- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
AYDINLATDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIMbaş ağrısı yapıyor sinüslerin doluyor soğuk alınca sürekliburnunun üst tarafı tıkanıyor ağrı yapıyor benim bildiğim kadarıyla:)
Bu azimli calismaya hayirlisiyla minnakin gelir insallah tatlim sabahlari dus alip sacini kurutmadan gidiyormussun tatlim saclarini kurut lutfen hasta olursun bak kendine dikkat et olurmu
Amin canim insallah gelir minik tospan kendini usutme tatlim bende hic dikkat etmezdim sacimi kurutmadan cikardim disari esim kizardi hasta olacaksin diye simdi kurutuyorum oyy insallah teyze olurum ya mogami nerelerde aklim hala testine takildi insallah bebistir yaİnşallah caninsallahm benım annesıyle babası bu kadar calısıyor kendısıde hazırlıklara baslamıstır gelır ınsallah :) ayyyy benım dusuncelı arkadaslarım dıkkat eedrım kendıme yarından ıtıbaren babet gıymeyıde brıakıyorum ayaklarım usuyor ofıste artık saclarımı kuruturum yada gece banyo yapıp yatmaya calısırım
herşeyi bıraktım kuzum bi yaptığım ov. testi o da bitsin diye yapıyorum...lakin geçen hafta 7 gün istihare yaptım ilk gün yatağa yattığımda bi bebek atladı kucağıma resmen irkildim yani o hisle ve rüyamda beyaz bulutlar mavi bi gökyüzü gördüm son gün rüyamda lapa lapa kar yağıyordu böyle pamuk gibi dökülüyordu o kadar...dua ediyorum o kadar...artık düşünmek istemiyorum bıktım çünkü ve zaten sorun olduğunu düşündükçe de kafam rahatladı...senin miniğin annesinin sakinleşmesini beklemiş gerçekten o günler geliyor tabi aklıma senin hsg yüzünden sinirlenmelerin falan...Rabbim çok büyük yüzünü güldürdü...Dilerim hepimizin yüzü gülsüncnm bende şimdilik bir sorun yok.zaten göbiş biraz vardı kabızlık bebek derken epey cıktı karnım9 ay sonra herhalde yusyuvarlar olucam.ben rahim filmi cekılcektım hatırlıyosan sonra kızdım sınırlendım para olmayınca özelde cektiremedim o ay,annem bn vericem parasını dediği hakde inat ettim çektirmedim.hiç de umudum yoktu o ay.bir önceki ayda mantar tam yum donemine denk gelmişti ve eşimle birlikte ilaç içmiştik.belkide o ilaç işe yaramış bile olabilir diyorum enfeksiyona mantara faydası olunca bir sonrakı ay tuttu bebişim.ayaklarımı üşütmedim.kendimi hep sıcak tuttum ama hiçde dikkat etmedim nasılsa tutmadı die ağırlıkta kaldırdım bol bol mekikde cektim.gerci şimdi bile yine okadar dikkat etmiyorum biryerlere uzanıyorum,atlıyorum arada.sakınılan göze cöp batarmış derler.korkup hayatı zehır etmeyede gerek yok.valla sırf cocuk düşsün die beler yapan kadınlar var.mevla yaşatacaksa herturlu yaşatıyor.sen kafandan attın ve beklemeye gectın vucut rahatlar emın ol.gebe kalman daha kolay olur sende hiç tahmın etmediğin bir ayda göbüşüne konacak bebişin ben inanıyorum.ama meryem suresini okumayı bıraktınmı bilmiyorum, bıraktınsa eğer üzülürüm gercekten.buhara oturma işlerinide tam olarak yapmadın.keşke elinden geleni ev ortamında yapsaydın keşke de aklında keşke yapsaydımlar kalmasaydı.ben 2 ay incir kürü bile yaptım tutmadı.en azından içimde keske yapsaydımlar kalmadı.umut mezarda biter bir insan için.umudunu yitirme sakın güzelim
AYDINLATDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM
BUNDAN SONRA DIKKAT EDERIM :)
BENIM ANNEMDE HEP BANYO YAPIP SACLARI YAS SKILDE DISARI CIKARDI VE SONRA BOYUNDAKI DAMARLAR KURUDU VE AGZI EYILDI TEDAVIYLE GECDI SONRA
neyi kaçırdım ben :)
Amin canim insallah gelir minik tospan kendini usutme tatlim bende hic dikkat etmezdim sacimi kurutmadan cikardim disari esim kizardi hasta olacaksin diye simdi kurutuyorum oyy insallah teyze olurum ya mogami nerelerde aklim hala testine takildi insallah bebistir ya
Yildonumunuz kutlu olsun tatlim insallah seneye bebisinizle kutlarsiniz tabi ya sen suslen puslen esin supriz yapsinKIZLARRRR 1.YIL SÜRPRİZİ YAPMIYORUM BEKARLIĞIMDAN BERİ HEP DEĞİŞİK YER BULDUM GEZMELİK YEMEKLİK VS ARTIK KOCAM BULSUN BEN SÜSLENİRİM O ARASIN BULSUN O ERKEK HEP HAZIRA KONUYOR ÇABALASIN BİZİM İÇİN KARAR VERDİM HİÇ Bİ ŞEY YAPMIYORUM
OHH NE GÜZEL O ZAMAN GELSİN BEBİŞİNİZPolip ameliyatı olacaktım ya canım, doktor gerek yok dedi. Küçükmüş polip. Bebeğe engel olmaz bu polip dedi. Ameliyata gerek kalmadı yani.
Him simdi gordum mogamiyi rabbim isteyen herkese nasip etsin bebisAmın canım benım amın ınssallah senınde bebısın gelsın kuzum benım bende teyze olmak ısıtıyorum hım kabarmasa kurutacagımda canım dalgalı kabarıyor kurutunca mogamı buralarda kuzum ınsallah bebısın gostergesıdır o gelsın bıze kucuk mogısler :)
SirriEyvan tatlım nasılsın bugun hıc gorusemedık :)
canım benim senin durumunda zor allah yardım etsin yaaa bebek için kıskançlık mı olurmuş ben nasıl seviniyorum birilerini hamile görünce saçmalamış onlarben gücümün sonunu kullanıyorum eşim artık yanımda olup destek vermezse sonumu iyi görmüyorum işe hiç isteyerek gidemiyorum artık zaten okulda problem çok yani O.. luk yapıp para kazanan veliler var hatta o işi evine taşıyan var ona zaten ayrı bi üzülüyorum offf
tatlım her şey üst üsteydi evet yaaa insanlardan artık her şey beklenir kendi pisliklerini dışarı yansıtıyorlar
evet tatlım ne zaman kötü bişey yaşasam üstüne bu ekleniyor eşim aradı ağladım o da üzüldübugün iyi değilim reglden de kaynaklı olabilir zaten sanki kan kaybından ölcem o derece oldu bu sefer
KIZLARRRR 1.YIL SÜRPRİZİ YAPMIYORUM BEKARLIĞIMDAN BERİ HEP DEĞİŞİK YER BULDUM GEZMELİK YEMEKLİK VS ARTIK KOCAM BULSUN BEN SÜSLENİRİM O ARASIN BULSUN O ERKEK HEP HAZIRA KONUYOR ÇABALASIN BİZİM İÇİN KARAR VERDİM HİÇ Bİ ŞEY YAPMIYORUM
Hoşgeldinslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ayy aynennn bu kadar olur ddklerinin aynısını ben yaşıorum ben de yengecim hemen gözler dolar ozman daha da sinirlenir bişey denmio sana die artık ben de alıştım cevap vermiorum için ağlıorum
İyiyim kuzum , mide bulantım var işte ,sık sık bir şeyler atıştırıyorum o zaman minimuma iniyor sağ olsun
Çok şaşırdım okuldaki olaya da... Kuzum kafana çok takmışsın onu da seni yıpratmış... gerçekten burda konuşmakla iyi yapıyorsun , ferahlarsın kuzum... kıyamam sana.. şu abiyi artık takma tamam mı bak sen daha çok üzülüyorsun , onlar iflah olmaz kötü insanlar bitanem...
Bendensiiinnnsürekli biz mi böyle şatafatlı süprizler yapacağız canım, Onlar yapıversin azcıııkkk
Him simdi gordum mogamiyi rabbim isteyen herkese nasip etsin bebis
Henüz 3 haftalık canım... sen 2 gün sonra tekrar kan ver, değerin en az 2 kat artmış olmalı o zaman... Hayırlı uğurlu olsuuun , değerin kat ve kat artsın inşaAllahkızlar burayada yazim eksik kalmasın bat 19 ekimdi adetim 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim değerim 26,5 çıktı sizce değerim nasıl ne kadarlık oluyo doktor daha yeni dedi bişe söylemedi
Hayırlı olsun canım.. Değerlerin günden güne artsın inşaAllah :)kızlar burayada yazim eksik kalmasın bat 19 ekimdi adetim 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı hemen kan verdim değerim 26,5 çıktı sizce değerim nasıl ne kadarlık oluyo doktor daha yeni dedi bişe söylemedi
Tam değil ama minimuma iniyor kuzum beniim.. sen nasılsın bugün tatlım beniimSevındım canım benım cok sukur bırseyler atıstırınca gecıyor :)
Henüz 3 haftalık canım... sen 2 gün sonra tekrar kan ver, değerin en az 2 kat artmış olmalı o zaman... Hayırlı uğurlu olsuuun , değerin kat ve kat artsın inşaAllah
OHH NE GÜZEL O ZAMAN GELSİN BEBİŞİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?