2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet hatırlıyorum o meseleyi hatta bayramda oraya gitmek istemelerini şimdi nasılsın kaynanan tarafıyla ..
Şimdi durum aynı kayınvalide bursaya gitti. Zaten abiyle görüşmüyorum. Kızdanda haberim yok. Kızın kuzeni arıyor onada hep müsait değilim diyorum. Durum böyle anlayacağın.
etrafa güvenmediğim belli ediyorum sanırım inan biliyorum yapmaz büyük konuşmayayım ama umarım kafamıza bunları sokanlar uzak durur bizden :)
Aminnnnnn
tosppaaa hamiş mi ?
Yok canım ameliyata gerek kalmadı çok şükür
Merak etme iş hayatında herkes için aynı şey geçerli ben bu sebepten iş yerimi değiştirdim. Şimdiyse neden bu bölüme geçtim diye uğraşıyorlar. Gerizekalılar

En dogrusunu yapmissin canim bana benziyosun sen de benim esim üniversite okumadi hic ama ben bunu sorun etmedjm çünkü dedigin gibi kimlerle tanistim en iyi meslek.grubunda ama ceviz kadar beyni olan.. bizde cevre sorun olmadi cunku durumları iyi ve bu susturdu belki de insanlara ya kariyer lazim ya da para susmalari icin.. ama bana aşk lazimdi ve bunu da askimda buldum ☺ allah bozmasin canim azimliymis esin maşallah. .

Canım dönemsel belkide bir kaç hafta öncesine kadar gece rüyalarımda ağlıyordum eşim uyandırıyordu. Şimdiyse her şeyi dalgaya almaya çalışıyorum. Belki ben kendimi bırakırsam eşim daha çok üzülür diye daha hızlı toparlandım sende dene istersen

Bosver sen o fitne insanlari canim kanaman cok mu oluyor bi dr mi gitsen acaba

cnm bende şimdilik bir sorun yok.zaten göbiş biraz vardı kabızlık bebek derken epey cıktı karnım 9 ay sonra herhalde yusyuvarlar olucam.ben rahim filmi cekılcektım hatırlıyosan sonra kızdım sınırlendım para olmayınca özelde cektiremedim o ay,annem bn vericem parasını dediği hakde inat ettim çektirmedim.hiç de umudum yoktu o ay.bir önceki ayda mantar tam yum donemine denk gelmişti ve eşimle birlikte ilaç içmiştik.belkide o ilaç işe yaramış bile olabilir diyorum enfeksiyona mantara faydası olunca bir sonrakı ay tuttu bebişim.ayaklarımı üşütmedim.kendimi hep sıcak tuttum ama hiçde dikkat etmedim nasılsa tutmadı die ağırlıkta kaldırdım bol bol mekikde cektim.gerci şimdi bile yine okadar dikkat etmiyorum biryerlere uzanıyorum,atlıyorum arada.sakınılan göze cöp batarmış derler.korkup hayatı zehır etmeyede gerek yok.valla sırf cocuk düşsün die beler yapan kadınlar var.mevla yaşatacaksa herturlu yaşatıyor.sen kafandan attın ve beklemeye gectın vucut rahatlar emın ol.gebe kalman daha kolay olur sende hiç tahmın etmediğin bir ayda göbüşüne konacak bebişin ben inanıyorum.ama meryem suresini okumayı bıraktınmı bilmiyorum, bıraktınsa eğer üzülürüm gercekten.buhara oturma işlerinide tam olarak yapmadın.keşke elinden geleni ev ortamında yapsaydın keşke de aklında keşke yapsaydımlar kalmasaydı.ben 2 ay incir kürü bile yaptım tutmadı.en azından içimde keske yapsaydımlar kalmadı.umut mezarda biter bir insan için.umudunu yitirme sakın güzelim

iş hayatı ayrı bi stres eseslamazi26 tatlım umarım işleriniz yolunda gider.. benimkiler de fırsat bulsa eminim gitmemi ister de öğretmenlik diye bişey yapamıyorlar herkese güvenmemek lazım ben sınır koyuyorum mecburen araya

Bosver sen o fitne insanlari canim kanaman cok mu oluyor bi dr mi gitsen acaba
evet böyle parça parça geliyor bi de doktorda sıra lanet olası yerde ne cildiye ne sıra var ne kadın doğumcu bş.. taa bi aya kadar randevular dolu çok sinirleniyorum bu duruma da

evet dönemsel aynen bana arada gelir böyle sağol kuzum

aynen ben onun kadar güçlü değilim mesela :) umarım mutlu oluruz hep bebişler de tamamlar aileyi :) ne güzel çevre sorunu yaşamamış eşin benim eşim bunu kafaya takardı.. şimdilerde mühendislik okuyunca unuttu bunları :)

İyiyim tatlim gun asiri devam ediyoruz senin calismalar nasil gidiyor bu gece calisma yapacagiz bakalim

Hadı bakalım calısmalrın sonucunu alırız ınsallah valla tatlım benım yogun gııdyor 12 de calısma oldu 13 bosgecıp 14de yapacaktım dune sımın ıstegı uzerıne dunde calısma oldu bugunde olacak yarında olur bu hafta ful gıdıyor bakalım sonuc ne olacak bılmıyorum :)

KIZLARRRR 1.YIL SÜRPRİZİ YAPMIYORUM BEKARLIĞIMDAN BERİ HEP DEĞİŞİK YER BULDUM GEZMELİK YEMEKLİK VS ARTIK KOCAM BULSUN BEN SÜSLENİRİM O ARASIN BULSUN O ERKEK HEP HAZIRA KONUYOR ÇABALASIN BİZİM İÇİN KARAR VERDİM HİÇ Bİ ŞEY YAPMIYORUM

evet böyle parça parça geliyor bi de doktorda sıra lanet olası yerde ne cildiye ne sıra var ne kadın doğumcu bş.. taa bi aya kadar randevular dolu çok sinirleniyorum bu duruma da
Him anladim canim hayirlisi olsun gecen ay benimkide 2 gun yogun parca parca gelmisti dr gidemedim bayrama denk gwldigi icin ondan sonrada sira aldim gidemedim hakkimizda hayirlisi olsun

Bu azimli calismaya hayirlisiyla minnakin gelir insallah tatlim sabahlari dus alip sacini kurutmadan gidiyormussun tatlim saclarini kurut lutfen hasta olursun bak kendine dikkat et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…