Valla bildiğim kadarıyla bazı insanların adete yakın bazılarında hemen sonra olabiliyor. Bir arkadaşımın tam hatırlayamadım ama sanırım 4 gün kala mı 2 gün kala mı ne demişti çatladığını söylemişti.
MAşşallah ben 4. denemeyi bile zor yapıyorum.
Canım bende bol bol lavabo arası verdiğimden zor yetişiyorum.
Bende öyle olmuştu canım...o zaman çatlamıştı... sen bugün ovu.nu yap ...atma öyle ilk 5 dakikada..beklesin bi 10 -20 dakika e mi canım... :) sonra bak bakalım nasıl koyuluğu :)aaa benimde dün ne kadar akıntım varsa bugün hiç yok seninde mi öyle oldu ?
Bizim yumurtalar biraz nazlı bence.. Ne öyle daha ilk tanışmadan..Şu ilk denemesinde hamile kalanlara imreniyorum vallahiNerde hata yapıyoruz acep
Kuzularım nasılsınıııızzzz
evet bugün yapıcam... bi tane de gebelik kaldı onu da pazar günü yapıcam... sonra artık testlere para saçmayı bırakıyorumİnşaAllah canım benimm... hayırlısı olsun bakalım... bugün mu yapacaksın tekrar son ovu.nu :)
Bizim yumurtalar biraz nazlı bence.. Ne öyle daha ilk tanışmadan..
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım inşallah güzel haberler verebilirim ama olmazsa da sorun değil sizler mutlu edersiniz benicanim ya seni insallah hamis yazisiyla goruruz ekim ayi hayirli olur insallah senin icin sabirsizlikla seni bekliyorum arkandanda geliyoruz arkadaslarla pes pese hamis hamis olur
Mogami canım ben regli oldum bugün. ama bat ım yok :) yani listeye şimdilik ekleme beni, belki çok çok sonra olursa..
Vallahi beğenselerde, beğenmeselerde kaynak belliGaliba öyleler beğenmiyolar kimseyi
Şu ilk denemesinde hamile kalanlara imreniyorum vallahiNerde hata yapıyoruz acep
Vallahi beğenselerde, beğenmeselerde kaynak belli
Allah tan çok naz aşık usandırmıyor
Benımkı azaldı canım az az gelıyor ama aksama gelmez gıbı dusunuyorum akıntının gelmedıgı gun catlamıs oluyormus sanırım ben öyle anladım
iyiyizz sizz nasılsınız bi görüşemedik günlerdir :)) esmam benim 20.gün hala koyulaşmadı ov tesi dün akıntım vardı çok bugün hiç yok ama sanki dün biraz daha koyuydu diğer günlere göre
Bende öyle olmuştu canım...o zaman çatlamıştı... sen bugün ovu.nu yap ...atma öyle ilk 5 dakikada..beklesin bi 10 -20 dakika e mi canım... :) sonra bak bakalım nasıl koyuluğu :)
bende akıntı yok bugün siliyorum ısrarla bi şey yokçatladı mı dün çalışma olmadı bugün olurda geç kaldık sanırım
çok şükür geldiler zaten az az oluyorum bunada söylenecek durumda değilim o yüzden :) Allah taş eder vallahi :) dr. reglin 6 ayda sürebilir dedi 6 yılda çünkü,Allah ne yazdıysa alnıma o olacak ....geldi mi kör olmayasıcılar gelene git diyemiyoruz gelsinler çabuk gitsinler bakalım :)
Kuzum okudum evet ama sen ilk 5 dakikada niye atıyorsun testi , azcık bırak emsin iyice , dünkü daha koyuysa güzel canım... o zaman bugünkü önemli , daha da koyu olursa çatlaması yakındır canım..akıntın da azalmış bence gelmiş çatlama zamanı :)
Sonradan düşünmektense bugünü de değerlendirin.. Ne olur ne olmaz yaneHayır canım akıntın vardı ama yenı bıtmıs oyle hemencecık olmuyor yumos aksama hemen bır calısma yaparsınız olur hem bır gun oncesınden hala sperm vardır ıcerıde canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?