2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayir olsun insallah dun bal tarcin corek otundan bahsettik belkide ondan gormussundur tatlim kiz insallah bebisin gobusundedir
inşallah yaa zaten bu aralar hep rüya görüorum herşeyle ilgili kafam çok dolu ya ondandır canım ozman hamileliğe yoralım öle çıksın :)

Insallah canmm ya daha neler alcam esim zor tuttu bugun banyo kuveti aliyodum esim zor tuttu :)

Dur kuzum daha erken onun için sabır bebısın gobusundeyken elın karnında yaparsın alısverıslerını daha zevklı olur ınsallah en kısa zamanda gelır bebısın

inşallah yaa zaten bu aralar hep rüya görüorum herşeyle ilgili kafam çok dolu ya ondandır canım ozman hamileliğe yoralım öle çıksın :)
Bende 2-3 aydir falan ruya goruyorum test yapiyorum pozitif cikiyor gecen ayda doguma gidiyordum dr kacinci deneme diyor esim 8 yazdiriyor dr gidince ben silip 5 yaziyorum acaba diyorum 8. Denemede mi olacak 2 gun oncede yeni kocaman bir ev gordum kuzenimgil almislar bende eve bakmaya gidiyorum kuzenim karnimi tutuyor hamilemisin diye hayir diyorum inanmiyor hayirdir insallah senin ruyanda gercek olur insallah

Dur kuzum daha erken onun için sabır bebısın gobusundeyken elın karnında yaparsın alısverıslerını daha zevklı olur ınsallah en kısa zamanda gelır bebısın
Insallah canm rabbim hayirli zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin . Cevremdeki yeni dogan bebeklere bunlardan yapiyorum kendi bebisime neler yapicam rabbim nasip ederse

Eklentiler

• IMG-20140724-WA0005.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20140712-WA0003.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 45

acaba hamileyiz de ondan mı görüoz bu rüyaları ayyy çok heycanlı bence hamileyiz ondan görüoz rüyalarımızı böle yoralım böle çıksın

Insallah canm rabbim hayirli zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin . Cevremdeki yeni dogan bebeklere bunlardan yapiyorum kendi bebisime neler yapicam rabbim nasip ederse

Amın canım benım masallah ne marıfetlsınız ellerıne saglık canım cok guzel olmus kendı bebısıne daha guzellerını yaparsın

Bayildim cok guzel bunlar herhalde kiz istiyorsun suslu puslu ciciler almissin bebisine bende dun netten tunus isi bi battaniye begendim cok guzeldi orgu bilsem hemen baslardim
Orgu o kadar cok seyim varki canm bebegimin yastigi yorgani orgu battaniyesi kadife battaniye orgu kazaklar yelekle pike takimi annem neler yapti neler yapti :) bi bebegimiz eksik hayirli zamnda gelir insallah

Orgu o kadar cok seyim varki canm bebegimin yastigi yorgani orgu battaniyesi kadife battaniye orgu kazaklar yelekle pike takimi annem neler yapti neler yapti :) bi bebegimiz eksik hayirli zamnda gelir insallah
Annanne becerikli desene insallah bebisin hemencecik gobusune gelir herseyi hazirmis bebisinin bizimde babannesi yelekler ceketler almis benim olmayan bebisime insallah hepimizin hayirli saglikli bebisleri olsun

Annanne becerikli desene insallah bebisin hemencecik gobusune gelir herseyi hazirmis bebisinin bizimde babannesi yelekler ceketler almis benim olmayan bebisime insallah hepimizin hayirli saglikli bebisleri olsun
Insallah canm rabbim hayirli zamnda hayirli evlatlsr nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…