Canım ben buraya uyee olmaya ılk karar verırken cok tedırgındım cekındım ama sonra uye oldum ben arakadaslardan yana cok sansızdım unıvde dost canlısı olmamdan cok afedersın ama hep kazık yedım ben mutlulugumu sevıncımı paylasmayı severım Allah'ım bıldıgını kulundan saklamak ıstemem buraya uye olduktan sonra kendımı cok daha rahat hıssettım yanlız olmadıgımı anladım cunku benımde arkadaslarım var artık gonul rahatlıgıyla herseyımı paylastıgım ıclerınde kotuluk olmayan hatta bılıyormusun aksam ıcımden ne gectı dedım ılerde telefon numaraalrımızıda alırız watsaptan falanda konusurz o kadar benımsedımkı ben sızlerı bence bu grup dagılmadıg surece paylasımlarımıız boylece devam edecek ıyıkı varsınız kızlar hepınızı sevıyorum ve opuyorum
Canım cevşen tak ama el yazması bir cevşen olsun. Her gece uyumadan önce ayetel kürsi 7 kere ihlas, kevser, nas surelerini oku eline üfle tüm vücudunu sıvazla yat. Her sabahda 11 defa la havleyi oku öyle güne başla. 7 ayetel küri ile birliktecanım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.
aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.
Rabbim yardımcınız olsun .. Evlerden ırak Ya Rabbim.. Dualar sarsın her bir yanınızı, yanımızı.. Cevşenler korusun evleri, bebekleri..
Canım cevşen tak ama el yazması bir cevşen olsun. Her gece uyumadan önce ayetel kürsi 7 kere ihlas, kevser, nas surelerini oku eline üfle tüm vücudunu sıvazla yat. Her sabahda 11 defa la havleyi oku öyle güne başla. 7 ayetel küri ile birlikte
Rabbim kurtarsın ama benim seninki kadar olmasada bir kaç gün öyle bir sıkıntı yaşamışlığım oldu.
Rabbim yardım eder canım.. Yapacağımız şeylerde bunlar.. Namazımızı kılmak, kuran ımızı okumak, sürekli dua etmek.. Tez vakitte inşaAllah ..amin. çevşenim boynumda. çörek otu okutturdum onuda taktım boynuma. ne yapcam bilmiyom. namazımı kılıyom. duamı ediyom.
Canım cevşen tak ama el yazması bir cevşen olsun. Her gece uyumadan önce ayetel kürsi 7 kere ihlas, kevser, nas surelerini oku eline üfle tüm vücudunu sıvazla yat. Her sabahda 11 defa la havleyi oku öyle güne başla. 7 ayetel küri ile birlikte
Rabbim kurtarsın ama benim seninki kadar olmasada bir kaç gün öyle bir sıkıntı yaşamışlığım oldu.
bende kocaeline gelin geldim. benimde hiç arkadaşım yok.
caya gittik o hamile kalınca muskayı boynuna tak. ipi okudu düğüm
Bir hocaya rica et yazsın.el yazması çevşeni nerden bulucam.
bi hocaya gittik o hamile kalınca muskayı boynuna tak. ipi okudu düğüm attı onuda göbeğine dedi. hamile kalmaktan bile korkuyom şuan.
hem hocanın verdiği muska kibrit kutusu kadar onu nasıl takıcam boynuma. nasıl takabilirim. annem yanımda olsaydı yardım ederdi bana...
Sütyeninin kenarına iğneleyebilirsin canım.. benim kuzenim de hamile kalana kadar taktı.. doğduktan sonra da bebeğine ve de takılı halen.. Eğer takman gerekiyorsamtak canım.. Sakın ihmal etme.. Sen yapman gerekenleri yap, Rabbim dualarını kabul eder.. Onun merhameti sonsuzdur..el yazması çevşeni nerden bulucam.
bi hocaya gittik o hamile kalınca muskayı boynuna tak. ipi okudu düğüm attı onuda göbeğine dedi. hamile kalmaktan bile korkuyom şuan.
hem hocanın verdiği muska kibrit kutusu kadar onu nasıl takıcam boynuma. nasıl takabilirim. annem yanımda olsaydı yardım ederdi bana...
benim de muskam var beni korusun diye hamileyken ikiliydi biride cocuk icin kolye gibi ip yaptik taktigimda karnima kadar geliyo ayni kibrit kitusu kadar yesil bir beze koyup diktikel yazması çevşeni nerden bulucam.
Bir hocaya rica et yazsın.
Bende cevşeni eşime verdim.
Bir süre yatakta devamlı kasılıp kalıyordum geceleri uyurken.
Devamlı evde kuran okudum. Eşim okudu. Cevşen getirdi bir abi öyle öyle sakinleştim. Şimdi o kadar rahatımki cevşeni eşime verdim trafik kazasından sonra o takıyor. Sen eğer inançlı olup devamlı dua edersen bir süre sonra benim gibi snde kurtulacaksın inşallah.
Gebelik testi kalmamis ondan bi uc bes tane vardi ama bitti ☺benim bu ay sasti hepten testten falan da nefret ettim canm bi buçuk ay oldu adet yok hala..Ne testi canım?
Bu arada bende 12 tane lh testi yapmışım karar verdim bata 1 birkaç gün kala tekrar yapıp sonra bir daha yapmayacağım diye. Nasıl gözümüz kararmışsa artık
benim de muskam var beni korusun diye hamileyken ikiliydi biride cocuk icin kolye gibi ip yaptik taktigimda karnima kadar geliyo ayni kibrit kitusu kadar yesil bir beze koyup diktik
1buçuk ay mı.... kuzum test yaptın mı?Gebelik testi kalmamis ondan bi uc bes tane vardi ama bitti ☺benim bu ay sasti hepten testten falan da nefret ettim canm bi buçuk ay oldu adet yok hala..
hayırlısı olsun canım.. Yine de şükür hastalandın.. Hem hamiş olmayıp, hemde adet olmamak çok fena oluyor çünkü..mogami cnm banakoyabilirsin kırmızılar geldi malesef hayırlısı olsn bakalım normal sartlarda yeni bat 19 kasım
O bende de olurdu.. Evlendikten sonra Şükür olsun yaşamadım.. Ama korkulu rüya görüp,kalbim güm güm atıp ağlayarak uyandığım çok olduGünaydın ay kızlar çok korkuttunuz beni. Bende evlenmeden önce siyah bir karartı görürdüm böyle bir ses uğuldardı kulaklarımda ve üstüme çökerdi bağıramazdım sesim çıkmazdı doğal olarak annem yan odada bile olsa sesimi duyup gelemezdi ama aslında ben ses tellerimi zorladığımı bile düşünürdüm. Eşimle evlendiğimden beri gelmiyor o zamandan beri böyle şeylerden çok korkarım.
canım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.
aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?