benim kırmızılar geldi, umarım seninki bebişten dolayı gelmez :) batdaş
hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler aliriz sizden olmazsada hayirli degilmis deyip umutlar bidahaki aya olur insallah
Himmm.. Belki de test şaşırmıştır canımDünkü negatif testten sonra olumlu düşünemiyorum nedense canım
canim bende seninle ayni durumdayim bu aksam da calisma yapcaz insallah rabbimiz hayirli kilar sol tarafim da agri devam ediyor akintida enson dun olmustuİnşallah kuzum benım inşallah bende öyle diyorum Rabbım bu ay hayırlısıyla ol de olsun dıyorum ben yuregımde kocamannnnnnnn bır sevgıyle beklıyorum bebısımı :)
Himmm.. Belki de test şaşırmıştır canımBiz yine de bekleyelim
canim bende seninle ayni durumdayim bu aksam da calisma yapcaz insallah rabbimiz hayirli kilar sol tarafim da agri devam ediyor akintida enson dun olmustu
Yarın ı bekliyorum.. 2 tane test alıcam.. birini yarın, diğerini de c.tesi yapıcam.. tabi kırmızı ışık bana dur demezseŞaşırmıştır diye ümit etmek istiyorum canımm:) sende durumlar nasıl?
Benim de hafta başından beridir akıntım var ama kokusuz, renksiz, sürekli var ama, tuvaletimi m, kaçırıyorum acaba diyorum, öyle gidiyorum bazen wc ye..Acep nedendir?
Belki de bende hastalanıcam, ön hazırlık yapıyor bana ki fark ettiğimde üzülmeyeyimBende de 2 gündür başladı akıntı öncesinde çok azdı..Bebiştendir belki de
Yarın ı bekliyorum.. 2 tane test alıcam.. birini yarın, diğerini de c.tesi yapıcam.. tabi kırmızı ışık bana dur demezse
öncelikle hayırlısı balım... tamam ne zaman istersen kuzumMogami canım ben regli oldum bugün. ama bat ım yok :) yani listeye şimdilik ekleme beni, belki çok çok sonra olursa..
İnşaAllah ikimizde görürüz canım..Bende bugün test alsam mı diye düşünüyorumHadi bakalım kırmızılar gelmezde inşallah pozitif i görürsün
Aminnn canıımm benim, teşekkür ederim :)öncelikle hayırlısı balım... tamam ne zaman istersen kuzum
Belki de bende hastalanıcam, ön hazırlık yapıyor bana ki fark ettiğimde üzülmeyeyim
huu huu.. ne güzel olurdu..
balım Allah razı olsun çok umutlanmak istemiyorum ama dilerim güzel haberler veririmbende sabırsızlıklaMogami yi bekliyorum :) bu ovulasyonların sonu hayr olsuuunnn...
Bende öyle dusundum canım hem akıntım hala gelıyorSirriEyvan yumurtlamasının oldugu gun kupkuru oldugun söyledı benımkıde ya catladı ya catlamak uzere ondanda ıcım rahat bugun aksam eve gıttıgımde degerlendırecegım geceyı beklememeyı dusunuyorum kısmet kuzum ınsallah guzel haberler verecegız
İnşaAllah canım benimm... hayırlısı olsun bakalım... bugün mu yapacaksın tekrar son ovu.nu :)balım Allah razı olsun çok umutlanmak istemiyorum ama dilerim güzel haberler veririm
aaa benimde dün ne kadar akıntım varsa bugün hiç yok seninde mi öyle oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?