- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bana sorarsan eğer kuşum 12 , 13 14 15 yapacaksan bir daha 17 de yap , yok eğer 15 i yapmazsan 16 ve 18 olsun :)Hım anladım canım pekı sen kan gunde adet oluyorsun tamam canım ben bu haftayı ful gecırecegım böyle gıderse o zaman benım calısmalar soyle gıder 12 13 14 15 16 18 19 sence nasıl :) sansa bırakmam elımden gelenı yapacagım duamı edıp takdırı Allah'a bırakacagım
Canım ne zaman çıktı bu çizgi ? hemen belirdiyse büyük ihtimalle hamişsin... yarın sabah testi tekrar et olur muuuu :)kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Bana sorarsan eğer kuşum 12 , 13 14 15 yapacaksan bir daha 17 de yap , yok eğer 15 i yapmazsan 16 ve 18 olsun :)
hemen değil canım 10- 15 dk sonra yani tamda bilmiyorum ben yaptım bıraktım banyoda 15 dk sonra bakmaya gittim.Canım ne zaman çıktı bu çizgi ? hemen belirdiyse büyük ihtimalle hamişsin... yarın sabah testi tekrar et olur muuuu :)
Daha iyi kuzum bu... üst üste çok yorulmayın sperm sayısında azalma olmasın diye dedim ben canım... :)Kuzum ben o zaman soyle gıtsın 12 13 oldu 14 bugun olacak 15 de olsun ıstıyorum bırgun bosluk olsun 17 19 olsun olmazsa yanı benım calısma gunlerım 12 13 14 15 17 19 nasıl :)
Ooooo o zaman hamiş olman pek yüksek ihtimaaaalllhemen değil canım 10- 15 dk sonra yani tamda bilmiyorum ben yaptım bıraktım banyoda 15 dk sonra bakmaya gittim.
kuşum sabah tekrarla ve başından ayrılma evet var orda bi çizgi ama ilk 5 dk da çıkması lazımhemen değil canım 10- 15 dk sonra yani tamda bilmiyorum ben yaptım bıraktım banyoda 15 dk sonra bakmaya gittim.
kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Daha iyi kuzum bu... üst üste çok yorulmayın sperm sayısında azalma olmasın diye dedim ben canım... :)
kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Ben göremiyorum çizgi????
kızlar idrar testi yaptm ve herzamanki gibi sonuç negatif biliyosunuz bn kolay kolay yapmiyorm 10 denem oldu 3.kezyaptım ikisinde moralim çooook bozulmustu ağlamıştım ama bu sefer ağlamıcm
Yarin tekrarla canim insaAllah vardr:)kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Ooooo o zaman hamiş olman pek yüksek ihtimaaaalll
Varsa da başka testin gün içerisinde göstermeyebilir , yarın sabah ilk idrarla tekrarlaaaa
kuşum sabah tekrarla ve başından ayrılma evet var orda bi çizgi ama ilk 5 dk da çıkması lazım
Ben göremiyorum çizgi????
Ay gördüm gördüm orda çok silik bir çizgi test bölümü sarı olduğu için çok zor görülüyor ama gördüm dikkatli bakılınca yarın sabah kaç damla damlattın bilmiyorum kuzum ama 3 damla ile tekrarla bu testi.
Sakın ağlama canım benim...ne kadar vardı ki batına ?kızlar idrar testi yaptm ve herzamanki gibi sonuç negatif biliyosunuz bn kolay kolay yapmiyorm 10 denem oldu 3.kezyaptım ikisinde moralim çooook bozulmustu ağlamıştım ama bu sefer ağlamıcm
25 ekim bat cnm aksama kardeşimin doğum günü var annemlere gitcz zaten hazırlanıyorm test mi yapmıstım bn unuttum bile : )Sakın ağlama canım benim...ne kadar vardı ki batına ?
Daha varmışşşş , ohhh ne güzeeel eğlenirsiniz doğum gününde hep beraber canım benim , nice senelere sağlıkla , mutlulukla25 ekim bat cnm aksama kardeşimin doğum günü var annemlere gitcz zaten hazırlanıyorm test mi yapmıstım bn unuttum bile : )
sağol cnmDaha varmışşşş , ohhh ne güzeeel eğlenirsiniz doğum gününde hep beraber canım benim , nice senelere sağlıkla , mutlulukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?