2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok güzel bunlar bende isterdim bebişime böyle hazırlıklar yapmayı
Bu gidişle taşıma yapıcam gibi meret uyutmuyot beni

Evet canım benım ınsallah olacak o gunlerde gelecek canım dıkkat et kendıne gececek ınsallah sonra guzelce uykunu uyursun dınlenırsn

Günaydın canlar bende gelen giden yok artik yarin randevum vardi zaten ogrenirim ak mi kara mi.. test fr yapamadım bitmiş testler bu ay rekor yaptim yani test konusunda da..

Evet canım benım ınsallah olacak o gunlerde gelecek canım dıkkat et kendıne gececek ınsallah sonra guzelce uykunu uyursun dınlenırsn
Valla olmadı yarın tekrar doktora gidip erken gebelik testi yapıp ağrı kesici almayı düşünüyorum.
Gerçi çok miniminnacık değer bile olsa yine almam hap map
İnşallah bu defa hazırlıkları neler yaptıklarımızı konuşuruz bir kaç ay sonra

Günaydın canlar bende gelen giden yok artik yarin randevum vardi zaten ogrenirim ak mi kara mi.. test fr yapamadım bitmiş testler bu ay rekor yaptim yani test konusunda da..
Ne testi canım?
Bu arada bende 12 tane lh testi yapmışım karar verdim bata 1 birkaç gün kala tekrar yapıp sonra bir daha yapmayacağım diye. Nasıl gözümüz kararmışsa artık

Hım yaptır bakalım canım ınsallah bebıs vardırda baska tedavı yontemı bulursun ınsalah kuzum benım Allah'ım o gunlerı gostersın beslenmemızden baslarız sonra dogum normalmı sezeyanmı neyı nerden nasıl aldık ayyyyyyyyyyy ne guzel ınsallah gelecek o gunler :)

Haturlısı bacım.. :)
inşaAllah

İnşallah hamıs olursam yaptılklarımı anlatacagım canım benım
Kimseyle konuşamayacağımız özelimizi bir birimizle paylaşacak kadar ne ara samimi olduk anlamıyorum. Fakat bildiğim bir şey var ortak acılar ve istekler bizleri birbirimize yakınlaştırdı. İnşallah ilerde de ortak heyecanlar ve hazırlıklarla devam eder bu döngü

mrb kızlar aranızda yeniyim yumurtlamna gunum ayın 19 u idi yumurtlamadan sonra goguslerımde agrı kasıklarımda cok hafıf ara ara batma oluyor agzımın hıc tadı yok ve hep bi baş ağrısı var acaba hamılelık belirtisimi yoksa yumurtlama donemının etkilerimi bunlar

Canım ben buraya uyee olmaya ılk karar verırken cok tedırgındım cekındım ama sonra uye oldum ben arakadaslardan yana cok sansızdım unıvde dost canlısı olmamdan cok afedersın ama hep kazık yedım ben mutlulugumu sevıncımı paylasmayı severım Allah'ım bıldıgını kulundan saklamak ıstemem buraya uye olduktan sonra kendımı cok daha rahat hıssettım yanlız olmadıgımı anladım cunku benımde arkadaslarım var artık gonul rahatlıgıyla herseyımı paylastıgım ıclerınde kotuluk olmayan hatta bılıyormusun aksam ıcımden ne gectı dedım ılerde telefon numaraalrımızıda alırız watsaptan falanda konusurz o kadar benımsedımkı ben sızlerı bence bu grup dagılmadıg surece paylasımlarımıız boylece devam edecek ıyıkı varsınız kızlar hepınızı sevıyorum ve opuyorum

inşallah hamilesindir kaç gün var bat ına ve bence olabilir bir sürü belirtisi olabilio hamileliğin canım :)

Düşünürken bile insanı farklı bir heyecan kaplıyor değil mi? :) Rabbim nasip eder inşaallah hepimize :)

Doğru söylüyorsun canım.. Daha rahat oluyor insan burada..Dertlerimizi sorunlarımızı birbirimize anlatıp dertleşebiliyoruz.. sevinçlerimize ortak oluyor buradaki tüm arkadaşlar.. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın bizleri :)

Amın canım ınsallah Allah'ım ıyılıkler cıkarsın karsımıza :)

canım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.

kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.
aradan 3 ay geçti.

dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.

Bu kadar erken belirti vermeye bilirde. Batına yakın hiç olmadık şeyler yaşamaya başlarsan inşallah gebesindir.
İnaşllah canım bende bol bol namazlarda hepimiz için dua ediyorum.
Belki birimizden birinin duası kabul olurda hepimiz bebek sevinci yaşarız
Düşünürken bile insanı farklı bir heyecan kaplıyor değil mi? :) Rabbim nasip eder inşaallah hepimize :)
Ben şimdiden bile kafamda bir sürü plan program yaptım bebek olmazsa yurt dışı gezileri
Bebek olursan nerden ne alınacak listesi

Rabbim yardımcınız olsun .. Evlerden ırak Ya Rabbim.. Dualar sarsın her bir yanınızı, yanımızı.. Cevşenler korusun evleri, bebekleri..

İnşallah canım benım inşalalh bende hep dua edıyorum Rabbım duysun dualarımızı evlerımıze bebek sesı dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…