- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Hayırlı olsun canım.. Değerlerin günden güne artsın inşaAllah :)
Tam değil ama minimuma iniyor kuzum beniim.. sen nasılsın bugün tatlım beniim
İnşaAllah canım... inşaAllah uçar değeriinpazartesi tekrar randevum var aslında bugün tekrar kan verecektimde sonra vazgeçtim bi kaç bekliim inşallah dediğin gibi artar cnm
Evet çok şükür tatlım.. :)Çok sukur canım bunada sagol canım ıyıyım cok sukur :)
Evet çok şükür tatlım.. :)
İyi olmana sevindiiim... ne kadar kaldı batına bakiiim :)
Oy yerim , çok güzel canım... senin 28 demek ki döngün... o zaman güzel... 16 da da çalışmanı öneririm canım :)Kuzum bugun 14 gunum 12 13 ılıskı oldu bugunde olacak batıma tam 14 gun var :)
Henüz 3 haftalık canım... sen 2 gün sonra tekrar kan ver, değerin en az 2 kat artmış olmalı o zaman... Hayırlı uğurlu olsuuun , değerin kat ve kat artsın inşaAllah
Oy yerim , çok güzel canım... senin 28 demek ki döngün... o zaman güzel... 16 da da çalışmanı öneririm canım :)
sana katılıorum ya sakin anını bekleyip konuşuorum durumu ya da az sırnaşıorum yumuşuo öle ortam rahatlıo geçen dr a gidelim bebiş için diorum ne acele ediosun dio sora dönüo bu ay hamilesin bence dio yani umursamaz davranıo ama içi içini yio bebek die işte böle garip davranıo oğlaklarHoşgeldinİyiyz sen nasılsın :)
Ya başlarda benim de ağrıma gider gözlerim dolardı ama bir süre sonra duyarsızlaşırlar. Mümkün olduğunca güçlü durmaya çalış karşısında sende ona laf çak. Ama kavga eder gibi değil gülerek cilveyleonlar bundan anlıyo. İçine çok atma olan sana olur. Ben 9ayda bu adamda bunları gördüm. Oğlak erkeği yapı olarak biraz düşünmeden söyler sivri dilini ancak böyle törpüleyebilirsin :)
Yirim seni...geçmişi okuyordum anacım amma konuşmuşsunuz...tekrarlayacağım testi lakin ben silikleşmesini bekliyorum bakalım...Amin canim insallah gelir minik tospan kendini usutme tatlim bende hic dikkat etmezdim sacimi kurutmadan cikardim disari esim kizardi hasta olacaksin diye simdi kurutuyorum oyy insallah teyze olurum ya mogami nerelerde aklim hala testine takildi insallah bebistir ya
mavi ve beyaz görmek iyidir canım.umutlu ve hayırlı rüyalar.heleki kar bence bereket demektir.gönlünce mevla nasibini verecektir cnm.neler hissettigini biliyorum.insanın bu belirsizlik psikolojisini bozuyor.rahim filmi çekilmek seni cok rahatlatacaktır eminim.aklında soru işareti kalmıcakherşeyi bıraktım kuzum bi yaptığım ov. testi o da bitsin diye yapıyorum...lakin geçen hafta 7 gün istihare yaptım ilk gün yatağa yattığımda bi bebek atladı kucağıma resmen irkildim yani o hisle ve rüyamda beyaz bulutlar mavi bi gökyüzü gördüm son gün rüyamda lapa lapa kar yağıyordu böyle pamuk gibi dökülüyordu o kadar...dua ediyorum o kadar...artık düşünmek istemiyorum bıktım çünkü ve zaten sorun olduğunu düşündükçe de kafam rahatladı...senin miniğin annesinin sakinleşmesini beklemiş gerçekten o günler geliyor tabi aklıma senin hsg yüzünden sinirlenmelerin falan...Rabbim çok büyük yüzünü güldürdü...Dilerim hepimizin yüzü gülsün
şimdiden iyi yolculuklar canım gez toz kafanı dağıt...öperim çokKızlar merhaba :)
bu ay adet olmam beni psikolojik olarak çok etkiledi bir gece öncesine kadar geceleri yatakta oturup uykulı halimde 'karnında ne var' diyip duruyomuşum eşim yatırıyomuş ve çok irkiliyomuşum uykumda eşim diyo. Bide neyi kafana takıyosun sen ? bişeyden mi korkuyosun diyo. Aslında gündüzleyin hiçbişeyim yok yani. Düşünüyorum ama mesela ağlama krizlerine girmiyorum ahlayıp vahlamıyorum bilinçaltıma yerleşmiş bu durum.ayrıca yarın son adet günüm.
Neyse yarın değil öbür gün yani perşembe günü eşimle Ankaraya görümcemlere gidiyoruz eşimin birkaç gün yıllık izninden tatili var Ankarada geçircez ordan Çankırıya evli bnm yasmda teyzemin kızına da gidicez bu kisa tatilin bana iyi geleceğine inanıyorum
yarın valiz hazırlama kişisel işler derken yazmaya fırsatım olmaz diye şimdiden yazıyorum birkaç gün buralarda olamıcam. Oralarda buraya girecek fırsatım olur mu bilemiyorum
Bu sürede umarım hamile arkadaşlarımız çıkar ve döndüğümde sevinç çığlıklarınızı görürüm.
Seviyorum sizi kızlar. Konuşup dertleşmek dinlemek dinlenilmesi de bir haktır bana göre. Hakkınızı helal edin. Döndüğümde görüşürüz. Allah 'ıma emanetsiniz
Balıııııııııııııım herşey güzel olacak inşallah...Sakın stres yapmaGEÇMİŞ OLSUN CNM MİNİĞİM İYİDİR İNŞ YARIUN İKLİ TESTİMİZ VAR BİZ DOKTORA GİDİCEZZ BEBEĞİMİ GÖRÜCEM ENSE KALINLIGI VE BURUN CIKINTISINA BAKICAKLAR VE KAN ALICAKLAR
GÜZEL TEYZELERİMİZ BİZE DUA ETMEYİ SAKIN UNUTMAYIN
kuşum sakın çalışmaları bırakma olur mu...16 ve 18 i de değerlendirKuzum bugun 14 gunum 12 13 ılıskı oldu bugunde olacak batıma tam 14 gun var :)
evet sabırla martı bekliyorum hem kafaca hazırlamış olacağım kendimi hsg ye...hayra çıksın rüyalar kuzum...mavi ve beyaz görmek iyidir canım.umutlu ve hayırlı rüyalar.heleki kar bence bereket demektir.gönlünce mevla nasibini verecektir cnm.neler hissettigini biliyorum.insanın bu belirsizlik psikolojisini bozuyor.rahim filmi çekilmek seni cok rahatlatacaktır eminim.aklında soru işareti kalmıcak
şimdiden iyi yolculuklar canım gez toz kafanı dağıt...öperim çok
Balıııııııııııııım herşey güzel olacak inşallah...Sakın stres yapma
kuşum sakın çalışmaları bırakma olur mu...16 ve 18 i de değerlendir
Benim tavsiyemde 19. Güne kadar gün aşırı calısmaya devam et.benim ovu testınde pozitifi 14. Gün görür vucut ısımda genelde 19. Günlerde yukselirdi.yumun catlaması gecikebiliyor.hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Gün olan ilişkide tuttuhangi gunkü tuttu bilinmez sen işini şansa bırakma bu ay cnmİnşallah sonuda güzel olur canım bız guzel guzel calısıyorz :) evet tatlım 28 gunde bır oluyor canım artık gece calısıyorz 12.30 12 falan bugun bıraz daha gec calısırız ben bugunu yarını eee hadı senın hatrın ıcın 16 da degerlendırıım :)
Benim tavsiyemde 19. Güne kadar gün aşırı calısmaya devam et.benim ovu testınde pozitifi 14. Gün görür vucut ısımda genelde 19. Günlerde yukselirdi.yumun catlaması gecikebiliyor.hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Gün olan ilişkide tuttuhangi gunkü tuttu bilinmez sen işini şansa bırakma bu ay cnm
Son adet tarihin göz önünde bulundurlursa 3 haftalık , döllenme zamanına göre ise 1 haftalık olur evet...cnm benim kan sonucumda kağıtta bu değer için 1 haftalık yazıyo 1 haftalık gebelik olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?