2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende kocaeline gelin geldim. benimde hiç arkadaşım yok.

Canım cevşen tak ama el yazması bir cevşen olsun. Her gece uyumadan önce ayetel kürsi 7 kere ihlas, kevser, nas surelerini oku eline üfle tüm vücudunu sıvazla yat. Her sabahda 11 defa la havleyi oku öyle güne başla. 7 ayetel küri ile birlikte
Rabbim kurtarsın ama benim seninki kadar olmasada bir kaç gün öyle bir sıkıntı yaşamışlığım oldu.

İnşallah ya çok istriyorum bebiş o yüznden kucucuk seylerden etkılenıyorum belkıde buyutuyorum

Rabbim yardımcınız olsun .. Evlerden ırak Ya Rabbim.. Dualar sarsın her bir yanınızı, yanımızı.. Cevşenler korusun evleri, bebekleri..

amin. çevşenim boynumda. çörek otu okutturdum onuda taktım boynuma. ne yapcam bilmiyom. namazımı kılıyom. duamı ediyom.

allah razı olsun.

amin. çevşenim boynumda. çörek otu okutturdum onuda taktım boynuma. ne yapcam bilmiyom. namazımı kılıyom. duamı ediyom.
Rabbim yardım eder canım.. Yapacağımız şeylerde bunlar.. Namazımızı kılmak, kuran ımızı okumak, sürekli dua etmek.. Tez vakitte inşaAllah ..

el yazması çevşeni nerden bulucam.
bi hocaya gittik o hamile kalınca muskayı boynuna tak. ipi okudu düğüm attı onuda göbeğine dedi. hamile kalmaktan bile korkuyom şuan.
hem hocanın verdiği muska kibrit kutusu kadar onu nasıl takıcam boynuma. nasıl takabilirim. annem yanımda olsaydı yardım ederdi bana...

caya gittik o hamile kalınca muskayı boynuna tak. ipi okudu düğüm
Bir hocaya rica et yazsın.
Bende cevşeni eşime verdim.
Bir süre yatakta devamlı kasılıp kalıyordum geceleri uyurken.
Devamlı evde kuran okudum. Eşim okudu. Cevşen getirdi bir abi öyle öyle sakinleştim. Şimdi o kadar rahatımki cevşeni eşime verdim trafik kazasından sonra o takıyor. Sen eğer inançlı olup devamlı dua edersen bir süre sonra benim gibi snde kurtulacaksın inşallah.

Sütyeninin kenarına iğneleyebilirsin canım.. benim kuzenim de hamile kalana kadar taktı.. doğduktan sonra da bebeğine ve de takılı halen.. Eğer takman gerekiyorsamtak canım.. Sakın ihmal etme.. Sen yapman gerekenleri yap, Rabbim dualarını kabul eder.. Onun merhameti sonsuzdur..

Reactions: gsx
benim de muskam var beni korusun diye hamileyken ikiliydi biride cocuk icin kolye gibi ip yaptik taktigimda karnima kadar geliyo ayni kibrit kitusu kadar yesil bir beze koyup diktik

Reactions: gsx

inşallah.

Ne testi canım?
Bu arada bende 12 tane lh testi yapmışım karar verdim bata 1 birkaç gün kala tekrar yapıp sonra bir daha yapmayacağım diye. Nasıl gözümüz kararmışsa artık
Gebelik testi kalmamis ondan bi uc bes tane vardi ama bitti ☺benim bu ay sasti hepten testten falan da nefret ettim canm bi buçuk ay oldu adet yok hala..

mogami cnm bana koyabilirsin kırmızılar geldi malesef hayırlısı olsn bakalım normal sartlarda yeni bat 19 kasım

Günaydın ay kızlar çok korkuttunuz beni. Bende evlenmeden önce siyah bir karartı görürdüm böyle bir ses uğuldardı kulaklarımda ve üstüme çökerdi bağıramazdım sesim çıkmazdı doğal olarak annem yan odada bile olsa sesimi duyup gelemezdi ama aslında ben ses tellerimi zorladığımı bile düşünürdüm. Eşimle evlendiğimden beri gelmiyor o zamandan beri böyle şeylerden çok korkarım.

mogami cnm bana koyabilirsin kırmızılar geldi malesef hayırlısı olsn bakalım normal sartlarda yeni bat 19 kasım
hayırlısı olsun canım.. Yine de şükür hastalandın.. Hem hamiş olmayıp, hemde adet olmamak çok fena oluyor çünkü..
Şahsen ben sinir küpü oluyorum, sağa sola çatıyorum..

O bende de olurdu.. Evlendikten sonra Şükür olsun yaşamadım.. Ama korkulu rüya görüp,kalbim güm güm atıp ağlayarak uyandığım çok oldu

canımm ALLAH yardımcın olsun dualar seninle olsun inşallah bidaha yaşamazsın ama şimdi sen loğusalık yaşamış oldun ya benim çevremde loğusalarda böle olaylar çok oluo bunun etkisi de var mı acaba çünkü 40 gün rahat bırakmazlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…