2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence bugünü boş geçmeniz iyi oldu kuzum...spermler artar...sana tavsiyem 15 16 ve 18 te çalış

Bugun catlasa yarına kalırmı kacırma ıhtımaım kuzum ama dıyorumkı ılıskı yasayalı daha 24 saat olmadı zaten bugun catlasa bıle kacmaz sanırım dıyorum yarın gece deglde daha erken olur mesela ayyy bılemedım kuzum oyle olur sanırım canım dedıgın gıbı bende 28 gunde bır olunca 14 bugun catlr dıye dusnuyorum o yuzden bırazcık stres oldum

SirriEyvan ım bızım bugun calısma yok mogamıcım boyle daha ıyı 15 16 18 calıs dıyor muhemeln oyle olur ne yapalım canım kısetımızde varsa bu calısmaylada utar yeterkı Rabbım ol desın

yok yok sen sıkma canını içerde sperm var şuanda çatlama bugün olduysa içerdekiler döller yumoşu...streste yapma unutmaya çalış

yok yok sen sıkma canını içerde sperm var şuanda çatlama bugün olduysa içerdekiler döller yumoşu...streste yapma unutmaya çalış

Tamam üstadım bilgilerinize güveniyorum içim rahat kuzum bu hafta sebebını bılmedıgım bır enerjı rahatlık var :)

coook gecmis olsun canim yaa cok sevindim senin adina hayirli haberlerini beklihoruz senin de arkadaslarinda

Tamam üstadım bilgilerinize güveniyorum içim rahat kuzum bu hafta sebebını bılmedıgım bır enerjı rahatlık var :)
canim benimde ayni durum bugun catladi diye dusunuyorum dun aksam iliski oldu doktor ayin 20 21 22 sinde iliski dedi ama ben bugunu atlayip yarin a iliskiyi erteledim carsamba geceleri hayirli degilmis bende marifetname diye kitap var din ustune yapmamiz gereken hayirli gunler hayirsiz gunleri soyleyen insallah uymaya calisiyorum

Hım anladım canım ben 20 21 de ılıskı oldu 22 de olmayacak gıbı olmaz muhtemeln hım carsambanın hayırsız oldugunu bılmıyordum canım tesekkur ederım bende yarın ılıskı olur sonrasındada olur sonra gun asırı devam ederım dıye dusunuyorum senın adetın kac gunde bır oluyor bat ne zaman

bende seni yerim...insallah dahada koyulasirda hamis olursun tatlim
yaptım yine hemen hemen aynı çıktı...yarın sonuncuyu da yapıcam ve böylece ov. testi maceram bitecek...bugün çalışmada yaptık eşimle...kısmet artık balım

yaptım yine hemen hemen aynı çıktı...yarın sonuncuyu da yapıcam ve böylece ov. testi maceram bitecek...bugün çalışmada yaptık eşimle...kısmet artık balım
Hayirlisi olsun tatlim insallah vakti gelmistirde gobusune konmustur bebisin

Canim ben calistim 1 saat once simdi ben hayirsiz bisey mi yaptim baska hangi gunler hayirsizmis canim

Canim ben calistim 1 saat once simdi ben hayirsiz bisey mi yaptim baska hangi gunler hayirsizmis canim

Wuslatım bız yapamadık esım yorgunum dedı yarın yapacagız kısmet bakalım kısmetımızde varsa olur ınsalah zamanı gelmıstırde bu ay hayırlıısyla gobuslerımız dolar :)

canım yasin süresinin 82-83 ayetlerini ağrıyan dişin üzerine şehadet parmağını koyup 7 defa okursan diş ağrısı kesermiş bi dene istersen
Tamam yapim abdestsiz olurmu ki acep abdest almaya bile korkuyorum su degince bile aciyor

Wuslatım bız yapamadık esım yorgunum dedı yarın yapacagız kısmet bakalım kısmetımızde varsa olur ınsalah zamanı gelmıstırde bu ay hayırlıısyla gobuslerımız dolar :)
Hayirlisi olsun canim bugun catlasa bile geceden kalan spermler doller vakti gelmisse canim bizde hep gun asiri calistik bakalim kismet amin insallah zamanidir

vallahi kitapta ki yazani soyledim birde pazar gunu yani cocuk asi hayirsiz yaziyo oncesindr bende bilmiyordum arkadasim bebek isini duyunca elime tutusturdu insallah rabbim hayirli evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…