Tamam canım hadı bakalım inşallah nokta atısı yaparız:)
Ayyyy cok tatliymis bunlarin icinde sekermi var acep :)Bunlardan canım elıfım :)
ben yumurtalık ağrısından anlayamam çünkü on günden beri her gün ağrım var ağrım var çatladı deyip duruyorumama şunu anladım ki benim çatlama olayım 20. 21.günlerde oluyor artık bugün pozitif görürsem emin olacağım ben hamiş kaldığımda 17 sanmıştım ama değilmiş demekki 20.günde çatlıyor 34 te adet geliyor
Ayyyy cok tatliymis bunlarin icinde sekermi var acep :)
Ayyy Rabbim hepimize nasip etsinOlabılır canım bende cok begendım eger kısmet olursa o gunlerı gorursem burda hep beraber begenırız sonrada yaptırırz :)
Ayyy Rabbim hepimize nasip etsin
Aynen öyle canım benım sen cunku 35 gunde bır oldugun ıcın ancak bugun yarın catlar benımde kasıklarımda degısık bırseyler varma yanma gıbı kasılıyor sankı kasıklarım degısık arada gırıp cıkan snacı neyın nesı bılmıyorumbız bugu calısalım bakalım ben akıntıdan yola cıkarak dıyorum benımde aıntı azaldı ıyıce bugun buyuk gun dıyorum :)
canim benim seni cok iyi anliyorum evet tabiki kiskanclik deyil sadece icimiz burkuluyoselam kızlarrrr herkesler iyi inşallah benim keyfim yerindeydi çom şükür 2 saat öncesinde kardeşim kadar sevdiğim zat 1,5 2 ay evvel evlendi ve bugün öğrendimki 1 ayık hamiş allah rızası için yanlış anlamayın onun adına çok sevindim ama ne bileyim içim buruldu kıskançlık veya haset değil 2 saatdir içimden ne dualar ediyorum inanamazsınız insanız kuluz işte aklımdan geçti benim neden olmadı diye, onun sevindim, mutlu oldum, üzüldüm kırıldım offf çok karışık doğru anlatmaya kelime var mı onu bile kestiremiyorum
hadi bakalımm beraber test yapalım mı :))
selam kızlarrrr herkesler iyi inşallah benim keyfim yerindeydi çom şükür 2 saat öncesinde kardeşim kadar sevdiğim zat 1,5 2 ay evvel evlendi ve bugün öğrendimki 1 ayık hamiş allah rızası için yanlış anlamayın onun adına çok sevindim ama ne bileyim içim buruldu kıskançlık veya haset değil 2 saatdir içimden ne dualar ediyorum inanamazsınız insanız kuluz işte aklımdan geçti benim neden olmadı diye, onun sevindim, mutlu oldum, üzüldüm kırıldım offf çok karışık doğru anlatmaya kelime var mı onu bile kestiremiyorum
Valla canim benimde iliskiden sonra dediklerin olmustu bugunde olsun canim sonra gun asiri devam canim yada caniniz ne zaman isterse:)Amın canım benım amın ınsallah kuzum benım 12 13 calısma oldu dun olmadı bugun olacak yarında olur ama bugun kasıklarımda sancı yanma degısık bırseyler var arada sancı gırıyor saoylemesı ayıp kasıkta gaz olurmukı degısık bırsey anlam veremdım bebısımız nasıl :)
Benım bat 6 kasım senınkıde sanırım o zamana denk gelecek ama gunumuz gecınce beraber yapalım olurmu en azından soyle 2 gun falan gecsın bence :)
İnşallah canımcığım Rabbim bizede nasip etsinimrendin diyelimm bu rabbimin vereceği bir şey o yüzden imrenmekte haklısın yani başka bir şey olsa sende çalış uğraş vs der insan ama bunda malesef inşallah seninde olur rabbim tüm isteyenlere versin :)
Valla canim benimde iliskiden sonra dediklerin olmustu bugunde olsun canim sonra gun asiri devam canim yada caniniz ne zaman isterse:)
ben aslında yıldönümümüzde istiyordum ama bu gidişle yapmayacağım çünkü daha yeni çatlayacak :) öyleyse bende eşime doğum günü sürprizi yaparım kasımda :):) tamam bende eğer olmazsam 8 kasımda yapalım :))
Tam değerini anlayabileceksen o da olur canım.. dil altından ölçüyorsun.. vajinal ölçüm e en yakın orası çünkü..selam kizlar nasilsiniz?
bugun giremedim elektirikler sabahdan beri kesik evde tek basima delirecekdim nerdeyse
kizlar bisey sorucam ben sabah atesimi olcmek istiyorum ve gitdim eczaneye dijital olani yoktu normal olani vardi bende aldim
acaba onla olce bilirmiyim?????????????????
Ve dilimin altinami ustunemi koyacam??????????????
aydinlatirsaniz sevinirim
Tamam anlastık canım bencede erken olur cıkmaz tatlım Allah ızın verırse adet olmazsak 8 kasımda yapalım ve pozıtıfı gorelım ınsallahhhhhhhhhhhhhh :)
benimde bat a 10 gun kaldi meraktan olcmek isdiyorumTam değerini anlayabileceksen o da olur canım.. dil altından ölçüyorsun.. vajinal ölçüm e en yakın orası çünkü..
bende bir ara ölçüyordum ama sonra bir türlü yükselmedi..bende bıraktım.. küstüm kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?