cok mu bulantın var canım bebiş nasıllKızlar nasılsınız bu arada bulantılardan pek giremiyorum özledim sizi
aslında bu ay öyle hiç jkafaya takıp beklemedim o yuzden galiba 35 gün süren dönem 28 gün sürdü hayatımda ilk bu da 31 gün sürerdi çoçuk işine başlamadan önce ilginç bi durumHayırlısı tatlım.. Kafana takmamaya çalış.. Stres bütün hormonları alt üst ediyor..
Canım bence uzatma tabiki kırılıyosun ınan bende cok kırıldım hala da yerı gelıyo aıle ıle ılgılı bır mesele oldugunda kırılıyorum ama bu genelde bole galıba herzaman kendı aılelerı on planda ve her zaman haklılar bırde saglık problemı olunca tabıkı onada hak vermek lazım. bız evlendıgımızde balayına bıle gıdemedık aılesı ole ıstedı dıe ama evlendıkten sonra okadar yer gezdıkkı tabıkı ogun gıbı olmaz ama olsun bızım balayımızda gezdıklerımız oldukürtajdan 1hafta sonra eşimle çok ciddi tartıştık.. ben hala onunla içten konuşmuyorum çünkü en zor zamanımda destek olmadı kürtaj halimle.. özürdiledi hala diliyo ama içime anlatamıyorum bunukendi kendime söz vermiştim yıldönümümüz bizim için milad olsun onu aüogün affedeceğim ve bende kendime çekidüzen vereceğim soğuk olmayacağım ona diye.. ama gelgörki yok.. eşimle başbaşa mükemmeliz ama aile işin içine girince hep tartışıyoruz bana çok kırıcı laflar etti nasıl unutucam bilmiyorum içimdeki bebek aşkını burdaki çoğu ark bilir ama onu bile eritti bu yaptıkları hala çok istiyorum içim eriyo ama heyecanım yok beklentim yok
sağol kuzum ben de kendimde arıyorum suçu ki tepkim büyük olmasın ama yıprandığımı hissediyorum.. bu konuda da diyecek bişeyim yok eşim duygusaldır romantiktir çiçek alır hediyesiz geçmez hiçbi özel günü ama ben bunları değil başbaşa olmak istiyorum o gün.. çünkü o günün bizim için dönüm noktası olacağına inandım onu affetmek için kendi davranışlarıma çeki düzen vermek için o günü bekliyordumksrşılıklı güzel konuşma sonunda 35 gün sonra sarılacaktım ona .. kendimi böyle şartladığım için de üzüldüm.. neyse yapacak bir şey yok tepki vermeyeceğim ona suratımı da asmamaya çalışacağım zaten 35 gündür soğuğum yine aynısı yani..Canım bence uzatma tabiki kırılıyosun ınan bende cok kırıldım hala da yerı gelıyo aıle ıle ılgılı bır mesele oldugunda kırılıyorum ama bu genelde bole galıba herzaman kendı aılelerı on planda ve her zaman haklılar bırde saglık problemı olunca tabıkı onada hak vermek lazım. bız evlendıgımızde balayına bıle gıdemedık aılesı ole ıstedı dıe ama evlendıkten sonra okadar yer gezdıkkı tabıkı ogun gıbı olmaz ama olsun bızım balayımızda gezdıklerımız oldu1 yıl oldu evlenelı. yıldonumumuzdede esım nobetteydı kutlayamadık ama sorun etmedım zaten alısıyosun dıger gun aksam yemege cıktık bız cok farklı seyler hayal edıoruz cok romantık seyler ama olmadıgında cok uzuluyoruz. oyuzden asırı dusunmemek gerek kı farklı oldugunda bıze suprız olsun Bak ne guzel aksama donucez demıs dondugunuzde gıdın yemegınıze gerekırse ordan sınema yada evde bır fılm falan fılan yada nası ıstıyosanız ıste. ogunu guzellestırmek sızın elınızde sonucta :) ( bayada uzun yazmısım k bakma ya )
Aksam annesigilden gelince sarıl yaasağol kuzum ben de kendimde arıyorum suçu ki tepkim büyük olmasın ama yıprandığımı hissediyorum.. bu konuda da diyecek bişeyim yok eşim duygusaldır romantiktir çiçek alır hediyesiz geçmez hiçbi özel günü ama ben bunları değil başbaşa olmak istiyorum o gün.. çünkü o günün bizim için dönüm noktası olacağına inandım onu affetmek için kendi davranışlarıma çeki düzen vermek için o günü bekliyordumksrşılıklı güzel konuşma sonunda 35 gün sonra sarılacaktım ona .. kendimi böyle şartladığım için de üzüldüm.. neyse yapacak bir şey yok tepki vermeyeceğim ona suratımı da asmamaya çalışacağım zaten 35 gündür soğuğum yine aynısı yani..
icin cok acimis ama virgul den devam et en guzel gunlerinde olacak hep onlari hatirlarsin bunu unutman dilegiylekürtajdan 1hafta sonra eşimle çok ciddi tartıştık.. ben hala onunla içten konuşmuyorum çünkü en zor zamanımda destek olmadı kürtaj halimle.. özürdiledi hala diliyo ama içime anlatamıyorum bunukendi kendime söz vermiştim yıldönümümüz bizim için milad olsun onu aüogün affedeceğim ve bende kendime çekidüzen vereceğim soğuk olmayacağım ona diye.. ama gelgörki yok.. eşimle başbaşa mükemmeliz ama aile işin içine girince hep tartışıyoruz bana çok kırıcı laflar etti nasıl unutucam bilmiyorum içimdeki bebek aşkını burdaki çoğu ark bilir ama onu bile eritti bu yaptıkları hala çok istiyorum içim eriyo ama heyecanım yok beklentim yok
cubuk krakr ye tatlim belki faydasi olurKızlar nasılsınız bu arada bulantılardan pek giremiyorum özledim sizi
Canım erkekler genel itibariyle öküzdürler.kızlar hepinize selam bugün kürtajın 35.günü geçen hafta adet oldum bitti bat 10 kasım önümüzdeki hafta kanda pıhtılaşma testi yaptırıcam 20 kasımda korunmayı bırakıcam eşimle aramız düzeldi ama ben ona hala soğuğum bu hafta evlilik yıldönümümüz ama annesinin beli ağrıyomuşoraya gidicez bana söyledi ben de ilk yıldönümümüzü ailenle geçiricez bravoiyi peki dedim.. çok üzülüyorum sizce ben mi abartıyorum çok mu beklenti içindeyim ben kendimi göremiyorum siz bişeyler diyinçocuk istiyorum diyo ben de çok istiyorum ama heyecanım yok kürtajdan dolayı sanırım of offf
benim bat karisik oldu buay ayin 5 de ilk lekelenme flan oldu ayin 9 da sokuldum 10 da doktora gittim bende beklenrn bata ayin 5 diye yazdirdim doktor 20 21 22 diye gun verdigine gore catlama bugunlerde olcak sol tarafimda agriyor akinti da var buyuk ihtimal catladi yarin esimi uykudan uyandira bilirsem sabah olmazsa aksamina dusunuyorum hayirlisi olur insallah hakkimizda
Hayirlisi olsun canim bugun catlasa bile geceden kalan spermler doller vakti gelmisse canim bizde hep gun asiri calistik bakalim kismet amin insallah zamanidir
Canım sağlıklı spermler 3 gün ve sağlıklı yumurta ise 1 gün (bazıları 6 saat) canlı kalabiliyor. Yani akşam değil ertesi gün çatlama olsa bile bu akşamki ilişkiden gebe kalma ihtimalin oluyor. Bilgine bu akşam ve cumartesini değerlendirsen inşallah kafidir.Bende öyle dusundum canım hem akıntım hala gelıyorSirriEyvan yumurtlamasının oldugu gun kupkuru oldugun söyledı benımkıde ya catladı ya catlamak uzere ondanda ıcım rahat bugun aksam eve gıttıgımde degerlendırecegım geceyı beklememeyı dusunuyorum kısmet kuzum ınsallah guzel haberler verecegız
Canım sağlıklı spermler 3 gün ve sağlıklı yumurta ise 1 gün (bazıları 6 saat) canlı kalabiliyor. Yani akşam değil ertesi gün çatlama olsa bile bu akşamki ilişkiden gebe kalma ihtimalin oluyor. Bilgine bu akşam ve cumartesini değerlendirsen inşallah kafidir.
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizeYepyeni bir günde, gününüz aydın olsun hatunlar..
Bat a 1 gün kaldı... Heyecan doruk noktasındaHayırlısı Allah tan
http://i.hizliresim.com/02aq3o.jpg http://i.hizliresim.com/PEAq9b.jpg korhan mete icin yaptiklarimiz nasil olmus kizlar :)
Canım bugün ertesi gün eğer üst üste yaparsanız sperm sayısında düşme yaşanıyor en azından bir gün ara vererek denesen sanki daha iyi olur gibi..Tabiki en iyisini yine sen bilirsin. İnşallah olursun hamişte bize umut olursunBende canım bu aksamı ve yarın aksamı degerlendırmeyı sonra gun asırıya donmeyı dusunuyorum spremlerın nekadar yasadıgını bılıyorumda canım ymurtadan emın olamıyorum ama salıdan kalma ıcerıde sprem vardır dıye dusunuyorum bugunde degerlendırrsek sanırım kacırma sansımız az olur Rabbımde ol dedıyse olur ınsallah
Çok güzel bunlar bende isterdim bebişime böyle hazırlıklar yapmayıAyyy siz bunlardanmı yapıyorsunuz kuzum :) ellerınıze saglık tatlım cok guzel olmus ınsallah kısmet olurda bızde yaptırırız
Canım bugün ertesi gün eğer üst üste yaparsanız sperm sayısında düşme yaşanıyor en azından bir gün ara vererek denesen sanki daha iyi olur gibi..Tabiki en iyisini yine sen bilirsin. İnşallah olursun hamişte bize umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?