2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah kuzum benım inşallah bende öyle diyorum Rabbım bu ay hayırlısıyla ol de olsun dıyorum ben yuregımde kocamannnnnnnn bır sevgıyle beklıyorum bebısımı :)
canim bende seninle ayni durumdayim bu aksam da calisma yapcaz insallah rabbimiz hayirli kilar sol tarafim da agri devam ediyor akintida enson dun olmustu

Benim de hafta başından beridir akıntım var ama kokusuz, renksiz, sürekli var ama, tuvaletimi m, kaçırıyorum acaba diyorum, öyle gidiyorum bazen wc ye.. Acep nedendir?

canim bende seninle ayni durumdayim bu aksam da calisma yapcaz insallah rabbimiz hayirli kilar sol tarafim da agri devam ediyor akintida enson dun olmustu

Bızım dun calısma olmadı bızımde bugun olur canım akıntım azaldı ama gelıyor canım azda olsa benımde kasıkalrımda bolgemde degısık bırsey var canım yanma gıbı bakalım Rabbım bu cabablarımızı bosa cıkarmasın hayrlısıyla kasımda yuzumuzu guldurur ınsallah senınkı catlamıs olabılır o zaman canım

Benim de hafta başından beridir akıntım var ama kokusuz, renksiz, sürekli var ama, tuvaletimi m, kaçırıyorum acaba diyorum, öyle gidiyorum bazen wc ye.. Acep nedendir?

Bende de 2 gündür başladı akıntı öncesinde çok azdı..Bebiştendir belki de

aaa benimde dün ne kadar akıntım varsa bugün hiç yok seninde mi öyle oldu ?

aaa benimde dün ne kadar akıntım varsa bugün hiç yok seninde mi öyle oldu ?

Benımkı azaldı canım az az gelıyor ama aksama gelmez gıbı dusunuyorum akıntının gelmedıgı gun catlamıs oluyormus sanırım ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…