2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

LHadi insallah guzel haberler verirsin canim
İnşaallah canım.. Görümcem rüya görmüş, ben birkaç gündür görüyorum.. Belki de stres yapıyorum farkında olmaksızın, ya da kabul etmeksizin.. Rabbim hayırlısını versin.. :)

W wuslt blummmm @ELisa_ muhabbet koyu maşallah bende işteyim off çok yoğun geçiyor
Oyy canim benim kolay gelsin nasil oldun adetin hala yogun oluyormu tatlim aslinda biraz uzgunum esimin yolcu arabasi arizalanmis cok masraf gerekiyor sanirim esimede uzulme saglik olsun bunda da vardir bi hayir dedim ama esim cok uzuldu teselli etmeye calistim dun sabahtan beri uyumadi isten geldi arabayi tamire goturdu

İnşallah canım benım kacırmayız calısmalarınızda ıdeal oluyor haftadan sonra gerı sayım baslar artık ama kendımızı hıc kasmayalım bebıslerımız rahat rahat tutunsunlar :)
canım bu ay ben cok önemsemıyorum aslında korunmam gereken aydayım daha.o yuzden fazla kasmıyorum tutunursa hıc fena olmaz:):):):)

kıyamam canım Allah yardımcınz olsun

İnşaallah.. Ne güzel bir dua :)

Aynen duusndugumde ıcım kıpır kıpır oluyor ınsallah canım cok bekletmeden gelır mınıklermız :)
Amin canim hepimizin olacak insallah
İnşaallah canım.. Görümcem rüya görmüş, ben birkaç gündür görüyorum.. Belki de stres yapıyorum farkında olmaksızın, ya da kabul etmeksizin.. Rabbim hayırlısını versin.. :)
İnsallah canim ruyalariniz gercek olur gelir bebisin gobusune ne zaman test yapacaksin

ya bu arada şimdi aklıma geldi ben gece rüyamda dr a gidiorum dr bayan işte tam hatırlamıorum ama heralde bana test yapıo elime bi kağıt verio hamile olabilirsin ama kesin değil sonra yine gel dio bide bana beyaz büyük bi kasede bal verio bu iyi gelecek gebelik için dio ben de onu yiorum çok garipti yorumlayabilen var mı :)

Hayir olsun insallah dun bal tarcin corek otundan bahsettik belkide ondan gormussundur tatlim kiz insallah bebisin gobusundedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…