- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Şimdi durum aynı kayınvalide bursaya gitti. Zaten abiyle görüşmüyorum. Kızdanda haberim yok. Kızın kuzeni arıyor onada hep müsait değilim diyorum. Durum böyle anlayacağın.evet hatırlıyorum o meseleyi hatta bayramda oraya gitmek istemelerini şimdi nasılsın kaynanan tarafıyla ..
Aminnnnnnetrafa güvenmediğim belli ediyorum sanırım inan biliyorum yapmaz büyük konuşmayayım ama umarım kafamıza bunları sokanlar uzak durur bizden :)
Yok canım ameliyata gerek kalmadı çok şükürtosppaaa hamiş mi ?
Merak etme iş hayatında herkes için aynı şey geçerli ben bu sebepten iş yerimi değiştirdim. Şimdiyse neden bu bölüme geçtim diye uğraşıyorlar. GerizekalılarSlm kızlar giremedim bu aralar işler yoğun kuyum kaziliyor isten çıkarılabilirim sizleri de özledim okiyamadim tek tekPamukprncess canım sakin başkalarının lafına bakıp kocana sarma anladığım birileri bişeyler söylemiş
En dogrusunu yapmissin canim bana benziyosun sen de benim esim üniversite okumadi hic ama ben bunu sorun etmedjm çünkü dedigin gibi kimlerle tanistim en iyi meslek.grubunda ama ceviz kadar beyni olan.. bizde cevre sorun olmadi cunku durumları iyi ve bu susturdu belki de insanlara ya kariyer lazim ya da para susmalari icin.. ama bana aşk lazimdi ve bunu da askimda buldum ☺ allah bozmasin canim azimliymis esin maşallah. .inş gider canım en güzel yerlere gelirller benim eşim çok kafaya taktı ben öğretmenim o tekniker diye millet aslındaa söylendi o da kafaya taktı şimdi mutlu o ama ben alışamadım yanımda olmamasınavalla doktor avukat zengini çok geldi hani bakılmaz değildi tipleri ama ben onu çok sevdim para ile evlenemem ben dedim kimse istemedi evliliğimi aslına bakarsan eşimde etkilendi bu durumdan ama maşallah ben onun yerinde olsam bu kadar güçlü olmazdım belki aşkım güçlü yaptı onu bilemem inş çok mutlu oluruzz bet
Canım dönemsel belkide bir kaç hafta öncesine kadar gece rüyalarımda ağlıyordum eşim uyandırıyordu. Şimdiyse her şeyi dalgaya almaya çalışıyorum. Belki ben kendimi bırakırsam eşim daha çok üzülür diye daha hızlı toparlandım sende dene istersenkızlar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim sanal da olsa böyle moral moivasyonu dışarıda bulamamhepiniz süper kızlarsınız göbüşünüz dolar inş bu simgeyi de çok severdim yeniden gelmiş bak Mogami hamişlere bunu kullan
Bosver sen o fitne insanlari canim kanaman cok mu oluyor bi dr mi gitsen acabatatlım her şey üst üsteydi evet yaaa insanlardan artık her şey beklenir kendi pisliklerini dışarı yansıtıyorlar
evet tatlım ne zaman kötü bişey yaşasam üstüne bu ekleniyor eşim aradı ağladım o da üzüldübugün iyi değilim reglden de kaynaklı olabilir zaten sanki kan kaybından ölcem o derece oldu bu sefer
yaşaaasınnnn çok sevindimm hadi gözün aydı vee gelsinn bebişko :))
cnm bende şimdilik bir sorun yok.zaten göbiş biraz vardı kabızlık bebek derken epey cıktı karnımTakmadım canım hatta bu ay kendi evim ve dayımın yeni taşınacağı evi temizledik dün evi ilaçladım küçük çöp sinekleri yüzünden ve bolca sinek ilacı soludum tavana zıplamalarım oldu hatta o yüzden sırtım ağrıyor...geçtiğimiz aylarda bunların bi tekini yapmazdım artık kafaca rahatım valla herkese de tavsiye ederim...senin miniğini yesinler nasıl gidiyor hamişlik
Umarım dediğin gibi olur fıstık
Oh oh maaşallah canım benim çok güzel bi değer dilerim artışı uçsun gitsin...amin inşallah
iş hayatı ayrı bi stresŞimdi durum aynı kayınvalide bursaya gitti. Zaten abiyle görüşmüyorum. Kızdanda haberim yok. Kızın kuzeni arıyor onada hep müsait değilim diyorum. Durum böyle anlayacağın.
Aminnnnnn
Yok canım ameliyata gerek kalmadı çok şükür
Merak etme iş hayatında herkes için aynı şey geçerli ben bu sebepten iş yerimi değiştirdim. Şimdiyse neden bu bölüme geçtim diye uğraşıyorlar. Gerizekalılar
evet böyle parça parça geliyor bi de doktorda sıra lanet olası yerde ne cildiye ne sıra var ne kadın doğumcu bş.. taa bi aya kadar randevular doluBosver sen o fitne insanlari canim kanaman cok mu oluyor bi dr mi gitsen acaba
evet dönemsel aynen bana arada gelir böyle sağol kuzumCanım dönemsel belkide bir kaç hafta öncesine kadar gece rüyalarımda ağlıyordum eşim uyandırıyordu. Şimdiyse her şeyi dalgaya almaya çalışıyorum. Belki ben kendimi bırakırsam eşim daha çok üzülür diye daha hızlı toparlandım sende dene istersen
SINUZIT NE?O DÖKER Mİ BİLMİYORUM AMA SİNÜZİT OLURSUNUZ BAŞINIZ ÜŞÜTÜRSSE ALLAH KORUSUN
aynen ben onun kadar güçlü değilim mesela :) umarım mutlu oluruz hep bebişler de tamamlar aileyi :) ne güzel çevre sorunu yaşamamış eşin benim eşim bunu kafaya takardı.. şimdilerde mühendislik okuyunca unuttu bunları :)En dogrusunu yapmissin canim bana benziyosun sen de benim esim üniversite okumadi hic ama ben bunu sorun etmedjm çünkü dedigin gibi kimlerle tanistim en iyi meslek.grubunda ama ceviz kadar beyni olan.. bizde cevre sorun olmadi cunku durumları iyi ve bu susturdu belki de insanlara ya kariyer lazim ya da para susmalari icin.. ama bana aşk lazimdi ve bunu da askimda buldum ☺ allah bozmasin canim azimliymis esin maşallah. .
İyiyim tatlim gun asiri devam ediyoruz senin calismalar nasil gidiyor bu gece calisma yapacagiz bakalim
SINUZIT NE?
İyiyim tatlim gun asiri devam ediyoruz senin calismalar nasil gidiyor bu gece calisma yapacagiz bakalim
neyi kaçırdım ben :)İnşallah canım, ben de çok sevindim. Allahım hepimizi güldürsün inşallah
Him anladim canim hayirlisi olsun gecen ay benimkide 2 gun yogun parca parca gelmisti dr gidemedim bayrama denk gwldigi icin ondan sonrada sira aldim gidemedim hakkimizda hayirlisi olsunevet böyle parça parça geliyor bi de doktorda sıra lanet olası yerde ne cildiye ne sıra var ne kadın doğumcu bş.. taa bi aya kadar randevular doluçok sinirleniyorum bu duruma da
Bu azimli calismaya hayirlisiyla minnakin gelir insallah tatlim sabahlari dus alip sacini kurutmadan gidiyormussun tatlim saclarini kurut lutfen hasta olursun bak kendine dikkat et olurmuHadı bakalım calısmalrın sonucunu alırız ınsallah valla tatlım benım yogun gııdyor 12 de calısma oldu 13 bosgecıp 14de yapacaktım dune sımın ıstegı uzerıne dunde calısma oldu bugunde olacak yarında olur bu hafta ful gıdıyor bakalım sonuc ne olacak bılmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?