2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gebelik testi kalmamis ondan bi uc bes tane vardi ama bitti ☺benim bu ay sasti hepten testten falan da nefret ettim canm bi buçuk ay oldu adet yok hala..
En kısa zamanda yine doktora gitmen gerekir kanımca benim gibi doktor fobin yoksa bugün git derim.
Bende de evlendikten sonra çok oldu. Önceleri kendim, sonra bebeğim, sonrada eşme kötü bir şeyler olacak korkusu vardı hep. En son bebeği kaybettim. Kendime güvenim yerime geldi. Eşimede cevşenimi taktırdım ondanda emin olup Allaha sığındım. Çok şükür iyiyim bu ara keza kabus görme gibi bri olanağımda kalmadı. Çünkü yarım saatte bir lavaboya gidip gelmekten uyuyamıyorum.

bebk karnımda öldüğü günden kürtas olasıya kadar korkuttular ama o 15-29 mayıs arasıydı. evet loğusalık döneminde de korkutturlarmış. kurtastan sonra 18. günde korkuttular 16 haziran aksamıydı. x
korunduk falan bebiş hazırlığına başladık. aksamda eşimle beni aynı anda korkuttular.
eşim aradı şimdi git bebişmatik(hamilelik testi yani) alda
hamileysen en azından doktora bi yerlere gideriz dedi.. ya hamileysem diyede korkuyom şuan.kaybetmek çok zor

mogami cnm bana koyabilirsin kırmızılar geldi malesef hayırlısı olsn bakalım normal sartlarda yeni bat 19 kasım

bu ay geldi kırmızılar ama eşinin değerleri yükseliyorr şimdi bu bi hafta daha yükselsinn sonraa çalışmalar başlasın inşallah kasım 20sinde çift çizgileri görürüz canım:)

gerçekten çok üzüldüm bi o kadar da etkilendim ama eminim geçici bi dönemdir sadce bu dönemi en hasarsız şekilde geçirmeniz önemli ve hamilelik ihtimalini de düşünerek davran kaç kişi var anlamadan hamileliğini bebeğini kaybeden ALLAH korusun inşallah hamilesindir bebeğin sana huzur getirir burda kafanı dağıt insan böle şeyleri herkese anlatamaz rahat rahat dök içini sana çok dua edicem umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer bu durumunsona erer die

duanı oku yat korkma lovelymmm :) ee bat geldii durumlar nasıl ? benim 20.gün hala koyulaşmadı dün biraz daha koyu geldi ama tam koyu değil

aklından tüm vesveseleri at bak loğusalarda oluyormuş derlerki loğusanın mezarı 40 gün açık kalırmış doktorlar bile der ama sen duanı et mutlaka nas felak ayetel kürsi oku aklını dağıtacak bir şeyler yap öyle yat geçecektir rabbim her türlü şerden korusun bizleri

duanı oku yat korkma lovelymmm :) ee bat geldii durumlar nasıl ? benim 20.gün hala koyulaşmadı dün biraz daha koyu geldi ama tam koyu değil
Hoş geldin canım bende senin kırmızılar geldi sandım. Allah Allah d,yorum içimden birde

BUGÜN 20.GÜN HALA ÇATLAMADI BENİMKİ DÜNKÜ OV BİRAZ KOYU GELDİ GÖZÜME BUGÜN KOYULAŞIRSA TAMAM AMA KOYULAŞMAZSA DAHA ADETE KADAR ÇATLAMICAK BENİMKİ SANIRIM İLK AYDAN HALE BAK

bundan 10 yıl önceydi sanırım bende cok kahve falı vs.bakardın bir gece rahatsızlandım hemde çok feci.deliriyorum sandım cıglık cıglıga dış kapının önünde kendimi soyunurken annem beni kucakladı.sabahında hocaya gittik.düzcede fatma adında bir kadın.allah razı olsun daha kapıdan girerken o bendeki musallat olan seyleri görmüş ve almıstı.2 taneler dedi.biz hiç birşey söylemeden yaptı bunları.sonra imam bir abimiz var yıldızname açtı bana ve sübyan olduğunu söyledi.stres sinir vs.birçok şeye etkisi var işlerin rast gitmez evlenemezsin evlensen bile cocugun olmaz dedi.nişanlıyken öyle duruma geldim ki nişanı bile atmayı istedim.düğünden önce muska yaptırdım dualar verdi çörek otu tütsü yapıldı iyi oldum.sinir asabiyet hiçbirşey kalmadı.hamile kaldıgında yenisi yapılacak gel demişti.hamile kaldım evlendikten 4 ay sonra.gittim muskamı yenilettim bayramda.sübyan sağlam bebeği bile sakat yada ölü gösterebiliyor doktora.örneklerini cok yaşadım cevremde.sakat kurtaj olunması gerek diyor 2 doktor kuzenime muska yaptırdı bir başka dr gitti sağlıklı bebek denildi.allahım korusun herkesi.benim geceleri okumadıgım dua kalmazdı hiçbiri kar etmiyor bu illete.eğer yakınsan ve gidebilirsen sana düzcedeki o 2 kişininde adını adresini veririm.kadın muska yapmıyor oyuzden ne para verirsen alıyor.imamda en fazla 30-40 tl alıyor.bana şifa oldu cok şükü

Rabbim yardım etsin.. Hiç bulaşmaması için ne yapmak gerekiyormuş? Var mıdır bir çare?

HOŞ BULDUK CANIMMMM ::) YOK DAHA YUMURTAYI ÇATLATAMADIM KIRMIZILAR KİM BİLİR NE ZAMAN SENDE DURUMLAR NASIL?
Ben dün gece hiç uyuyamadım kanamalar azaldı çok şükür ama hala taştan ses var görüntü yok. Bakalım böyle devam ederse yarın sabah doktora gideceğim. Pazarteside giderim ikisinde de gebelik testini tekrarlatır en azından erken gebelik varsa öğrenirim diye ümitleniyorum. Hayır taş gibi hatun olduğumu düşünmüyordum ama vücudumun bunu hatırlatmasına gerek yoktu halbuki

Belki senin vücudun lh seviyesini fazla yükseltmiyordur?Benim koyuluklar ne zaman oldu bilemiyorum ben 5 dk sonra bakıyorum çünkü

bursada ailem. ben izmitte gelin geldim. eşim fabrikada çalışıyo gecesi gündüzü yok. ben aileme söyleyeyim beni götürsünler olmadı. kayınvalideme söylemiş eşim inamyın öle şeylere dedi. akşam onlardaydık kendide şahit oldu. artık inanır. peygamber efendimize bile musallat olmuşlar. kainat onun hürmetine yaratılmışkın.
biz kimizki , korunaksız sade bir kul,bize her şeyi yaparlar.

:) İNŞALLAH DÜŞERLERDE KURTULURSUN OLMADI YARIN DOKTORA GİT BENCEDE :) TAŞ HATUNUM O LH YÜKSELECEK BENDE İLK 3 DK İÇİNDE BAKIYORUM YOK DEYİP ATIYORUM

Hadi hayırlısı olsun canım.. belki de başka şeylerin kontrolunü yaptırırsın o gün

:) İNŞALLAH DÜŞERLERDE KURTULURSUN OLMADI YARIN DOKTORA GİT BENCEDE :) TAŞ HATUNUM O LH YÜKSELECEK BENDE İLK 3 DK İÇİNDE BAKIYORUM YOK DEYİP ATIYORUM
Aslında bir yerde 10 dk sonra resmini çekin diye okumuştum. Fakat doğru mu bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…