2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı tatlım.. Kafana takmamaya çalış.. Stres bütün hormonları alt üst ediyor..
aslında bu ay öyle hiç jkafaya takıp beklemedim o yuzden galiba 35 gün süren dönem 28 gün sürdü hayatımda ilk bu da 31 gün sürerdi çoçuk işine başlamadan önce ilginç bi durum

Canım bence uzatma tabiki kırılıyosun ınan bende cok kırıldım hala da yerı gelıyo aıle ıle ılgılı bır mesele oldugunda kırılıyorum ama bu genelde bole galıba herzaman kendı aılelerı on planda ve her zaman haklılar bırde saglık problemı olunca tabıkı onada hak vermek lazım. bız evlendıgımızde balayına bıle gıdemedık aılesı ole ıstedı dıe ama evlendıkten sonra okadar yer gezdıkkı tabıkı ogun gıbı olmaz ama olsun bızım balayımızda gezdıklerımız oldu 1 yıl oldu evlenelı. yıldonumumuzdede esım nobetteydı kutlayamadık ama sorun etmedım zaten alısıyosun dıger gun aksam yemege cıktık bız cok farklı seyler hayal edıoruz cok romantık seyler ama olmadıgında cok uzuluyoruz. oyuzden asırı dusunmemek gerek kı farklı oldugunda bıze suprız olsun Bak ne guzel aksama donucez demıs dondugunuzde gıdın yemegınıze gerekırse ordan sınema yada evde bır fılm falan fılan yada nası ıstıyosanız ıste. ogunu guzellestırmek sızın elınızde sonucta :) ( bayada uzun yazmısım k bakma ya )

sağol kuzum ben de kendimde arıyorum suçu ki tepkim büyük olmasın ama yıprandığımı hissediyorum.. bu konuda da diyecek bişeyim yok eşim duygusaldır romantiktir çiçek alır hediyesiz geçmez hiçbi özel günü ama ben bunları değil başbaşa olmak istiyorum o gün.. çünkü o günün bizim için dönüm noktası olacağına inandım onu affetmek için kendi davranışlarıma çeki düzen vermek için o günü bekliyordumksrşılıklı güzel konuşma sonunda 35 gün sonra sarılacaktım ona .. kendimi böyle şartladığım için de üzüldüm.. neyse yapacak bir şey yok tepki vermeyeceğim ona suratımı da asmamaya çalışacağım zaten 35 gündür soğuğum yine aynısı yani..

Aksam annesigilden gelince sarıl yaa Çok uzatma sende bak benım esım romantıkde degıl hedıyedır cıcektır cok oralı olmaz senden kotu durumda olanlar varmıs Hıc yoktan bı yerden kurtarıyosun. Hem ıns aksama donuyomusunuz yalnız olursunuz ıste Oturup konusun hem guzelce aklındakılerı solersın kırıldıgını yıprandıgını vb.konusmayada guzel bı gun olur sonrada sarılın ıste Şükredın ne guzel

icin cok acimis ama virgul den devam et en guzel gunlerinde olacak hep onlari hatirlarsin bunu unutman dilegiyle

Canım erkekler genel itibariyle öküzdürler.
Onlara bir şey anlatmasan bir şey bekleme. Ben ilk evlilik yıldönümümüzü rezil eden eşime ve ailesiyle ilgili bir sürü şeye kızsaydım ohoooooo yol olurdu.
Eşinin eğer eski kız arkadaşı veya kız kardeşi yoksa incelik bekleme bayanları anlamazlar. 1 Kadın 1 erkek dizisi varya kısmen emin ol gerçek. Bu yüzden bu tür şeylerde erkeklerin genel yapısı olduğunu kabul et böyle sev.
DEğiştirmeye çalışma keza bu şekilde evliliğin ilk 3 yılı heba olur ve sonrasında birbirinizi olduğunuz gibi kabullenirsiniz. Bende düşük yaptım. Abisinin nişan olayı oldu. Öyle bir şeyki anlatamam ve eşim canımın nasıl yandığını fark etmedi bile. Sonra beni ağlarken gördüğünde anladı nasıl incinmişim.Bu adam seni seviyorsa değiştirmeye çalışma sadece beklentilerini minimuma indir. Onun bazı huylarını törpülemesini sağla ve keza sende tavizde bulunacaksın. Hep karşı taraftan beklemek olmaz.
Eşim doğum günümü hatırlamadı. Yemek hazırlamıştım eve tok geldi. Gece annemler süpriz yapıp doğum günümü kutlamaya geldiler. Eşimde yine tık yok ertesi gün eve yine geç geldi elinde bir pastayla ve yine tok olduğunu söyledi. Ben iki gün o hazırladığım yemekleri sunamadım. Olduğu gibi sarmaları falan çöpe attım. Arkadaşlarıma gittim. Oda pastayı elime verdi arkadaşlarınla yersin dedi. Düşüne biliyor musun? Öküzlüğünü annesine anlatınca o kadar da değil benim oğlum dedi. Eşimse bir daha bu konuyu lütfen açma diyip duruyor. Bense anlatıp dalgamı geçiyorum türünün son örneği diye küsmek mi asla biz kadınlar burunlarından getirmenin daha iyi yollarını biliyoruz. Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. Bunu bütün kalbimle hissediyorum ama romantiklikle uzaktan yakından alakası yok. Sırf bu sebepten ona küsmeye kalkarsam evliliğimiz biter. Bense böyle bir şeyi istemem. Çünkü ben kusursuz değilimki eşimde kusursuz olsun.

Hım anladım hayırlsı olsun canım benımde dun akıntım azalmaya basladı sanırım benımkıde bus sıralar catlamıstır bende bugun eve gıder gıtmez yapmayı dusunuyorum geceyı beklemem ınsallah hayırlısıyla tutarda kasımın ılk haftası guzel haerler verebılırız

Hayirlisi olsun canim bugun catlasa bile geceden kalan spermler doller vakti gelmisse canim bizde hep gun asiri calistik bakalim kismet amin insallah zamanidir

Bende öyle dusundum canım hem akıntım hala gelıyor SirriEyvan yumurtlamasının oldugu gun kupkuru oldugun söyledı benımkıde ya catladı ya catlamak uzere ondanda ıcım rahat bugun aksam eve gıttıgımde degerlendırecegım geceyı beklememeyı dusunuyorum kısmet kuzum ınsallah guzel haberler verecegız

Canım sağlıklı spermler 3 gün ve sağlıklı yumurta ise 1 gün (bazıları 6 saat) canlı kalabiliyor. Yani akşam değil ertesi gün çatlama olsa bile bu akşamki ilişkiden gebe kalma ihtimalin oluyor. Bilgine bu akşam ve cumartesini değerlendirsen inşallah kafidir.

Bende canım bu aksamı ve yarın aksamı degerlendırmeyı sonra gun asırıya donmeyı dusunuyorum spremlerın nekadar yasadıgını bılıyorumda canım ymurtadan emın olamıyorum ama salıdan kalma ıcerıde sprem vardır dıye dusunuyorum bugunde degerlendırrsek sanırım kacırma sansımız az olur Rabbımde ol dedıyse olur ınsallah

Canım bugün ertesi gün eğer üst üste yaparsanız sperm sayısında düşme yaşanıyor en azından bir gün ara vererek denesen sanki daha iyi olur gibi..Tabiki en iyisini yine sen bilirsin. İnşallah olursun hamişte bize umut olursun

Ayyy siz bunlardanmı yapıyorsunuz kuzum :) ellerınıze saglık tatlım cok guzel olmus ınsallah kısmet olurda bızde yaptırırız
Çok güzel bunlar bende isterdim bebişime böyle hazırlıklar yapmayı
Bu gidişle taşıma yapıcam gibi meret uyutmuyot beni

Hım anladım canım hamıs olan arkadasların calsma gunlerıne dıkkat ettım kuzum hep 14 15 16 ust uste benımde su sekılde 12 13 14 15 olsun ıstıyorum boylesı ıcıme daha cok sınecek gecen aylarda arada bosluk vermıstımkacırmıstım cunku gercı kısmet degılmıs Rabbım ol derse o zamanda olur du ama ınsallah Rabbım bu ay olsun demıstırde olur ınsallah canım benım ınsallah Allah'ım hepımıze nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…