2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aslında bir yerde 10 dk sonra resmini çekin diye okumuştum. Fakat doğru mu bilemeyeceğim.

öyleyse benim kesin çatladı gitti bu test işi bize göre değil sanırım iki günde bir çalışsak yeterli olur mu çünkü bundan sonra öyle yapıyorum :))

öyleyse benim kesin çatladı gitti bu test işi bize göre değil sanırım iki günde bir çalışsak yeterli olur mu çünkü bundan sonra öyle yapıyorum :))
Hayır ben bu ay çok istekliydim ama şimdi aşırı su teketmem gerekiyor idrarıda 2 saat tutmak benim şuan için pek mümkün gözükmüyor 1 saat tutunca sancıdan kıvranıyorum. O yüzden ben kabul etsemde bünye kabul etmiyor. Bence sen devam ettir bakalım belki orada yazan yallıştır.

bu hafta sonuna kadar yapıyorum bakalım herhalde 30.gün çatlamaz :) sen test yapma öyleyse dediğin gibi su tualet olmayacak iki günde bir çalışalım işte :) bu arada benim bebişim bu ay olmazsa sol kasık ağrısından hiç şüphelenmem hayat boyu

Aslında yapabilsek, yapmamız gereken o.. Benimde bu ay kırmızıları görürsem, diğer ay kalan testlerimi bitircem.. sonrasında da salacam.. Kas kas nireye kadar hatunlar..

Aslında yapabilsek, yapmamız gereken o.. Benimde bu ay kırmızıları görürsem, diğer ay kalan testlerimi bitircem.. sonrasında da salacam.. Kas kas nireye kadar hatunlar..

aynen öyle bende öyle düşünüyorum bu ay yaptım hala tık yok battan sonra iyi kötü bi gelecek bat tarihim çıkar sadece nokta atışı yaparım kasmayalım kasıma hamiş kalalım ssloganımız

Mogami canım yeni bat 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada 7. deneme böle giderse 70. denemeyide göreceğe benziyorum

Ayyy siz bunlardanmı yapıyorsunuz kuzum :) ellerınıze saglık tatlım cok guzel olmus ınsallah kısmet olurda bızde yaptırırız
canım yapıyorum aslında ama bu konularda becerım var :) sen iste ben sana da yapar gönderırım :)

Rabbim yardım etsin.. Hiç bulaşmaması için ne yapmak gerekiyormuş? Var mıdır bir çare?
Öyle bir çare yok sanırım.benim annemdede varmış çocukken anlatırdı duvarda birşeyler gezerdi ağlardım cocukken cok diyordu.doğumdan sonra bebek içinde yapılması gerekiyor dediler.bol bol dua gerek tabıkı allah herkesi koruun bu illetten.tıbda caresi yok, tek çare hocalar onunda şarlatan olmayanını bulmak zor

canım yapıyorum aslında ama bu konularda becerım var :) sen iste ben sana da yapar gönderırım :)

Ayyyy balım benım cok tesekkur ederım benım burda bu ısı yapan tanıdıgım yok Allah kısmet eder o gunlerı gorursek beraber karar verırız tatlım bende yaptırırım :) bu arada calısmalar nasıl gıdıyor kuzum

Amin canim insallah kasimda boyle oluruz tum topik

inşallah canımcım :) calışmalara basladık bugun yıne calışmamız var c.tesi esım olmayacak yanımda pazar geldıkten snra aksam yaparız bide calısma inşallah kacırmayız gunlerı bakalım neler olacak

İnşallah canım benım kacırmayız calısmalarınızda ıdeal oluyor haftadan sonra gerı sayım baslar artık ama kendımızı hıc kasmayalım bebıslerımız rahat rahat tutunsunlar :)

Canim Allah yar ve yardimcin olsun duadan baska hicbisey yardimci olamaz sana cok iyi bir hocaya gidip seni bu korkuda kurtaracak dualar yazmasi lazim cocugunda bu yuzden olmus nas felak ihlas agzindan eksik olmasin Allah korusun hepimizi

Valla bildiğim kadarıyla bazı insanların adete yakın bazılarında hemen sonra olabiliyor. Bir arkadaşımın tam hatırlayamadım ama sanırım 4 gün kala mı 2 gün kala mı ne demişti çatladığını söylemişti.
Mogami canım yeni bat 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada 7. deneme böle giderse 70. denemeyide göreceğe benziyorum
MAşşallah ben 4. denemeyi bile zor yapıyorum.
W wuslt blummmm E ELisa_ muhabbet koyu maşallah bende işteyim off çok yoğun geçiyor
Canım bende bol bol lavabo arası verdiğimden zor yetişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…