Aslında bir yerde 10 dk sonra resmini çekin diye okumuştum. Fakat doğru mu bilemeyeceğim.
Hayır ben bu ay çok istekliydim ama şimdi aşırı su teketmem gerekiyor idrarıda 2 saat tutmak benim şuan için pek mümkün gözükmüyor 1 saat tutunca sancıdan kıvranıyorum. O yüzden ben kabul etsemde bünye kabul etmiyor. Bence sen devam ettir bakalım belki orada yazan yallıştır.öyleyse benim kesin çatladı gittibu test işi bize göre değil sanırım iki günde bir çalışsak yeterli olur mu çünkü bundan sonra öyle yapıyorum :))
Hayır ben bu ay çok istekliydim ama şimdi aşırı su teketmem gerekiyor idrarıda 2 saat tutmak benim şuan için pek mümkün gözükmüyor 1 saat tutunca sancıdan kıvranıyorum. O yüzden ben kabul etsemde bünye kabul etmiyor. Bence sen devam ettir bakalım belki orada yazan yallıştır.
Aslında yapabilsek, yapmamız gereken o.. Benimde bu ay kırmızıları görürsem, diğer ay kalan testlerimi bitircem.. sonrasında da salacam.. Kas kas nireye kadar hatunlar..öyleyse benim kesin çatladı gittibu test işi bize göre değil sanırım iki günde bir çalışsak yeterli olur mu çünkü bundan sonra öyle yapıyorum :))
Aslında yapabilsek, yapmamız gereken o.. Benimde bu ay kırmızıları görürsem, diğer ay kalan testlerimi bitircem.. sonrasında da salacam.. Kas kas nireye kadar hatunlar..
canım yapıyorum aslında ama bu konularda becerım var :) sen iste ben sana da yapar gönderırım :)Ayyy siz bunlardanmı yapıyorsunuz kuzum :) ellerınıze saglık tatlım cok guzel olmus ınsallah kısmet olurda bızde yaptırırız
Öyle bir çare yok sanırım.benim annemdede varmış çocukken anlatırdı duvarda birşeyler gezerdi ağlardım cocukken cok diyordu.doğumdan sonra bebek içinde yapılması gerekiyor dediler.bol bol dua gerek tabıkı allah herkesi koruun bu illetten.tıbda caresi yok, tek çare hocalar onunda şarlatan olmayanını bulmak zorRabbim yardım etsin.. Hiç bulaşmaması için ne yapmak gerekiyormuş? Var mıdır bir çare?
canım yapıyorum aslında ama bu konularda becerım var :) sen iste ben sana da yapar gönderırım :)
Amin canim insallah kasimda boyle oluruz tum topikBende öyle dusundum canım hem akıntım hala gelıyor @SirriEyvan yumurtlamasının oldugu gun kupkuru oldugun söyledı benımkıde ya catladı ya catlamak uzere ondanda ıcım rahat bugun aksam eve gıttıgımde degerlendırecegım geceyı beklememeyı dusunuyorum kısmet kuzum ınsallah guzel haberler verecegız
LHadi insallah guzel haberler verirsin canimYepyeni bir günde, gününüz aydın olsun hatunlar..
Bat a 1 gün kaldı... Heyecan doruk noktasındaHayırlısı Allah tan
inşallah canımcım :) calışmalara basladık bugun yıne calışmamız var c.tesi esım olmayacak yanımda pazar geldıkten snra aksam yaparız bide calısma inşallah kacırmayız gunlerı bakalım neler olacakAyyyy balım benım cok tesekkur ederım benım burda bu ısı yapan tanıdıgım yok Allah kısmet eder o gunlerı gorursek beraber karar verırız tatlım bende yaptırırım :) bu arada calısmalar nasıl gıdıyor kuzum
Amin canim insallah kasimda boyle oluruz tum topik
inşallah canımcım :) calışmalara basladık bugun yıne calışmamız var c.tesi esım olmayacak yanımda pazar geldıkten snra aksam yaparız bide calısma inşallah kacırmayız gunlerı bakalım neler olacak
Canim Allah yar ve yardimcin olsun duadan baska hicbisey yardimci olamaz sana cok iyi bir hocaya gidip seni bu korkuda kurtaracak dualar yazmasi lazim cocugunda bu yuzden olmus nas felak ihlas agzindan eksik olmasin Allah korusun hepimizicanım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.
aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.
Evet ya dusuncesi bile beni cok heyecanlandiriyor insallah en kisa zamanda hayirlisiyla annelik duygusunu tadarizAmınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benım amınnnnnnnnnnnnnnn ne cok yakısacak bızeboyle olmak
İyi düşünüyoruz ki kaşımıza güzerl şeyşer gelsinMogami canım yeni bat 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada 7. deneme böle giderse 70. denemeyide göreceğe benziyorum
Valla bildiğim kadarıyla bazı insanların adete yakın bazılarında hemen sonra olabiliyor. Bir arkadaşımın tam hatırlayamadım ama sanırım 4 gün kala mı 2 gün kala mı ne demişti çatladığını söylemişti.bu hafta sonuna kadar yapıyorum bakalım herhalde 30.gün çatlamaz :)sen test yapma öyleyse dediğin gibi su tualet olmayacak iki günde bir çalışalım işte :) bu arada benim bebişim bu ay olmazsa sol kasık ağrısından hiç şüphelenmem hayat boyu
MAşşallah ben 4. denemeyi bile zor yapıyorum.Mogami canım yeni bat 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada 7. deneme böle giderse 70. denemeyide göreceğe benziyorum
Canım bende bol bol lavabo arası verdiğimden zor yetişiyorum.
İnşaallah.. Ne güzel bir dua :)Amin canim insallah kasimda boyle oluruz tum topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?