2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bana sorarsan eğer kuşum 12 , 13 14 15 yapacaksan bir daha 17 de yap , yok eğer 15 i yapmazsan 16 ve 18 olsun :)

kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Canım ne zaman çıktı bu çizgi ? hemen belirdiyse büyük ihtimalle hamişsin... yarın sabah testi tekrar et olur muuuu :)

Bana sorarsan eğer kuşum 12 , 13 14 15 yapacaksan bir daha 17 de yap , yok eğer 15 i yapmazsan 16 ve 18 olsun :)

Kuzum ben o zaman soyle gıtsın 12 13 oldu 14 bugun olacak 15 de olsun ıstıyorum bırgun bosluk olsun 17 19 olsun olmazsa yanı benım calısma gunlerım 12 13 14 15 17 19 nasıl :)

Kuzum ben o zaman soyle gıtsın 12 13 oldu 14 bugun olacak 15 de olsun ıstıyorum bırgun bosluk olsun 17 19 olsun olmazsa yanı benım calısma gunlerım 12 13 14 15 17 19 nasıl :)
Daha iyi kuzum bu... üst üste çok yorulmayın sperm sayısında azalma olmasın diye dedim ben canım... :)

hemen değil canım 10- 15 dk sonra yani tamda bilmiyorum ben yaptım bıraktım banyoda 15 dk sonra bakmaya gittim.
Ooooo o zaman hamiş olman pek yüksek ihtimaaaalll
Varsa da başka testin gün içerisinde göstermeyebilir , yarın sabah ilk idrarla tekrarlaaaa

Daha iyi kuzum bu... üst üste çok yorulmayın sperm sayısında azalma olmasın diye dedim ben canım... :)

O benımde aklıma gelıyor canım bencede en ıyısı bu sonra yorgun dusecegızz yarında yaparız sonra gunasırıya donmus oluruz ondan sonra bıraz dınlenırız artık :)

kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................

Ben göremiyorum çizgi????

Ay gördüm gördüm orda çok silik bir çizgi test bölümü sarı olduğu için çok zor görülüyor ama gördüm dikkatli bakılınca yarın sabah kaç damla damlattın bilmiyorum kuzum ama 3 damla ile tekrarla bu testi.

kızlar idrar testi yaptm ve herzamanki gibi sonuç negatif biliyosunuz bn kolay kolay yapmiyorm 10 denem oldu 3.kezyaptım ikisinde moralim çooook bozulmustu ağlamıştım ama bu sefer ağlamıcm

Ooooo o zaman hamiş olman pek yüksek ihtimaaaalll
Varsa da başka testin gün içerisinde göstermeyebilir , yarın sabah ilk idrarla tekrarlaaaa

evet canım adet olcak gibi ağrım da var ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum yarın tekrarlıcam hasta olmazsam.

kuşum sabah tekrarla ve başından ayrılma evet var orda bi çizgi ama ilk 5 dk da çıkması lazım

hasta olmazsam yarın tekrarlıcam canım.

Ben göremiyorum çizgi????

İnşallah bebeişim benimledir ama şuan hiçbişey düşünemiyorum. hasta olmazsam yarın tekrarlıcam inşallah.

kızlar idrar testi yaptm ve herzamanki gibi sonuç negatif biliyosunuz bn kolay kolay yapmiyorm 10 denem oldu 3.kezyaptım ikisinde moralim çooook bozulmustu ağlamıştım ama bu sefer ağlamıcm
Sakın ağlama canım benim...ne kadar vardı ki batına ?

25 ekim bat cnm aksama kardeşimin doğum günü var annemlere gitcz zaten hazırlanıyorm test mi yapmıstım bn unuttum bile : )
Daha varmışşşş , ohhh ne güzeeel eğlenirsiniz doğum gününde hep beraber canım benim , nice senelere sağlıkla , mutlulukla

cnm benim 1 gün gecikti test yaptım aynen böyle hayalet gibi çıktı silik bile değil kan verdi 26,5 çıktı hemen bi kan testi yaptır için rahat etsin

Kizlar catlama ignemin 8. gunu bugun sirf cift cizgi gormek icin test yaptim iki cizgi cok hosmus iki cizgi gormek 6 gun sonrada cift cizgi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…