2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyi o zamaaan, tadını çıkarırsın kuzucummm , sıkı çalış güzel haberler vermek nasip olsun inşaAllaaahhh

dr. da ne yapsın testlere bakıyor olanı söylüyor, hazırlıklı ol diyor, o da vesile sonuçta Allah bilir bir tek ne olacağını,
kaygılıların en tatlısı balı iyiki varsıınn :)
Rabbim senin yüzünü en kısa zamanda güldürecek...seen hiç merak etme tatlı şekerim benimm , özledim seni de göremedim kaç gündür tabii ben düzenli giremediğimdeen.. :)

kuşum ov. testlerini hemen atma esmanın dediği gibi en doğru sonuç 10 dk sonra çıkıyor

ben hep 5 dk da attım bugün 10 dk 20 dk bekliyorum :) umarım dün kaçırmamışımdır koyuyu bugün anlarız :)) gebelik testinden önce bunu becerebilseydim iyi olacaktı

hımmm o zaman ayyy çok kararsız kaldım bence 27 sinde yap pazartesi sendromumuz son bulsun seninle :) birde 2 gün kalıyor kesine yaklaşır gibime geliyor tabiki senin ruh haline canının istemesine kalmış balım :)
seni mi kıracağım ayol...pazartesi yaparım kuzum

şende iyi ki varsın iyi ki 'o' da var olacakkk inşallah:) tüm kalbimle diliyorum kendimden çok sana diledim :)çünkü senin çok inanınca tedavisiz olacağını düşünüyorum :)
bende azzzz önce kendimden çok tüm kalbimle bu topikteki çılgın kadınlar için bir bebek diledim Rabbimden, inanmayı o kadar çok istiyorumki ama birde o testi burnuma dayayınca gerçeklerle karşılaşınca toparlanmka çok zor oluyor bea ama iyiym bugünede çok şükür.
sen bugünle yarını değerlendir mutlaka :) öyle geldi içimden birden :)

ben hep 5 dk da attım bugün 10 dk 20 dk bekliyorum :) umarım dün kaçırmamışımdır koyuyu bugün anlarız :)) gebelik testinden önce bunu becerebilseydim iyi olacaktı
farzet ki dün pozitifti...kaçırmamış oluyorsun çünkü bildiğin gibi çatlama 36 saat içinde gerçekleşiyor ve senin için asıl önemli günler bugün yarın ve öbür gün

Rabbim senin yüzünü en kısa zamanda güldürecek...seen hiç merak etme tatlı şekerim benimm , özledim seni de göremedim kaç gündür tabii ben düzenli giremediğimdeen.. :)
Esmam benim güzel tatlı annem bende çok sık giremiyorum işler v.s. aminn inşallahhh :) bende özlediiim seni, bulantıların çabucak geçsinde şöyle kocaman karnınla gezmelere başla :) hayırlı rahat doğumlar nasip etsin Allahımm

İyi o zamaaan, tadını çıkarırsın kuzucummm , sıkı çalış güzel haberler vermek nasip olsun inşaAllaaahhh

inşallahh bebişime söylee yormasın seni diyecektim vazgeçmtim iyi olsun da yorsunnn yesinler onun paletten küreğe dönen ufak kollarını gelişen dilinii bıcır bıcır konuşacak ortalıkta anne adayı bu ara biraz sinirli olabilirmiş :)

Kızlar ayaklarım buz gıbı ayagımda bot var bır tane ınce corap ustune bırde normal corap gıydım ama ayaklarım yıne buz gıbı (((
aman üşütme canım benimde 3 gün öncesine kadar soğuktu şimdi ayağıma ayakkabı şeklindeki potinlerimi geçiriyorum ısındı nihayet...

Son düzenleme:

Allahımmm kabul etsin yarabbimm :)) tamam kısmet olur bi aksilik olmazsa aman sabahlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…