Geçmiş olsun canım.. Sıcak bir banyo, ardından da uyku bana çok iyi gelir.. Sende dene istersenadet sancısından ölüyorum bu da ne kii böyle
Aslında bir çok kadında oluyormuş öğrenmesen adet olduğunda zaten bilemeyecektin. Bu yüzden eğer ilaç kullanma gibi bir sıkıntın yoksa erken test yapmamak lazım. Bu şekilde düşük yaşayan çokmuş. Hatta düşük bile saymıyorlar.Bu yüzden boşuna üzülmene gerek yok.Meraktan iliskiden sonraki 7. Gun kandan test yaptırdım. Pozitif çıktı.sevincten agladim.Bugün iyice garanti olsun degerler yükselmiş mi diye bir daha test yaptırdım bugün 10. Gün.degerlerim düşmüş. Simdi de üzüntüden agliyorum.erkenden adet gecikmeden bir daha test yaptirmicam.adetime 3 gün var.insallah adetim gelmez diyorum bir umut ama hiç sanmıyorum. Çok Üzgünüm
of öluyorum ya bi aspirin içtim bide kaynar suya bi şeker attım 2-3damla limon sıktım onu içiyorum ....hergün banyo yap el ayak çıplak olacağı buydu bebek beklerken nur topu gibi adet sancım olduGecmıs olsun canım usutmussundur bende usuttugumde cok kotu oluyor sıcak tut kendını sıcak bırseyler ıc
of öluyorum ya bi aspirin içtim bide kaynar suya bi şeker attım 2-3damla limon sıktım onu içiyorum ....hergün banyo yap el ayak çıplak olacağı buydu bebek beklerken nur topu gibi adet sancım oldu
sağol canım ...yapim bi banyo inşallah gecer insan alışkın olmayınca acı ya dayanamıyo hiçGeçmiş olsun canım.. Sıcak bir banyo, ardından da uyku bana çok iyi gelir.. Sende dene istersen
inşallah canım ya kışa kalmadan hamile kalssak bariOyyyyy kuzum benım kıyamam sıcak su ıcmek ıyı gelır dogru soyluyorsun canım sureklı banyo yapmaktan hasta oluyoruz bende bu ay cok sık yaptım Insallah hemencecık gecer agrıların
Sıcak tut kendini canım.. Bir de üşürmüşsün gibi gelir ya insana.. uff.. işte o zamanlar bitiyorum bende..sağol canım ...yapim bi banyo inşallah gecer insan alışkın olmayınca acı ya dayanamıyo hiç
inşallah canım ya kışa kalmadan hamile kalssak bari
Hayali bile o kdar güzel ki... İnsan o tatlılığın yanından ayrılmak istemezz.. Yesinler onuuİnşallah tatlım inşallah sonra sıcak sıcak uyuruz gobusumuzde bebısımızle ohhhhhhhhhhh keyfımıze dıyecek yok :)
Hayali bile o kdar güzel ki... İnsan o tatlılığın yanından ayrılmak istemezz.. Yesinler onuu
Amin tatlım inşaAllah..Evet canım hayalı bıle ınsanın ıcını kıpır kıpır ettırebılıyor gozumu kapaatım kendımı hamıle gıbı karnım sıs dusunuyorum anlamsız bır gulumse mutluluk olusuyor Allah'ım cok bekletmeden hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın
Ahh canim gecmis olsun.ayagina sicak torba koy ve embriyo seklinde uyu.bi de mazejik ic benim oyle geciyor canimadet sancısından ölüyorum bu da ne kii böyle
biraz daha iyi şimdi ısındığımı hissetmeye başladım... aspirin vardı evde onu içtim mazejik yok olmadı bi aspirin daha içerim napimAhh canim gecmis olsun.ayagina sicak torba koy ve embriyo seklinde uyu.bi de mazejik ic benim oyle geciyor canim
Meraktan iliskiden sonraki 7. Gun kandan test yaptırdım. Pozitif çıktı.sevincten agladim.Bugün iyice garanti olsun degerler yükselmiş mi diye bir daha test yaptırdım bugün 10. Gün.degerlerim düşmüş. Simdi de üzüntüden agliyorum.erkenden adet gecikmeden bir daha test yaptirmicam.adetime 3 gün var.insallah adetim gelmez diyorum bir umut ama hiç sanmıyorum. Çok Üzgünüm
@Kaygılım bugun yarın ıyı calıslaım kasımda da ınsallah guzel haber verelım
Yok kuzum benim bata daha vardır yahu ayın 28'i bekliyorum ben hiçte takmıyorum. Bu ara biraz kredi çektim kart borçlarımı falan kapattım. Bir süre olmasa hiçte fena olmaz hani.
inşallah tamam bugün yarınnn çalışmalara devam :):)
sağol canım ...yapim bi banyo inşallah gecer insan alışkın olmayınca acı ya dayanamıyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?