2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canıım beniiim...amin amiin... geçer inşaAllah ne diyeyim... bekliyoruz bu zamanların çabucacık geçmesini , sizlerin hayırlı haberleriyle çok daha güzel geçiyor bu zaman canım benim...

hahaha deli kız ya yerim seni
vallahi sinirli miyim değil miyim bilmem ama bebişimin gün ve gün gelimişimini takip etmek çok güzel hakikaten :)

kızlar benide eklermisiniz listeye bat 19 ekimdi ve 4. denemem

aman üşütme canım benimde 3 gün öncesine kadar soğuktu şimdi ayağıma ayakkabı şeklindeki potinlerimi geçiriyorum ısındı nihayet...

Dikkat etmeye calısıyorum canım evde bu kadar usumuyor ıs yerınde cok usuyor buz gıbı sızlıyor sankı ıyı yapmıssın canım benım ohh sıcacık sıcacık oturursun

hahaha deli kız ya yerim seni
vallahi sinirli miyim değil miyim bilmem ama bebişimin gün ve gün gelimişimini takip etmek çok güzel hakikaten :)

bencede çok güzel ben orda yazılanları okuyunca çok gülüyorum şaşırıyorum eğleniyorum şükrediyorum hepsi aynı anda oluyor :):):)

Kizlar iyi sohbetler herkesin keyfi yerindedir umarim bugun tekrar kan testi vericem bu kez saglik ocagina sonucu yarin cikar artik gecen cuma 123 tu bakalim nasil artis olmus

Çok sukur canım ıyıyız ınsallah kat ve kat artmıstır degerın guzel haberler verırsın

Meraktan iliskiden sonraki 7. Gun kandan test yaptırdım. Pozitif çıktı.sevincten agladim.Bugün iyice garanti olsun degerler yükselmiş mi diye bir daha test yaptırdım bugün 10. Gün.degerlerim düşmüş. Simdi de üzüntüden agliyorum.erkenden adet gecikmeden bir daha test yaptirmicam.adetime 3 gün var.insallah adetim gelmez diyorum bir umut ama hiç sanmıyorum. Çok Üzgünüm

@Kaygılım bugun yarın ıyı calıslaım kasımda da ınsallah guzel haber verelım

Kafana takma canım.. adet gecikmesi olursa, tekrar bakarsın.. Öncesinde yapılan testler herkeste aynı sonucu veremeyebiliyor...

duanı oku yat korkma lovelymmm :) ee bat geldii durumlar nasıl ? benim 20.gün hala koyulaşmadı dün biraz daha koyu geldi ama tam koyu değil

Yok kuzum benim bata daha vardır yahu ayın 28'i bekliyorum ben hiçte takmıyorum. Bu ara biraz kredi çektim kart borçlarımı falan kapattım. Bir süre olmasa hiçte fena olmaz hani.

Mide bulantılarımız var bizim...ama iyiyiz şükürler olsun... şu beta hormonu ne fena bir şey insanda mide bırakmıyor
Aman canım olsunda o kadarcık dikeninden ne çıkar. Sen gül kokulunu dünyaya sağlıcakla getir hele sonra gülersin bunlara inşallah
bakalım bizimki neye dönecek bekle ki gelsin
aynen öyle valla
Ben şimdi trafikte kalırsam napıcam onu düşünüyorum kara kara lavabo lazım bana beeeeeeaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…