2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canim hepimizin olacak insallah
İnsallah canim ruyalariniz gercek olur gelir bebisin gobusune ne zaman test yapacaksin
İnşallah canım.. BAT yarın.. Yarın sabah yapayım diyorum, tabi eğer hastlanmadıysam.. Geç döllenme oldu ise de çıkar mı?

Selam canim iyiyim hayirlisi olsun bat ne zaman belli olmaz canim adet belirtisiyle hamilelik ayniymis insallah bebistir

Bat yarın canım 3 aydır 6 gün ileri attı bakalım bu ay nasıl olacak ama bildiğin adet belirtileri canım dünden beri kasıklarım karnım ağrıyo inşallah bebiştendir ama çokta umutlu değilim

H
HaYıllara gitsin canım...

iyiyim kuzuucum sen nasılsın nerelerdesın :)
Buralardayım kuzucum ama akşam telefondan girdim , bir türlü yazamadım size :)
Çalışma düzeni güzel canım..dün olmamış dinlenmiş olmuşsunuz iyi olmuş canım :)

Hosgeldin tatlim bende seni ozledim oyy minnakin annesinin midesini mi bulandiriyormus bakim

Öyle kuzucumm , minnak da değil aslında beta

Mogami canım yeni bat 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada 7. deneme böle giderse 70. denemeyide göreceğe benziyorum
Ağzından yel alsın bacım...bende 7 deyim hem...hayırlısı kuşum ekliyorum şimdi...bu arada teşekkürler

İnşallah ıyı olmustur canım bugun calısacagız ama hala az az akıntım gelıyor ya catladı yada bugun catlayacak ama hıc akıntı gelmezse ıste catladı dıyecegım :) Bır farklıyım kuzum bu ay ıcım rahat calısmamı yapıyorum yuzum sureklı guluyor acayıp bır enerjım var cok cukur bın sukur halıme :)

Ohh süper öyle ol tabii ya... hayırlı zamanda gelecek minnakın canım benim

Ohh süper öyle ol tabii ya... hayırlı zamanda gelecek minnakın canım benim

İnşallah kuzum benım inşallah bende öyle diyorum Rabbım bu ay hayırlısıyla ol de olsun dıyorum ben yuregımde kocamannnnnnnn bır sevgıyle beklıyorum bebısımı :)

İnşallah canım.. BAT yarın.. Yarın sabah yapayım diyorum, tabi eğer hastlanmadıysam.. Geç döllenme oldu ise de çıkar mı?
Him gec dollenme olursa cikmayabilir canim insallah hamissindir hayirlisi olsun
Bat yarın canım 3 aydır 6 gün ileri attı bakalım bu ay nasıl olacak ama bildiğin adet belirtileri canım dünden beri kasıklarım karnım ağrıyo inşallah bebiştendir ama çokta umutlu değilim
hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler aliriz sizden olmazsada hayirli degilmis deyip umutlar bidahaki aya olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…