kızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
Çok zıplama kızzzbugün kan tahlilide yaptırdık 90 çıktı değerlerim cuma günü tekrar gidecez allahın izniyle 2 kat artmış olur inşallah bu sefer bir problem çıkmaz. çok mutluyum zıp zıp oynayasım geliyor içimden allah isteyen herkese verir inşallah.
Ben şu an bile bazen dıorumkı acaba yokmu ıcımde bıseetmeye çalışıyorum canım cok zor bişey içinde bişey oldgnu biliyosun hissetmiyosun ama dusecekmıs gibi geliyo
O agri icin. Agzindaki zararli bakterileri agiz suyu olmadan olduremezin kuzum. Alkolsuz olanindan al listerine in. Dis ipi de al. Usenmeden 9 ay her gun yap. Sorun yasamazsin, en azindan iltihap olmaz.Cekilmemis sumagi tuzu bide kekogi sicak suya koyuyorum iliktan biraz sicak olunca agzimda calkalama hapiyorum baya iyi geliyor ama 10 dk sonra basliyor:)
12 13 14 cok sık olmus sanki günleri.gün aşırı bile olsa kafi bence.bende 28 günde bir döngüm.ama şuda varki illa ilişki olsun die kasmayın kendinizi.benim kocişde hergün olan ikişkilerden rahatsız oldu hep,gün aşırıyı tercih ettim hep ikimiz içinde hergün yorucu ve sıkıcı oluyordu.sırf atresten mecbur hissediyor insan birkaç kez başaramadık bile boşa calısma yaptık :) inş güzel haberini alıcaz bu ay.kocaya türk kahvesi sana en az yarım saat yatış ilişkiden sonra.poponın altına yastık yok yat, yüz üstüyat fark etmez ama yattHım anladım canım pekı sen kan gunde adet oluyorsun tamam canım ben bu haftayı ful gecırecegım böyle gıderse o zaman benım calısmalar soyle gıder 12 13 14 15 16 18 19 sence nasıl :) sansa bırakmam elımden gelenı yapacagım duamı edıp takdırı Allah'a bırakacagım
Canım cok zor gozukse de var gıbı ama yarın ılk ıdrarınla tekrarla ıns. 5 dk da da bak dahada netlesırse dogru kan vermeye :) Ins guzel sonuclar alırsınkızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
onuda alayım ya agrısı dursun bi daha olmasın diye hersey yapıyorum ama artık parolda etki etmiyor bugün iyice arttıO agri icin. Agzindaki zararli bakterileri agiz suyu olmadan olduremezin kuzum. Alkolsuz olanindan al listerine in. Dis ipi de al. Usenmeden 9 ay her gun yap. Sorun yasamazsin, en azindan iltihap olmaz.
canım yasin süresinin 82-83 ayetlerini ağrıyan dişin üzerine şehadet parmağını koyup 7 defa okursan diş ağrısı kesermiş bi dene istersenonuda alayım ya agrısı dursun bi daha olmasın diye hersey yapıyorum ama artık parolda etki etmiyor bugün iyice arttı
12 13 14 cok sık olmus sanki günleri.gün aşırı bile olsa kafi bence.bende 28 günde bir döngüm.ama şuda varki illa ilişki olsun die kasmayın kendinizi.benim kocişde hergün olan ikişkilerden rahatsız oldu hep,gün aşırıyı tercih ettim hep ikimiz içinde hergün yorucu ve sıkıcı oluyordu.sırf atresten mecbur hissediyor insan birkaç kez başaramadık bile boşa calısma yaptık :) inş güzel haberini alıcaz bu ay.kocaya türk kahvesi sana en az yarım saat yatış ilişkiden sonra.poponın altına yastık yok yat, yüz üstüyat fark etmez ama yatt
İnşaAllah canım.. Belkide o zamana kadar oooo...evet sabırla martı bekliyorum hem kafaca hazırlamış olacağım kendimi hsg ye...hayra çıksın rüyalar kuzum...
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Eveett... Bence 2 gün sonra bidaha yaparsan daha da koyulaşırkızlar bu sabah yaptığım test sanki orda bişey mi var ??? Dünkü test negatifti bugün bat ve ben orda bişey gördüm sandım hayalet gibi.......................
inşallaaaaaaahhhhİnşaAllah canım.. Belkide o zamana kadar oooo...
bence bugünü boş geçmeniz iyi oldu kuzum...spermler artar...sana tavsiyem 15 16 ve 18 te çalışKızlar bız 12 13 calıstık malesef bugun calısamayacagız gıbı esım yorgunum dedı yumu kacırabılırım muhtemelen
Geçmiş olsun tatlım... Yat dinlen bir süre.. Zaruriyet haricinde hiç kalkma.. İnşaAllah düzelecektir.. Rabbim yardımcın olsun..Mrb kizlar bugun ikili tarama icin hastaneye gittim doktor ulteasonda bakarken hersey yolunda herhangi bi sorun yok yanliz icerde cok kucuk bi kanama olmus bol yat dinlen is yapma dedi cok korkutorum suan uzandim bebegime bisey olmasindan korkuyorum bebegim iyiymis sadece kucuk bi kanama var dedi vajinada yok istirahat et dedi varni bole durumu olup gecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?