- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
En kısa zamanda yine doktora gitmen gerekir kanımca benim gibi doktor fobin yoksa bugün git derim.Gebelik testi kalmamis ondan bi uc bes tane vardi ama bitti ☺benim bu ay sasti hepten testten falan da nefret ettim canm bi buçuk ay oldu adet yok hala..
Bende de evlendikten sonra çok oldu. Önceleri kendim, sonra bebeğim, sonrada eşme kötü bir şeyler olacak korkusu vardı hep. En son bebeği kaybettim. Kendime güvenim yerime geldi. Eşimede cevşenimi taktırdım ondanda emin olup Allaha sığındım. Çok şükür iyiyim bu ara keza kabus görme gibi bri olanağımda kalmadı. Çünkü yarım saatte bir lavaboya gidip gelmekten uyuyamıyorum.Günaydın ay kızlar çok korkuttunuz beni. Bende evlenmeden önce siyah bir karartı görürdüm böyle bir ses uğuldardı kulaklarımda ve üstüme çökerdi bağıramazdım sesim çıkmazdı doğal olarak annem yan odada bile olsa sesimi duyup gelemezdi ama aslında ben ses tellerimi zorladığımı bile düşünürdüm. Eşimle evlendiğimden beri gelmiyor o zamandan beri böyle şeylerden çok korkarım.
canımm ALLAH yardımcın olsun dualar seninle olsun inşallah bidaha yaşamazsın ama şimdi sen loğusalık yaşamış oldun ya benim çevremde loğusalarda böle olaylar çok oluo bunun etkisi de var mı acaba çünkü 40 gün rahat bırakmazlarmış
mogami cnm banakoyabilirsin kırmızılar geldi malesef hayırlısı olsn bakalım normal sartlarda yeni bat 19 kasım
bebk karnımda öldüğü günden kürtas olasıya kadar korkuttular ama o 15-29 mayıs arasıydı. evet loğusalık döneminde de korkutturlarmış. kurtastan sonra 18. günde korkuttular 16 haziran aksamıydı. x
korunduk falan bebiş hazırlığına başladık. aksamda eşimle beni aynı anda korkuttular.
eşim aradı şimdi git bebişmatik(hamilelik testi yani) alda
hamileysen en azından doktora bi yerlere gideriz dedi.. ya hamileysem diyede korkuyom şuan.kaybetmek çok zor
Günaydın ay kızlar çok korkuttunuz beni. Bende evlenmeden önce siyah bir karartı görürdüm böyle bir ses uğuldardı kulaklarımda ve üstüme çökerdi bağıramazdım sesim çıkmazdı doğal olarak annem yan odada bile olsa sesimi duyup gelemezdi ama aslında ben ses tellerimi zorladığımı bile düşünürdüm. Eşimle evlendiğimden beri gelmiyor o zamandan beri böyle şeylerden çok korkarım.
bebk karnımda öldüğü günden kürtas olasıya kadar korkuttular ama o 15-29 mayıs arasıydı. evet loğusalık döneminde de korkutturlarmış. kurtastan sonra 18. günde korkuttular 16 haziran aksamıydı. x
korunduk falan bebiş hazırlığına başladık. aksamda eşimle beni aynı anda korkuttular.
eşim aradı şimdi git bebişmatik(hamilelik testi yani) alda
hamileysen en azından doktora bi yerlere gideriz dedi.. ya hamileysem diyede korkuyom şuan.kaybetmek çok zor
Hoş geldin canım bende senin kırmızılar geldi sandım. Allah Allah d,yorum içimden birdeduanı oku yat korkma lovelymmm :) ee bat geldii durumlar nasıl ? benim 20.gün hala koyulaşmadı dün biraz daha koyu geldi ama tam koyu değil
Hoş geldin canım bende senin kırmızılar geldi sandım. Allah Allah d,yorum içimden birde
bundan 10 yıl önceydi sanırım bende cok kahve falı vs.bakardın bir gece rahatsızlandım hemde çok feci.deliriyorum sandım cıglık cıglıga dış kapının önünde kendimi soyunurken annem beni kucakladı.sabahında hocaya gittik.düzcede fatma adında bir kadın.allah razı olsun daha kapıdan girerken o bendeki musallat olan seyleri görmüş ve almıstı.2 taneler dedi.biz hiç birşey söylemeden yaptı bunları.sonra imam bir abimiz var yıldızname açtı bana ve sübyan olduğunu söyledi.stres sinir vs.birçok şeye etkisi var işlerin rast gitmez evlenemezsin evlensen bile cocugun olmaz dedi.nişanlıyken öyle duruma geldim ki nişanı bile atmayı istedim.düğünden önce muska yaptırdım dualar verdi çörek otu tütsü yapıldı iyi oldum.sinir asabiyet hiçbirşey kalmadı.hamile kaldıgında yenisi yapılacak gel demişti.hamile kaldım evlendikten 4 ay sonra.gittim muskamı yenilettim bayramda.sübyan sağlam bebeği bile sakat yada ölü gösterebiliyor doktora.örneklerini cok yaşadım cevremde.sakat kurtaj olunması gerek diyor 2 doktor kuzenime muska yaptırdı bir başka dr gitti sağlıklı bebek denildi.allahım korusun herkesi.benim geceleri okumadıgım dua kalmazdı hiçbiri kar etmiyor bu illete.eğer yakınsan ve gidebilirsen sana düzcedeki o 2 kişininde adını adresini veririm.kadın muska yapmıyor oyuzden ne para verirsen alıyor.imamda en fazla 30-40 tl alıyor.bana şifa oldu cok şükücanım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.
aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.
Rabbim yardım etsin.. Hiç bulaşmaması için ne yapmak gerekiyormuş? Var mıdır bir çare?bundan 10 yıl önceydi sanırım bende cok kahve falı vs.bakardın bir gece rahatsızlandım hemde çok feci.deliriyorum sandım cıglık cıglıga dış kapının önünde kendimi soyunurken annem beni kucakladı.sabahında hocaya gittik.düzcede fatma adında bir kadın.allah razı olsun daha kapıdan girerken o bendeki musallat olan seyleri görmüş ve almıstı.2 taneler dedi.biz hiç birşey söylemeden yaptı bunları.sonra imam bir abimiz var yıldızname açtı bana ve sübyan olduğunu söyledi.stres sinir vs.birçok şeye etkisi var işlerin rast gitmez evlenemezsin evlensen bile cocugun olmaz dedi.nişanlıyken öyle duruma geldim ki nişanı bile atmayı istedim.düğünden önce muska yaptırdım dualar verdi çörek otu tütsü yapıldı iyi oldum.sinir asabiyet hiçbirşey kalmadı.hamile kaldıgında yenisi yapılacak gel demişti.hamile kaldım evlendikten 4 ay sonra.gittim muskamı yenilettim bayramda.sübyan sağlam bebeği bile sakat yada ölü gösterebiliyor doktora.örneklerini cok yaşadım cevremde.sakat kurtaj olunması gerek diyor 2 doktor kuzenime muska yaptırdı bir başka dr gitti sağlıklı bebek denildi.allahım korusun herkesi.benim geceleri okumadıgım dua kalmazdı hiçbiri kar etmiyor bu illete.eğer yakınsan ve gidebilirsen sana düzcedeki o 2 kişininde adını adresini veririm.kadın muska yapmıyor oyuzden ne para verirsen alıyor.imamda en fazla 30-40 tl alıyor.bana şifa oldu cok şükü
Ben dün gece hiç uyuyamadım kanamalar azaldı çok şükür ama hala taştan ses var görüntü yok. Bakalım böyle devam ederse yarın sabah doktora gideceğim. Pazarteside giderim ikisinde de gebelik testini tekrarlatır en azından erken gebelik varsa öğrenirim diye ümitleniyorum. Hayır taş gibi hatun olduğumu düşünmüyordum ama vücudumun bunu hatırlatmasına gerek yoktu halbukiHOŞ BULDUK CANIMMMM ::) YOK DAHA YUMURTAYI ÇATLATAMADIM KIRMIZILAR KİM BİLİR NE ZAMANSENDE DURUMLAR NASIL?
bundan 10 yıl önceydi sanırım bende cok kahve falı vs.bakardın bir gece rahatsızlandım hemde çok feci.deliriyorum sandım cıglık cıglıga dış kapının önünde kendimi soyunurken annem beni kucakladı.sabahında hocaya gittik.düzcede fatma adında bir kadın.allah razı olsun daha kapıdan girerken o bendeki musallat olan seyleri görmüş ve almıstı.2 taneler dedi.biz hiç birşey söylemeden yaptı bunları.sonra imam bir abimiz var yıldızname açtı bana ve sübyan olduğunu söyledi.stres sinir vs.birçok şeye etkisi var işlerin rast gitmez evlenemezsin evlensen bile cocugun olmaz dedi.nişanlıyken öyle duruma geldim ki nişanı bile atmayı istedim.düğünden önce muska yaptırdım dualar verdi çörek otu tütsü yapıldı iyi oldum.sinir asabiyet hiçbirşey kalmadı.hamile kaldıgında yenisi yapılacak gel demişti.hamile kaldım evlendikten 4 ay sonra.gittim muskamı yenilettim bayramda.sübyan sağlam bebeği bile sakat yada ölü gösterebiliyor doktora.örneklerini cok yaşadım cevremde.sakat kurtaj olunması gerek diyor 2 doktor kuzenime muska yaptırdı bir başka dr gitti sağlıklı bebek denildi.allahım korusun herkesi.benim geceleri okumadıgım dua kalmazdı hiçbiri kar etmiyor bu illete.eğer yakınsan ve gidebilirsen sana düzcedeki o 2 kişininde adını adresini veririm.kadın muska yapmıyor oyuzden ne para verirsen alıyor.imamda en fazla 30-40 tl alıyor.bana şifa oldu cok şükü
Ben dün gece hiç uyuyamadım kanamalar azaldı çok şükür ama hala taştan ses var görüntü yok. Bakalım böyle devam ederse yarın sabah doktora gideceğim. Pazarteside giderim ikisinde de gebelik testini tekrarlatır en azından erken gebelik varsa öğrenirim diye ümitleniyorum. Hayır taş gibi hatun olduğumu düşünmüyordum ama vücudumun bunu hatırlatmasına gerek yoktu halbuki
Belki senin vücudun lh seviyesini fazla yükseltmiyordur?Benim koyuluklar ne zaman oldu bilemiyorum ben 5 dk sonra bakıyorum çünkü
En kısa zamanda yine doktora gitmen gerekir kanımca benim gibi doktor fobin yoksa bugün git derim.
Canim randevum cuma gunu bat dun du 3.gunune denk gelir diye oyle almistim ama gelen giden yok yarin sabah belli olur..
Aslında bir yerde 10 dk sonra resmini çekin diye okumuştum. Fakat doğru mu bilemeyeceğim.:) İNŞALLAH DÜŞERLERDE KURTULURSUNOLMADI YARIN DOKTORA GİT BENCEDE :) TAŞ HATUNUM O LH YÜKSELECEK BENDE İLK 3 DK İÇİNDE BAKIYORUM YOK DEYİP ATIYORUM
Hoş geldin canım nasılsın bakem?Selam kızlaaarrrr. Forum değişmiş, güzel olmuş. Mesela böyle yazabiliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?