2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet bugün yapıcam... bi tane de gebelik kaldı onu da pazar günü yapıcam... sonra artık testlere para saçmayı bırakıyorum
mogiş yaaa pazar erken değilmi bat 30 ekimdi değil mi?salımı yapsan? :) 29 ekim cunhuriyet bayramıda olabilir çifte bayram ...

Hayır canım akıntın vardı ama yenı bıtmıs oyle hemencecık olmuyor yumos aksama hemen bır calısma yaparsınız olur hem bır gun oncesınden hala sperm vardır ıcerıde canım benım

o zaman bu akşammm dınınıdını dınnnn bu smile lar nereye gitti yaa yine ne güzel değişmişti

çok şükür geldiler zaten az az oluyorum bunada söylenecek durumda değilim o yüzden :) Allah taş eder vallahi :) dr. reglin 6 ayda sürebilir dedi 6 yılda çünkü,Allah ne yazdıysa alnıma o olacak ....

o ne demek 6 yıl regl allahın dediği olur allahım ol de de pamuk şekerin şeker tanesi gelsiinnn :)) amin :)

Annaaamm.. Yeni ikonlarla ne de güzel olmuş.. Pek bi ilham verici

mogiş yaaa pazar erken değilmi bat 30 ekimdi değil mi?salımı yapsan? :) 29 ekim cunhuriyet bayramıda olabilir çifte bayram ...
yanlış hesaplamışım canım bat 29 u... pazar günü 3 gün kalmış olacak...sence ne zaman yapayım

Evet evet , ovu.nu yap bak bakalım durum ne , daha da koyu çıkarsa bugün ve yarın olur çalışma canım... :) sakiiin ol , kocişi rahat bırakmak yok bu günlerdeeee :)

Oy kuzum yapıyor yapıyor...beta arttıkça bulantı artıyor ...ne yapalım sağlıklı olsun da katlanmaya çalışıyoruz , kociş sağ olsun çok yardımcı oluyor :)

Annaaamm.. Yeni ikonlarla ne de güzel olmuş.. Pek bi ilham verici
hamiş ikonunu eskidende kullanırdım sonra kaldırdım...geçen gün mgul istemişti yanlış hatırlamıyorsam bende kırmadım... çok güzel gerçekten bayılıyorum keşke hepimiz aynı anda hamiş kalsakta liste bayram etse

kocişi bırakmam bırakır mıyım kaçışı yok zavallımın :))) eee baba olmak kolay değil şimdiden tam destek sağolsun eşlerimiz iyi bu konuda benimkide iyi olur 6 gün denedim baba olabilir mi diye gideri var

o ne demek 6 yıl regl allahın dediği olur allahım ol de de pamuk şekerin şeker tanesi gelsiinnn :)) amin :)
dr. da ne yapsın testlere bakıyor olanı söylüyor, hazırlıklı ol diyor, o da vesile sonuçta Allah bilir bir tek ne olacağını,
kaygılıların en tatlısı balı iyiki varsıınn :)

Kızlar ayaklarım buz gıbı ayagımda bot var bır tane ınce corap ustune bırde normal corap gıydım ama ayaklarım yıne buz gıbı (((

sıcak su da yıkasan keşke ne güzel olur ama ofiste fırsat yoktur hareket et biraz hızlı hızlı

sıcak su da yıkasan keşke ne güzel olur ama ofiste fırsat yoktur hareket et biraz hızlı hızlı

Evet canım malesef fırsat tok oturdugum yerden kalkamıyorumkı canım ısten kalkıp hareket edecegım bır yerde yok

yanlış hesaplamışım canım bat 29 u... pazar günü 3 gün kalmış olacak...sence ne zaman yapayım
hımmm o zaman ayyy çok kararsız kaldım bence 27 sinde yap pazartesi sendromumuz son bulsun seninle :) birde 2 gün kalıyor kesine yaklaşır gibime geliyor tabiki senin ruh haline canının istemesine kalmış balım :)

Gideri varsa şükür etmeli.. Onu bulamayanlar var bacım

dr. da ne yapsın testlere bakıyor olanı söylüyor, hazırlıklı ol diyor, o da vesile sonuçta Allah bilir bir tek ne olacağını,
kaygılıların en tatlısı balı iyiki varsıınn :)

şende iyi ki varsın iyi ki 'o' da var olacakkk inşallah:) tüm kalbimle diliyorum kendimden çok sana diledim :)çünkü senin çok inanınca tedavisiz olacağını düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…