2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aslında bir çok kadında oluyormuş öğrenmesen adet olduğunda zaten bilemeyecektin. Bu yüzden eğer ilaç kullanma gibi bir sıkıntın yoksa erken test yapmamak lazım. Bu şekilde düşük yaşayan çokmuş. Hatta düşük bile saymıyorlar.Bu yüzden boşuna üzülmene gerek yok.

Gecmıs olsun canım usutmussundur bende usuttugumde cok kotu oluyor sıcak tut kendını sıcak bırseyler ıc
of öluyorum ya bi aspirin içtim bide kaynar suya bi şeker attım 2-3damla limon sıktım onu içiyorum ....hergün banyo yap el ayak çıplak olacağı buydu bebek beklerken nur topu gibi adet sancım oldu

of öluyorum ya bi aspirin içtim bide kaynar suya bi şeker attım 2-3damla limon sıktım onu içiyorum ....hergün banyo yap el ayak çıplak olacağı buydu bebek beklerken nur topu gibi adet sancım oldu

Oyyyyy kuzum benım kıyamam sıcak su ıcmek ıyı gelır dogru soyluyorsun canım sureklı banyo yapmaktan hasta oluyoruz bende bu ay cok sık yaptım Insallah hemencecık gecer agrıların

Öğlen yediğim yemeği halen sindiremedim.. Midem şiş .. öyle rahatsızım ki şuan..
Sanırım iş çıkışı servisten yarı yolda inip, kalan yolu yürüyeceğim..

İnşallah tatlım inşallah sonra sıcak sıcak uyuruz gobusumuzde bebısımızle ohhhhhhhhhhh keyfımıze dıyecek yok :)
Hayali bile o kdar güzel ki... İnsan o tatlılığın yanından ayrılmak istemezz.. Yesinler onuu

Hayali bile o kdar güzel ki... İnsan o tatlılığın yanından ayrılmak istemezz.. Yesinler onuu

Evet canım hayalı bıle ınsanın ıcını kıpır kıpır ettırebılıyor gozumu kapaatım kendımı hamıle gıbı karnım sıs dusunuyorum anlamsız bır gulumse mutluluk olusuyor Allah'ım cok bekletmeden hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın

Amin tatlım inşaAllah..

Ahh canim gecmis olsun.ayagina sicak torba koy ve embriyo seklinde uyu.bi de mazejik ic benim oyle geciyor canim
biraz daha iyi şimdi ısındığımı hissetmeye başladım... aspirin vardı evde onu içtim mazejik yok olmadı bi aspirin daha içerim napim

merhaba değerlerin nasıl çıktı rakamları söyleyebilir misin?

Yok kuzum benim bata daha vardır yahu ayın 28'i bekliyorum ben hiçte takmıyorum. Bu ara biraz kredi çektim kart borçlarımı falan kapattım. Bir süre olmasa hiçte fena olmaz hani.

hayırlısı ne zamansa o zaman olsunda sen yine de bi süre fln olmasa deme lütfen beni kırma ağzından o tarz bi şey çıkmasın :) 28e 5 kalmış daha ne olsun tam sen sıkışmışsın borç vs derken gelsin kinderinn :):) onlar ödenir bebişşşte ardına gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…