2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

baş ağrısı yapıyor sinüslerin doluyor soğuk alınca sürekli burnunun üst tarafı tıkanıyor ağrı yapıyor benim bildiğim kadarıyla:)
AYDINLATDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM
BUNDAN SONRA DIKKAT EDERIM :)
BENIM ANNEMDE HEP BANYO YAPIP SACLARI YAS SKILDE DISARI CIKARDI VE SONRA BOYUNDAKI DAMARLAR KURUDU VE AGZI EYILDI TEDAVIYLE GECDI SONRA

Bu azimli calismaya hayirlisiyla minnakin gelir insallah tatlim sabahlari dus alip sacini kurutmadan gidiyormussun tatlim saclarini kurut lutfen hasta olursun bak kendine dikkat et olurmu

İnşallah canım benım annesıyle babası bu kadar calısıyor kendısıde hazırlıklara baslamıstır gelır ınsallah :) ayyyy benım dusuncelı arkadaslarım dıkkat eedrım kendıme yarından ıtıbaren babet gıymeyıde brıakıyorum ayaklarım usuyor ofıste artık saclarımı kuruturum yada gece banyo yapıp yatmaya calısırım

Amin canim insallah gelir minik tospan kendini usutme tatlim bende hic dikkat etmezdim sacimi kurutmadan cikardim disari esim kizardi hasta olacaksin diye simdi kurutuyorum oyy insallah teyze olurum ya mogami nerelerde aklim hala testine takildi insallah bebistir ya

herşeyi bıraktım kuzum bi yaptığım ov. testi o da bitsin diye yapıyorum...lakin geçen hafta 7 gün istihare yaptım ilk gün yatağa yattığımda bi bebek atladı kucağıma resmen irkildim yani o hisle ve rüyamda beyaz bulutlar mavi bi gökyüzü gördüm son gün rüyamda lapa lapa kar yağıyordu böyle pamuk gibi dökülüyordu o kadar...dua ediyorum o kadar...artık düşünmek istemiyorum bıktım çünkü ve zaten sorun olduğunu düşündükçe de kafam rahatladı...senin miniğin annesinin sakinleşmesini beklemiş gerçekten o günler geliyor tabi aklıma senin hsg yüzünden sinirlenmelerin falan...Rabbim çok büyük yüzünü güldürdü...Dilerim hepimizin yüzü gülsün

Amın canım benım amın ınssallah senınde bebısın gelsın kuzum benım bende teyze olmak ısıtıyorum hım kabarmasa kurutacagımda canım dalgalı kabarıyor kurutunca mogamı buralarda kuzum ınsallah bebısın gostergesıdır o gelsın bıze kucuk mogısler :)

Yildonumunuz kutlu olsun tatlim insallah seneye bebisinizle kutlarsiniz tabi ya sen suslen puslen esin supriz yapsin

Him simdi gordum mogamiyi rabbim isteyen herkese nasip etsin bebis

SirriEyvan tatlım nasılsın bugun hıc gorusemedık :)

İyiyim kuzum , mide bulantım var işte ,sık sık bir şeyler atıştırıyorum o zaman minimuma iniyor sağ olsun

Çok şaşırdım okuldaki olaya da... Kuzum kafana çok takmışsın onu da seni yıpratmış... gerçekten burda konuşmakla iyi yapıyorsun , ferahlarsın kuzum... kıyamam sana.. şu abiyi artık takma tamam mı bak sen daha çok üzülüyorsun , onlar iflah olmaz kötü insanlar bitanem...

Bendensiiinnn sürekli biz mi böyle şatafatlı süprizler yapacağız canım, Onlar yapıversin azcıııkkk

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
Hoşgeldin İyiyz sen nasılsın :)
ayy aynennn bu kadar olur ddklerinin aynısını ben yaşıorum ben de yengecim hemen gözler dolar ozman daha da sinirlenir bişey denmio sana die artık ben de alıştım cevap vermiorum için ağlıorum

Ya başlarda benim de ağrıma gider gözlerim dolardı ama bir süre sonra duyarsızlaşırlar. Mümkün olduğunca güçlü durmaya çalış karşısında sende ona laf çak. Ama kavga eder gibi değil gülerek cilveyle onlar bundan anlıyo. İçine çok atma olan sana olur. Ben 9ayda bu adamda bunları gördüm. Oğlak erkeği yapı olarak biraz düşünmeden söyler sivri dilini ancak böyle törpüleyebilirsin :)

kızlar burayada yazim eksik kalmasın bat 19 ekimdi adetim 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim değerim 26,5 çıktı sizce değerim nasıl ne kadarlık oluyo doktor daha yeni dedi bişe söylemedi

Sevındım canım benım cok sukur bırseyler atıstırınca gecıyor :)

Henüz 3 haftalık canım... sen 2 gün sonra tekrar kan ver, değerin en az 2 kat artmış olmalı o zaman... Hayırlı uğurlu olsuuun , değerin kat ve kat artsın inşaAllah

Hayırlı olsun canım.. Değerlerin günden güne artsın inşaAllah :)

Henüz 3 haftalık canım... sen 2 gün sonra tekrar kan ver, değerin en az 2 kat artmış olmalı o zaman... Hayırlı uğurlu olsuuun , değerin kat ve kat artsın inşaAllah

pazartesi tekrar randevum var aslında bugün tekrar kan verecektimde sonra vazgeçtim bi kaç bekliim inşallah dediğin gibi artar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…