bu ay bayağı iyi düşünüyordum hatta akışına bırakmıştım adette bayağı erken geldi telepati kurdular sanırım :)İyi düşünüyoruz ki kaşımıza güzerl şeyşer gelsin70. deneme belki 2. bebeiş için olabiler ama
Hosgeldin tatlim bende seni ozledim oyy minnakin annesinin midesini mi bulandiriyormus bakimMide bulantıları hariç iyiyim canımmm... sizleri özledim geldiim
inşallah yaa zaten bu aralar hep rüya görüorum herşeyle ilgili kafam çok dolu ya ondandır canım ozman hamileliğe yoralım öle çıksın :)Hayir olsun insallah dun bal tarcin corek otundan bahsettik belkide ondan gormussundur tatlim kiz insallah bebisin gobusundedir
maşallah çok tatlılarkizlaarr dogmamis bebiisimin cicilerii
kizlaarr dogmamis bebiisimin cicilerii
Insallah canmm ya daha neler alcam esim zor tuttu bugun banyo kuveti aliyodum esim zor tuttu :)Ayyy canım cok tatlı ınsallah bebıısn gelıcek bu pabucları gıyecek sızde tatııı tatıııııııııı dıye yuruyeceksınız :)
Insallah canmm ya daha neler alcam esim zor tuttu bugun banyo kuveti aliyodum esim zor tuttu :)
Bende 2-3 aydir falan ruya goruyorum test yapiyorum pozitif cikiyor gecen ayda doguma gidiyordum dr kacinci deneme diyor esim 8 yazdiriyor dr gidince ben silip 5 yaziyorum acaba diyorum 8. Denemede mi olacak 2 gun oncede yeni kocaman bir ev gordum kuzenimgil almislar bende eve bakmaya gidiyorum kuzenim karnimi tutuyor hamilemisin diye hayir diyorum inanmiyor hayirdir insallah senin ruyanda gercek olur insallahinşallah yaa zaten bu aralar hep rüya görüorum herşeyle ilgili kafam çok dolu ya ondandır canım ozman hamileliğe yoralım öle çıksın :)
Insallah canm rabbim hayirli zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin . Cevremdeki yeni dogan bebeklere bunlardan yapiyorum kendi bebisime neler yapicam rabbim nasip ederseDur kuzum daha erken onun için sabır bebısın gobusundeyken elın karnında yaparsın alısverıslerını daha zevklı olur ınsallah en kısa zamanda gelır bebısın
Bende 2-3 aydir falan ruya goruyorum test yapiyorum pozitif cikiyor gecen ayda doguma gidiyordum dr kacinci deneme diyor esim 8 yazdiriyor dr gidince ben silip 5 yaziyorum acaba diyorum 8. Denemede mi olacak 2 gun oncede yeni kocaman bir ev gordum kuzenimgil almislar bende eve bakmaya gidiyorum kuzenim karnimi tutuyor hamilemisin diye hayir diyorum inanmiyor hayirdir insallah senin ruyanda gercek olur insallah
Bayildim cok guzel bunlar herhalde kiz istiyorsun suslu puslu ciciler almissin bebisine bende dun netten tunus isi bi battaniye begendim cok guzeldi orgu bilsem hemen baslardimkizlaarr dogmamis bebiisimin cicilerii
Insallah canm rabbim hayirli zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin . Cevremdeki yeni dogan bebeklere bunlardan yapiyorum kendi bebisime neler yapicam rabbim nasip ederse
Ayy insallah tatlim ondandiracaba hamileyiz de ondan mı görüoz bu rüyaları ayyy çok heycanlı bence hamileyiz ondan görüoz rüyalarımızı böle yoralım böle çıksın
Orgu o kadar cok seyim varki canm bebegimin yastigi yorgani orgu battaniyesi kadife battaniye orgu kazaklar yelekle pike takimi annem neler yapti neler yapti :) bi bebegimiz eksik hayirli zamnda gelir insallahBayildim cok guzel bunlar herhalde kiz istiyorsun suslu puslu ciciler almissin bebisine bende dun netten tunus isi bi battaniye begendim cok guzeldi orgu bilsem hemen baslardim
Annanne becerikli desene insallah bebisin hemencecik gobusune gelir herseyi hazirmis bebisinin bizimde babannesi yelekler ceketler almis benim olmayan bebisime insallah hepimizin hayirli saglikli bebisleri olsunOrgu o kadar cok seyim varki canm bebegimin yastigi yorgani orgu battaniyesi kadife battaniye orgu kazaklar yelekle pike takimi annem neler yapti neler yapti :) bi bebegimiz eksik hayirli zamnda gelir insallah
Insallah canm rabbim hayirli zamnda hayirli evlatlsr nasip etsin insallahAnnanne becerikli desene insallah bebisin hemencecik gobusune gelir herseyi hazirmis bebisinin bizimde babannesi yelekler ceketler almis benim olmayan bebisime insallah hepimizin hayirli saglikli bebisleri olsun
Hoş geldin canım nasılsın bakem?
Selam canim iyiyim hayirlisi olsun bat ne zaman belli olmaz canim adet belirtisiyle hamilelik ayniymis insallah bebistirselam kızlar nasılsınız:) adet belirtileri başladı bende bu ayda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?