2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

vallahi kitapta ki yazani soyledim birde pazar gunu yani cocuk asi hayirsiz yaziyo oncesindr bende bilmiyordum arkadasim bebek isini duyunca elime tutusturdu insallah rabbim hayirli evlatlar nasip eder
Amin canim insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olsun him hic bilmiyordum neysebidahakine dikkat ederim

kızlar hepinize selam bugün kürtajın 35.günü geçen hafta adet oldum bitti bat 10 kasım önümüzdeki hafta kanda pıhtılaşma testi yaptırıcam 20 kasımda korunmayı bırakıcam eşimle aramız düzeldi ama ben ona hala soğuğum bu hafta evlilik yıldönümümüz ama annesinin beli ağrıyomuşoraya gidicez bana söyledi ben de ilk yıldönümümüzü ailenle geçiricez bravoiyi peki dedim.. çok üzülüyorum sizce ben mi abartıyorum çok mu beklenti içindeyim ben kendimi göremiyorum siz bişeyler diyin çocuk istiyorum diyo ben de çok istiyorum ama heyecanım yok kürtajdan dolayı sanırım of offf

BAŞBAŞA OLUP ISINMANIZ GEREK TATLIM SİZ zor bi süreçten geçtiniz bence abartmıyorsun :) hayırlısı olsun tabi geçmiş olsuna gdilir ama yıldönümü de başbaşa kutlanılabilir :)

benim bat karisik oldu buay ayin 5 de ilk lekelenme flan oldu ayin 9 da sokuldum 10 da doktora gittim bende beklenrn bata ayin 5 diye yazdirdim doktor 20 21 22 diye gun verdigine gore catlama bugunlerde olcak sol tarafimda agriyor akinti da var buyuk ihtimal catladi yarin esimi uykudan uyandira bilirsem sabah olmazsa aksamina dusunuyorum hayirlisi olur insallah hakkimizda

BAŞBAŞA OLUP ISINMANIZ GEREK TATLIM SİZ zor bi süreçten geçtiniz bence abartmıyorsun :) hayırlısı olsun tabi geçmiş olsuna gdilir ama yıldönümü de başbaşa kutlanılabilir :)
az önce telfnda söyledi ben de öyle tepki verdim sağlık bu o mu önemli yıldönümümü dedi 12de gelecek yine suratım asık karşılıcam onu tepki vericem ve tartışıcaz çok üzülüyorum ya kendimde arıyorum suçu yıldönümümüzden 1 gün önce gidicez yıldönümümüzün olduğu gün akşam geliriz çıkarız dışarı gideriz restauranta dedi.. ben güzelce giyinip hazırlanıp gitmek isterken perişan halde yol dönüşü restauranta götürecek ben mi abartıyorum ya çıkamıyorum işin içinden

Ne güzel işte gidecekmişsiniz tatlım bence uzatma bak daha da soğukluk girer sonuçta yoksa adam der hani bi türlü yaranamıyorum diye, her halinla özel geceniz büyüleyici olacaktır ok :)

tabiki canim benim kurtajdan etkilenmissin benimde basimdan gecenler ilk bebegim kurtaj oldum cunku canlanmamis bebekmis sonrasinda hamile kalcammi olcak olmiycak derken hamis oldum ve esim askere gitti evlilik yildonumumuz o askerdeyken gecti ve 2. yil donumude ayni askerdeydi ve ben kayin validemle oturuyorum diyer evlilik yil donumumuzde onlarin ysninda gecti en fazla disarda yemek yada pasta yada evde kutluyoruz onemli olan esinin yaninda olmasi nerde olursan ol canim mutluluklar nice mutlu yillariniz olsun

Tatlım belki haddim değil ama uzatma bendede döndükten bir gün sonra kutlayın ne var ki o zamanda süslenirsin gidersin birgün önce bir gün sonra farketmez erkekler aileleri söz konusu olunca hassas kesiliyorlar biz kadınlar kocam benim ailem deyip, kendi ailelerimizi 2. Plana atıveriyorux ama fıtrat farkı işte Allah farklı yaratmış bizleri idareci olma konumundayıx malesef

kürtajdan 1hafta sonra eşimle çok ciddi tartıştık.. ben hala onunla içten konuşmuyorum çünkü en zor zamanımda destek olmadı kürtaj halimle.. özürdiledi hala diliyo ama içime anlatamıyorum bunu kendi kendime söz vermiştim yıldönümümüz bizim için milad olsun onu aüogün affedeceğim ve bende kendime çekidüzen vereceğim soğuk olmayacağım ona diye.. ama gelgörki yok.. eşimle başbaşa mükemmeliz ama aile işin içine girince hep tartışıyoruz bana çok kırıcı laflar etti nasıl unutucam bilmiyorum içimdeki bebek aşkını burdaki çoğu ark bilir ama onu bile eritti bu yaptıkları hala çok istiyorum içim eriyo ama heyecanım yok beklentim yok

ne güzel yazmışsın canım tamam sakin olucam tepki vermicem.. senin de bebişin hayırlı olsun canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…