşim tutamadım ağladım bende o da üzüldü tabi bi sorun yok falan teselli ediyor bebek falan değil mevzu dedim tuhaf oldum yaaa

tatlım her şey üst üsteydi evet yaaa insanlardan artık her şey beklenir kendi pisliklerini dışarı yansıtıyorlar
evet tatlım ne zaman kötü bişey yaşasam üstüne bu ekleniyor eşim aradı ağladım o da üzüldü bugün iyi değilim reglden de kaynaklı olabilir zaten sanki kan kaybından ölcem o derece oldu bu sefer

evet sporumu da bıraktım saldım kendimi bi erden başlamalı tekrar saçımı da döküldüğü için kestim şimdi onlardan da memnun değilim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…